Ξεκιναμε παλι,με τα πολλα επιβιβαστηκαμε και αφου γνωριστηκαμε και με τα υπολοιπα μελη και την συνοδο του γκρουπ απογειωθηκαμε!(Η περιφημη πολυθρονα μπηκε στα ντουλαπια πανω απο τα κεφαλια μας μη νιωσει και μοναξια.Μετα απο ενα ησυχο ταξιδι φθανουμε στοΤελ-αβιβ(τα παλαμακια στην προσγειωση δεν προκειται ποτε να τα καταλαβω,εκτος και οποτε φτανει το ΚΤΕΛ στον προορισμο του συγχαιρουμε τον οδηγο.Μετα τους ελεγχους,η πολυθρονα την γλυτωσε δεν κατασχεθηκε ως φονικο οπλο,και βγαινουμε εξω στο πουλμαν που περιμενε. Παμε να ξεκινησουμε τα προσκυνηματα στον Αγιο Γεωργιο ,σε αρπαζουν απ τα μουτρα μην χασεις καμμια εκκλησια και οι γιαγιαδες που θα φυγουν οσονουπω δεν περασουν τις εξετασεις για τον Παραδεισο! Μετα απο τις γονυκλισιες(sic)κερια κλπ,κλπ,αιντε να παμε και στο ξενοδοχειο να φαμε και κατι να στανιαρουμεπιστευα!!Στα σοβαρα τωρα,οταν πρωτοβλεπεις το τοιχος του ΑΙΣΧΟΥΣ και νοιωθεις στο πετσι σου πλεον ,τι σημαινει οτι για να πας σπιτι σου πρεπει να σου κανουν μεχρι σωματικο ελεγχο ,λες δεν ειναι δυνατον μπαινω φυλακη και δεν το ξερω?Αυτη την αισθηση μου εδωσε το θεορατο με προβολεις ,φυλακια με οπλισμενους στρατιωτες,κατι κοριτσακια και κατι αμουστακα,και το συρματοπλεγμα στην κορυφη(λετε ο σπαιντερμαν να ειναι Παλαιστινιος?)Τρελα παιδια ,τρελα!!! Τελος παντων,δυστυχως το προσπερναμε και μπαινουμε στην γενετειρα του Ιησου Βηθλεεμ,το ΤΟΙΧΟΣ του ΑΙΣΧΟΥΣ θα το βλεπουμε καθημερινα και απο το ξενοδοχειο,εμεις οι πολιτισμενοι τουριστες!!! Αφιξη στο συμπαθητικο ξενοδοχειο μας,καθαρο και απλο ,με προσωπικο μονο ανδρες ,ενεκα Μουσουλμανικο.Αφηνουμε βαλιτσες, την γιαγια με την μαγκουρα παραμασχαλα και βουρ για φαι.Παω να μπω στην αιθουσα που μοσχοβολαγε ,STOP,μου λεει ενας διμετρος μουστακαλης,γιατι καλε λεω δεν σαρεσω και δεν θα φαω?μηπως μου κρεμεται κατι?υπονοεις κατι για τα κιλα μου?(μα τοτε ημουν πολυ αδυνατη).Τελικα λυνεται το μυστηριο οταν ερχονται και οι αλλοι ,εσεις μας λενε νηστευεται οποτε πατε σε αλλη αιθουσα ,ο.κ. λεω θα φαμε επιτελους ,αλλα βλεπω εναν τεραστιο μπουφε με ολα τα αλαδωτα σουπες,λαχανικα ,χαλβαδες, αραβικες πιτες βουνα ολακερα,μαρμελαδες,φρουτα αυτα!Παω στον σερβιτορο και του λεω ,εγω δεν ειμαι τοσο ευλαβης ,φερε κατι με λαδακι να λιγδωσει λιγο το αντερακι μαςη να παω στην αλλη αιθουσα να μην σκανδαλιζω .Και εισπρατω ενα μεγαλοπρεπες οχι Μαμ ,εσεις νηστευετε.Αυτο γινοταν ολες τις μερες που ειμαστε εκει(αγιασα με το ζορι),θα κανω να ξαναφαω χαλβα,αποξηραμενα φρουτα,αραβικες πιτες και μαρμελαδα φραουλα 20 χρονια.Τρωμε και μας τρωνε τα αλαδωτα ,ωρα για μπανακι και νανακιαΕτσι τελειωνει η πρωτη μερα μας σο Ισραηλ ,την επαυριο τα καλυτερα