• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η κριση κοβει και το "τουπε"

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Πρις μερικα χρονια που ταξιδευα μεσω καποιου πρακτορειου (ατομικα ταξιδια) παντα αφηνα το email για να μου στελνουν (ανεξοδα γι' αυτους) οτι νεα φυλλαδια ταξιδιων βγαζανε σε pdf. Ε λοιπον εκτος απο ενα πρακτορειο που μου ειχε στειλει καποτε ενα φυλλαδιο, ολα με ειχαν γραμμενο στα παλαιοτερα των υποδηματων τους. Φυσικα ουτε λογος για να στειλουν τα φυλλαδια ταχυδρομικα λογω κοστους γραμματοσημων. Πολλες φορες τους εστελνα μαλιστα και email να ζητησω να μου στειλουν και παλι τιποτα. Απλα αδιαφορια. Ετσι αναγκαστικα οποτε τυχαινε να περασω απο καποιο απ' αυτα εμπαινα να παρω οτι υπηρχε.

Εδω και μερικες εβδομαδες ξαφνικα ολοι με θυμηθηκαν και μου στελνουν συνεχεια email με φυλλαδια και ειδικες προσφορες.

Α ρε αρχιλαμογια νεοελληνες. Ποτε δεν θα αλλαξετε. Αλλα εχει ο καιρος γυρισματα απ' οτι βλεπετε.

fotast

Member
Σωστά αυτα που λές αλλά φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις.Ενα ταξίδι έχω κάνει με πρακτορείο πρίν από 4 χρόνια ακριβώς και απο τότε με "βομβαρδίζει¨με e-mail αλλά και με προγράμματα ταχυδρομικά.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Πρις μερικα χρονια που ταξιδευα μεσω καποιου πρακτορειου (ατομικα ταξιδια) παντα αφηνα το email για να μου στελνουν (ανεξοδα γι' αυτους) οτι νεα φυλλαδια ταξιδιων βγαζανε σε pdf. Ε λοιπον εκτος απο ενα πρακτορειο που μου ειχε στειλει καποτε ενα φυλλαδιο, ολα με ειχαν γραμμενο στα παλαιοτερα των υποδηματων τους. Φυσικα ουτε λογος για να στειλουν τα φυλλαδια ταχυδρομικα λογω κοστους γραμματοσημων. Πολλες φορες τους εστελνα μαλιστα και email να ζητησω να μου στειλουν και παλι τιποτα. Απλα αδιαφορια. Ετσι αναγκαστικα οποτε τυχαινε να περασω απο καποιο απ' αυτα εμπαινα να παρω οτι υπηρχε.

Εδω και μερικες εβδομαδες ξαφνικα ολοι με θυμηθηκαν και μου στελνουν συνεχεια email με φυλλαδια και ειδικες προσφορες.

Α ρε αρχιλαμογια νεοελληνες. Ποτε δεν θα αλλαξετε. Αλλα εχει ο καιρος γυρισματα απ' οτι βλεπετε.
ασχετος ο συνειρμος σου,νομιζω το καταλαβες ... το οτι σου στελνουν τωρα φυλλαδια εν μεσω κρισης και δεν σου στελνανε παλιοτερα=λαμογια νεοελληνες;;;;;

papi

Member
ασχετος ο συνειρμος σου,νομιζω το καταλαβες ... το οτι σου στελνουν τωρα φυλλαδια εν μεσω κρισης και δεν σου στελνανε παλιοτερα=λαμογια νεοελληνες;;;;;

διακινδυνευω ερμηνεύοντας τον αρχικο postman...
νομίζω οτι αναφέρεται στην τακτική κάποιων επαγγελματιών να μην προσφέρουν το επίπεδο υπηρεσιών σε έναν πελάτη επειδή η ζήτηση ήταν μεγάλη και όταν δουν μια μείωση να επικεντρώνονται σε ενα καλυτερο customer service...
υπεραπλούστευση ίσως το "λαμόγια" αλλά εν μέσω κρίσης κάπως πρεπει να εκτονωθεί η πιθανή "οργή" και αυτό το αίσθημα "τωρα που σφίξανε τα γάλατα.." που λένε και στο χωριό μου..
και γενικότερα υπάρχει τον τελευταίο χρόνο η ταση "δαιμονοποίησης" συγκεκριμένων επιχειρηματιών, δραστηριοτήτων, επαγγελμάτων κτλ...
(μην με παρεξηγείτε χτες εβλεπα μια πολύ ωραια ταινία..."ψηφος εμπιστοσύνης"νομιζω λεγόταν και ειμαι επηρρεασμένη :haha: )

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναπεί αλλά θα το αναφέρω πάλι, πριν κανένα χρόνο είχα πάει σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο να ρωτήσω για ατομικό πακέτο για ένα ταξίδι και μου είχε πει τότε η υπάλληλος να αφήσω τα στοιχεία μου και θα επικοινωνούσε εκείνη μαζί μου αφού το έψαχνε λίγο.
Σε πληροφορώ φίλε joss ότι έλαβα ένα email από το συγκεκριμένο πρακτορείο...... αλλά με καθυστέρηση 5 μηνών! Έλεος! Εννοείται ούτε απ΄έξω δεν περνάω!

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Σε πληροφορώ φίλε joss ότι έλαβα ένα email από το συγκεκριμένο πρακτορείο...... αλλά με καθυστέρηση 5 μηνών! Έλεος! Εννοείται ούτε απ΄έξω δεν περνάω!
Το 'πιασες το νοημα! Αυτο ακριβως εννοω.

Ισως η λεξη "λαμογια" να μην ειναι η σωστη, παντως εννοω τους δηθεν "επαγγελματιες" (τρομαρα τους) του κλαδου. Ενα γραφειο με 2 κερεκλες, βρισκουμε συνεργασις μεσω ιντερνετ με καποια πρακτορεια σε ορισμενους προορισμους και γιναμε πρακτορειο. Απο υπηρσιες προς τον πελατη... αντε γεια/

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom