alice~
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iceland
Αν ψάξεις και την παραμικρή λεπτομέρεια και ξερεις τι θα δεις σε κάθε δρόμο που θα στρίψεις,πιστεύω πως ναι, χάνεται λίγο η μαγεία. Ή αν έχεις ένα πολύ λεπτομερές πλάνο και ξερεις τι θα κανεις κάθε λεπτό της μέρας, παλι νομίζω ότι συμβαίνει το ίδιο. Εγώ ψαχνω τα βασικά για να ξέρω που πρέπει να κατευθυνθώ και ποια είναι τα βασικά αξιοθέατα, αλλά όταν πηγαίνω εκεί ανακαλύπτω και αλλα πράγματα, και διαμορφώνω το προγραμμα μου την κάθε μέρα.
Πάντως συμφωνώ ότι αν κανεις πολλά ταξίδια μαζεμένα, από την μια χανεις αυτόν τον ενθουσιασμό του ταξιδιού γιατί δεν προλαβαίνεις να το συνειδητοποιήσεις ότι θα ταξιδέψεις σε αυτά τα μέρη, και από την άλλη παίρνεις πολλες (ίδιες, σε μερικες περιπτώσεις) εικόνες, με αποτέλεσμα στο τέλος να μπουχτίζεις
Πάντως συμφωνώ ότι αν κανεις πολλά ταξίδια μαζεμένα, από την μια χανεις αυτόν τον ενθουσιασμό του ταξιδιού γιατί δεν προλαβαίνεις να το συνειδητοποιήσεις ότι θα ταξιδέψεις σε αυτά τα μέρη, και από την άλλη παίρνεις πολλες (ίδιες, σε μερικες περιπτώσεις) εικόνες, με αποτέλεσμα στο τέλος να μπουχτίζεις