• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ryanair Η πρώτη μου φορά (Ryanair test fly)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Επειδή δεν είχα ιδέα πόσο είναι, μπήκα στο site της Ryan και το είδα πριν το γράψω. Από το link "Fees" στο πάνω μέρος της σελίδας.
Εν πάση περιπτώσει, check-in desk υπάρχει. Εκεί είναι που παραδίδετε και τις βαλίτσες, αν έχετε επιλέξει να σας γδύσουν και γι αυτές.
Σου προτείνω να τη ζήσεις την εμπειρία μια φορά και μετά να κρίνεις .
Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο θέλετε να λέτε, εκτός και αν έχεις αλλεργία στο κίτρινο.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο θέλετε να λέτε, εκτός και αν έχεις αλλεργία στο κίτρινο.
Έχω πετάξει αρκετές φορές με Low Cost Carriers (= περισσότερες από όσες θα ήθελα). Δε χρειάζεται να πετάξω και με τους ληστές για να έχω άποψη, και αφετέρου το να έχω ζήσει την εμπειρία δε θα μου διδάξει τον τιμοκατάλογό τους.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Έχω πετάξει αρκετές φορές με Low Cost Carriers (= περισσότερες από όσες θα ήθελα). Δε χρειάζεται να πετάξω και με τους ληστές για να έχω άποψη, και αφετέρου το να έχω ζήσει την εμπειρία δε θα μου διδάξει τον τιμοκατάλογό τους.
Εχω σοκαριστεί τώρα γιατί κάποιοι μου είπαν ότι πετάς μόνο business class
αλλά τέλος πάντων, το αρχικό θέμα που άνοιξες έχει να κάνει με το κόστος του τσεκ ιν το οποίο είναι 6 ευρώ και το έχεις ήδη πληρώσει στην κάρτα με την οποία έκανες την κράτηση του εισιτηρίου.
Τώρα να υπάρχει ένας στους τόσους επιβάτες που δεν έχει κάνει το ον λαιν τσεκ ιν κακό του κεφαλιού του που δε διάβασε τους όρους. Ομως αποτελεί εξαιρεση.

chrisbd

Member
Γιατί είναι ληστές ρε taver...ότι χρώνουν σου το λένε ρητά τώρα άν κάποιος δεν το πρόσεξε ας πρόσεχε...εσύ τουλάχιστον δεν θάσαι απο αυτούς ...Να πείς ότι βγάζουν απο τη μύγα ξύγκι αυτό ναι ...Τι να λέμε τώρα... να πετάς με 10 ευρώ και να σου δίνουν σαμπάνια και φουά γκρά απο πάνω .....ε σοβαρευτείτε λίγο...
δίνει την ευκαιρία σε κάποια παιδιά να ταξιδέψουν με χαμηλό budget...αυτό και μόνο φτάνει...Αυτοί που δεν γουστάρουν δεν πετάνε και τελείωσε...

Borealis

Member
Το αρχικό θέμα που άνοιξα έχει να κάνει με το ότι το check-in είναι πριν κι όχι μετά τα Duty Free.
Αυτό νομίζω ξεκαθαρίστηκε ότι έγινε από λάθος, αλλά περα από αυτό εκφράσεις όπως ''ληστές'' και όλο αυτό το μένος μοιάζουν να ξεφεύγουν από το πλαίσιο μιας λογικής κριτικής και ότι σε αφορούν προσωπικά, εντελώς διαφορετικά από ότι αφορούν εμάς τους τυχαίους επιβάτες μιας εταιρίας, που μάλλον είμαστε και η πλειοψηφία στο φόρουμ. Αν έχεις κάποια εξήγηση που μας βοηθάει να καταλάβουμε την θέση σου, καλόδεχτη.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ποσο δικιο εχεις,με τα 3,90 για Μαγιορκα αισθανθηκα οτι τους ληστεψα.
Το ιδιο με τα 19.90 R-T Memmingen.
Εγώ με τα 60 ? για Στοκχόλμη αισθανόμουν ότι τους ληστεύω πάντως :D:D

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Σε λιγες ημερες φευγει η βαλιτσουλα για βουδαπεστη με 9 ευρα.
Σκετη ληστεια Μπονι και κλαιντ ενα πραμα (R-T)
Άσε με είμαι να σκάσω. Το outbound το αγόρασα 4,5 ευρώ και τώρα είναι 4,39. Γιατί δεν περίμενα λίγο; Μ'έπιασαν οι βιασύνες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα