Απιστευτη περιγραφη και απολυτα σωστηΗ πιο ομορφη στιγμη ειναι οταν βρισκομαι στις αναχωρησεις του Ελ.Βενιζελος.
Μετα οι ομορφες στιγμες τρεχουν και πολλαπλασιαζονται οπως η ταχυτητα του αεροπλανου.
(Νιώθω σαν το ξαδερφάκι από το χωριό, καθώς ότι εμπειρίες έχω είναι από εγχώρια ταξίδια )
Και κάπως έτσι, η πιο όμορφη στιγμή που είχα ποτέ σε κάποιο ταξίδι μου, που ακόμη αναπολώ και επαναφέρω το απίστευτο εκείνο συναίσθημα ηρεμίας και ευτυχίας που ένοιωσα, είναι ένα βράδυ στην Θεσσαλονίκη, όπου έφτασα στην Πλατεία Αριστοτέλους μια ώρα νωρίτερα από το ραντεβού μου με μια ντόπια φίλη μου, και έτσι αποφάσισα να περιπλανηθώ λίγο στα στενά μήπως βρω κάποιο ήσυχο καφέ να κρυφτώ, γιατί έκανε και κρύο.
Έτσι ξεκίνησα με περπάτημα, από την Πλατεία ως τον Λευκό Πύργο.
Και αυτή είναι η πιο υπέροχη στιγμή μου..
Περπατούσα δίπλα στην θάλασσα, ο κρύος αέρας πάγωνε το πρόσωπό μου αλλά το λάτρευα, ήμουν μόνη σε μια υπέροχα φωτισμένη πόλη, άκουγα μια μουσική που σε μαγεύει, και ένοιωθα τόσο υπέροχα ελεύθερη, ελαφριά, έτοιμη να πετάξω χαμογελώντας ευτυχισμένη.
Αυτή την στιγμή θα την θυμάμαι για πάντα, όπου και να πάω, ότι και να δω, ήταν η πρώτη υπέροχη στιγμή μου σε ταξίδι
Αυτο θέλω πολύ να το κάνω!Και ολες της φορες που κλεινω εισητηριο χωρις επιστροφη
Ποσο συμφωνω μαζι σου !!!!Η πιο ομορφη στιγμη ειναι οταν βρισκομαι στις αναχωρησεις του Ελ.Βενιζελος.
Μετα οι ομορφες στιγμες τρεχουν και πολλαπλασιαζονται οπως η ταχυτητα του αεροπλανου.