battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Στο μεταξύ θα βγω με τη Dim Kyr προς αναζήτηση μακελάρη.
Tι;;; Κάτι (μακάβριο) χάνω
Στο μεταξύ θα βγω με τη Dim Kyr προς αναζήτηση μακελάρη.
Tι;;; Κάτι (μακάβριο) χάνω
Εξαρτάται, αν ειναι ψηλός, όμορφος, γυμνασμένος και αρρενωπός σε μια εκδοχή συνύπαρξης του Κερκ Ντάγκλας και του Ρόμπερτ Ρέτφορντ (στα νιάτα τους) είναι ο δίδυμος αδερφός μου.Μηπως αυτην την στιγμη βρισκετε κανενας συγγενικο σου προσωπο Βαρκελωνη;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ...ΤΙ ΥΠΟΝΝΟΕΙΣ?μπραβο ρε Μπορεάλι....το θέμα καλύτερο και από οφ τοπικ είναι!!!
Μα αν είναι να μου βγει το Βερολίνο όσο μου βγαίνει με τη Lufthansa και να πάρω μαζί μου ένα νεσεσέρ προφανώς δεν έχει νόημα.
Εχει πολλα καλλυντικα, δεν του χωρανε σε μικροτερο...Αν τα νεσεσέρ σου είναι 55χ40χ25 πάω πάσο.
Κάτι μεταξύ Αντόνιο Μπαντέρας και Τζόνι Ντεπ.
ψηλός, όμορφος, γυμνασμένος και αρρενωπός σε μια εκδοχή συνύπαρξης του Κερκ Ντάγκλας και του Ρόμπερτ Ρέτφορντ .
τίποτα άσχημο πάντως....παρόλο που δεν συχνάζω εκεί κιόλας...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ...ΤΙ ΥΠΟΝΝΟΕΙΣ?
Μήπως παμε τις ίδιες μέρες Βουδαπέστη να κάνουμε μαζί την κριτική? εγώ πάω στις 28.
Ιvana με τον borealis δεν ξερω αν θα βρεθειτε, εγω παντως θα σε πετυχω σιγουρα![/quote]... κρίμα.... πάω 2.4. γυρνώ 9.4 το πρωί (αν είσαι στην επιστροφή τότε, μια χαρά θα πιούμε καφε εκεί)