Εγώ πάλι απορώ πως εξακολουθούν να υπάρχουν καθηγητές που αναλαμβάνουν τέτοια ευθύνη και συνοδεύουν παιδιά στην πενταήμερη..:roll:Aπορω βρε παιδια μ΄αυτα και μ΄αυτα πως εξακολουθουν τα κακομοιρα τα ξενοδοχεια και δεχονται ακομα σχολεια.
Δεν ξερω ποιο απο τα 2 ειναι ο χειροτερος εφιαλτης μου μπαμιες ή οι ακριδες.Εμείς παίδες με το Β΄Αρρένων Χανίων, πήγαμε Μετέωρα, Καλαμπάκα, Τρίκαλα όπου σ΄ένα εστιατόριο ανάμεσα στις μπάμιες που παράγγειλε ο συμμαθητής μου βρήκε μέσα μια ακρίδα στο μέγεθος και το χρώμα μπάμιας, (γι αυτό δεν το είδε αμέσως...), Καρδίτσα και παίξαμε ποδόσφαιρο με το εκεί γυμνάσιο, κατόπιν πήγαμε σε μια λίμνη (Πλαστήρα; και περπατήσαμε πάνω στο φράγμα, Δελφοί όπου τσεκάραμε την ακουστικότητα του αρχαίου θεάτρου, Λάρισσα, στην Αθήνα μείναμε ένα βράδυ με επισκέψεις στα συνήθη αξιοθέατα. Γενικά δεν είχαμε παρατράγουδα
Μια χαρά είναι οι ακρίδες. Ελαφρύτερες και νοστιμότερες από τις τηγανητές πατάτες!Δεν ξερω ποιο απο τα 2 ειναι ο χειροτερος εφιαλτης μου μπαμιες ή οι ακριδες.
Ναι, το avatar μου τρελενεται για ακριδες...Μια χαρά είναι οι ακρίδες. Ελαφρύτερες και νοστιμότερες από τις τηγανητές πατάτες!
Ουτε το δικό μας πλακώθηκε με κανέναν ισα ισα που ειχαμε και φιλικότατες σχεσεις μεταξύ μας και μερικοί συνέχισαν και με την επιστροφή στην ΑθήναΠεριεργο παντως αυτο.
Το δικο μας σχολειο για δεν πλακωθηκε?
μπα!! σε μικτό ήσουν το 73;Αχ αυτες οι πενθημερες !
Μας εφερναν ολους πιο κοντα ...
Ξερεις πια ηταν τα 3 κινητρα μιας πενταημερης?
σεξ-clubbing-ξυλο