• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η πενταημερη μου....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οι Πολιτικοί Μηχανικοί του ΑΠΘ. Είχαμε κάνει πριν 3 χρόνια μια πρόβα στην Κέρκυρα, μας βγήκε, κι είπαμε την τελική να την κάνουμε πιο glamorous.
Μιας και το ανεφερες ...οι 5ημερες που πηγαμε κατοπιν με το Πανεπιστημιο(συγκεκριμενα μας πλευριζαν οι Ηλ. Μηχ και μηχ Η/Υ του ΕΜΠ για εκδρομες και πηγαιναμε μαζι)δεν ειχαν απολυτως καμια σχεση με αυτη του Λυκειου.
Πολυ μεγαλυτερος χαβαλες,πολυ περισσοτερη ελευθερια.Ειχαμε περασει τελεια.

Μη γελασετε 2 ημερη στο Ναυπλιο Επιδαυρο Μυκηνες( ηταν η χρονια που εγινε ενα δυστυχημα στην Κρητη) 1973 .Δυο κερβεροι μας συνοδευσαν.Σαν κρατουμενοι ειμασταν.Βλεπω τις φωτογραφιες και ανατρυχιαζω

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγω θα σας τα πω αυριο... ειναι αρκετα. Ενα θα σας πω τρομαξαμε να βρουμε συνοδους...

chrisbd

Member
Αυτό ήτανε πταίσμα μπροστά σ' αυτά που προηγήθηκαν και ακολούθησαν. Πού'σαι ELGEO2, θυμάσαι ρε? :)
Τώρα εδω που τα λέμε κατεβάσαμε και το Χανδρής κανα 2-3 κατηγορίες και κάναμε και διάφορα άλλα ... τι χαβαλές . Ωραία χρόνια.

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
Χαχαχχαχα!καλα εχω ριξει πολυ γελιο!
να πω οτι δεν ηταν το πρωτο μας ταξιδι μονοι εμεις!ειχαμε παει και ενα προγραμμα ανταλλαγης στην Γαλλια πιο πριν.....
7ημερη στην Θεσσαλονικη απο τα Χανια!ενα λεω,το φαξ με τις ζημιες εφτασε πριν απο μας στο σχολειο..............και ο λογαριασμος που ηταν σε δραχμες ηταν 7 ψηφια!
δεν νομιζω να μας ξεχασουν ποτε αυτοι οι ανθρωποι αλλα και στην ΑΝΕΚ το ιδιο μετα την πυρκαγια στη καμπινα!!!!!!!
(γι'αυτο δεν κανω παιδια,θα τα κανουν χειροτερα!ααππαπαπα!)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Aπορω βρε παιδια μ΄αυτα και μ΄αυτα πως εξακολουθουν τα κακομοιρα τα ξενοδοχεια και δεχονται ακομα σχολεια.

kosdan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Αφου αλαξα σχολειο(στο σχολειο που πηγαινα χασαμε την 5ημερη λογο καταληψης,ηταν να παμε Κερκυρα) τελικα πηγα 5ημερη με αλλο σχολειο (αφου γραφτηκα σε αλλο για να παω 5ημερη και μονο)και πηγαμε στη Ροδο.

Παντως ειχα περασει απιστευτα, και μιας και γραφετε ιστοριες θα σας πω και τη δικια μου αλλα ειναι λιγο αιδιαστικη.
Ειχαμε παει σε ενα club,Loft το λεγανε αν θυμαμαι καλα και μιλαγα με μια τυπισα απο το σχολειο και αφου την επιασα στο μπου-ρου μπου-ρου πρωτα την φιλησα και την ωρα που φιλιομασταν ρεφτικε στο στομα μου !!
:killme::killme:
Δακρυσαν τα ματια μου και μου ηρθε αναγουλα!! :harakiri::harakiri:
μετα ομως εμαθα απο κατι ατομα οτι ειχε κανει εμετο πριν λιγο!!
(το γραφω και μου ερχετε η γευση και η αιδια στο στομα)

Δεν συνεχιζω αλλο,ανατριχιασα και αιδιασα!
Αυριο η συνεχεια με καλες φασεις ομως!!

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
5ήμερη Θεσσαλονίκη και με βάση αυτή επισκεφθήκαμε Νάουσα, Έδεσσα και Βεργίνα. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι καθηγητές μας "η εκδομή οφείλει να είναι εκπαιδευτικού χαρακτήρα" έτσι βρεθήκαμε να τρέχουμε από τους τάφους των Μακεδόνων στη Ροτόντα και από τους καταρράκτες της Έδεσσας στο ναό Αγ. Δημητρίου για ξενάγηση :) Αλλά δεν έχω παράπονο, από νυχτερινή ζωή άλλο τίποτα τουλάχιστον, είχαμε μείνει πολύ ευχαριστημένοι θυμάμαι.

Η εναλλακτική εκδρομή του δικού μας σχολείου όμως ήταν η 3ήμερη της Β Λυκείου. Ακούστε προτάσεις προς ψηφοφορία: Ιταλία, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη - μαντέψτε τι διαλέξαμε......... Αλεξανδρούπολη (και σχεδόν παμψηφί) :p Και την επόμενη χρονιά είπαμε να μας βγει το απωθημένο και να πάμε Θεσσαλονίκη! Η Ιταλία για κάποιο λόγο ήταν φαίνεται πολύ basse classe για τα γούστα της τάξης μας!!

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Μη γελασετε 2 ημερη στο Ναυπλιο Επιδαυρο Μυκηνες( ηταν η χρονια που εγινε ενα δυστυχημα στην Κρητη) 1973 .Δυο κερβεροι μας συνοδευσαν.Σαν κρατουμενοι ειμασταν.Βλεπω τις φωτογραφιες και ανατρυχιαζω
Καλημέρα. Θα εννοείς το δυστύχημα με τις μαθήτριες που πνίγηκαν με το καΐκι στη Γιωργιούπολη. Μεγάλη τραγωδία. το 73 αποφοίτησες; δεν έχουμε διαφορά.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
5ήμερη Θεσσαλονίκη και με βάση αυτή επισκεφθήκαμε Νάουσα, Έδεσσα και Βεργίνα. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι καθηγητές μας "η εκδομή οφείλει να είναι εκπαιδευτικού χαρακτήρα" έτσι βρεθήκαμε να τρέχουμε από τους τάφους των Μακεδόνων στη Ροτόντα και από τους καταρράκτες της Έδεσσας στο ναό Αγ. Δημητρίου για ξενάγηση :) Αλλά δεν έχω παράπονο, από νυχτερινή ζωή άλλο τίποτα τουλάχιστον, είχαμε μείνει πολύ ευχαριστημένοι θυμάμαι.

Η εναλλακτική εκδρομή του δικού μας σχολείου όμως ήταν η 3ήμερη της Β Λυκείου. Ακούστε προτάσεις προς ψηφοφορία: Ιταλία, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη - μαντέψτε τι διαλέξαμε......... Αλεξανδρούπολη (και σχεδόν παμψηφί) :p Και την επόμενη χρονιά είπαμε να μας βγει το απωθημένο και να πάμε Θεσσαλονίκη! Η Ιταλία για κάποιο λόγο ήταν φαίνεται πολύ basse classe για τα γούστα της τάξης μας!!
Μη σε ακουσει καποιος εδω μεσα !Αλοιμονο σου:haha::haha:
Ενταξει μωρε φανταζομαι οτι ολα τα 18χρονα θα προτιμουσανε ελληνικες πολεις για να ξεσαλωσουν στο clubbing.Η Ιταλια θα τους φαινοταν πολυ εκπαιδευτικου χαρακτηρα.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Εμείς παίδες με το Β΄Αρρένων Χανίων, πήγαμε Μετέωρα, Καλαμπάκα, Τρίκαλα όπου σ΄ένα εστιατόριο ανάμεσα στις μπάμιες που παράγγειλε ο συμμαθητής μου βρήκε μέσα μια ακρίδα στο μέγεθος και το χρώμα μπάμιας, (γι αυτό δεν το είδε αμέσως...), Καρδίτσα και παίξαμε ποδόσφαιρο με το εκεί γυμνάσιο, κατόπιν πήγαμε σε μια λίμνη (Πλαστήρα;;) και περπατήσαμε πάνω στο φράγμα, Δελφοί όπου τσεκάραμε την ακουστικότητα του αρχαίου θεάτρου, Λάρισσα, στην Αθήνα μείναμε ένα βράδυ με επισκέψεις στα συνήθη αξιοθέατα. Γενικά δεν είχαμε παρατράγουδα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom