Το χαριτωμένο σκυλάκι που πήγε?Είπα να τελειώσω την ιστορία μου (μετά το κράξιμο που έφαγα απο την Romantic Woman στην συνάντηση της Θεσσαλονίκης).Περίεργη να ακούσω την συνέχεια για τα μέρη εκεί που δεν έχω πάει..
ασία ναναι και οτι νάναι!!
Η φανούλα σήμερα έχει ρεπό!!Το χαριτωμένο σκυλάκι που πήγε?Είπα να τελειώσω την ιστορία μου (μετά το κράξιμο που έφαγα απο την Romantic Woman στην συνάντηση της Θεσσαλονίκης).
Lol ....Η φανούλα σήμερα έχει ρεπό!!
Πότε? Εγώ εφέτος σκέφτομαι για Κίνα (οπότε θα σας πρήξω όλους με τις μη-τελειωμένες ιστορίες σας).Το συγκεκριμένο θέαμα λαμβάνει χώρα κάθε βράδυ ,και περιλαμβάνει μουσική techno απο τα ηχεία της παραλίας και φωτορυθμικά που αναβοσβήνουν στο ρυθμό της μουσικής,τα φωτορυθμικά είναι ουσιαστικά τα κτίρια που βρίσκονται απέναντι στην προκυμαία του νησιού του Χονκ Κογκ τα οποία κτίρια είναι επενδυμένα με σειρά απο φώτα.Το όλο θέαμα διαρκεί περίπου 15 λεπτά και όποιος βρεθεί να μην το χάσει.Το βράδυ γυρίσαμε νωρίς στο ξενοδοχείο γιατί την επόμενη μέρα θα ξεκινούσαμε νωρί το πρωί για ένα διπλανό νησί :το Lantau.......(συνεχίζεται)