joss
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αγνωστο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Πολλα...
Πρις μερικα χρονια που ταξιδευα μεσω καποιου πρακτορειου (ατομικα ταξιδια) παντα αφηνα το email για να μου στελνουν (ανεξοδα γι' αυτους) οτι νεα φυλλαδια ταξιδιων βγαζανε σε pdf. Ε λοιπον εκτος απο ενα πρακτορειο που μου ειχε στειλει καποτε ενα φυλλαδιο, ολα με ειχαν γραμμενο στα παλαιοτερα των υποδηματων τους. Φυσικα ουτε λογος για να στειλουν τα φυλλαδια ταχυδρομικα λογω κοστους γραμματοσημων. Πολλες φορες τους εστελνα μαλιστα και email να ζητησω να μου στειλουν και παλι τιποτα. Απλα αδιαφορια. Ετσι αναγκαστικα οποτε τυχαινε να περασω απο καποιο απ' αυτα εμπαινα να παρω οτι υπηρχε.
Εδω και μερικες εβδομαδες ξαφνικα ολοι με θυμηθηκαν και μου στελνουν συνεχεια email με φυλλαδια και ειδικες προσφορες.
Α ρε αρχιλαμογια νεοελληνες. Ποτε δεν θα αλλαξετε. Αλλα εχει ο καιρος γυρισματα απ' οτι βλεπετε.
Εδω και μερικες εβδομαδες ξαφνικα ολοι με θυμηθηκαν και μου στελνουν συνεχεια email με φυλλαδια και ειδικες προσφορες.
Α ρε αρχιλαμογια νεοελληνες. Ποτε δεν θα αλλαξετε. Αλλα εχει ο καιρος γυρισματα απ' οτι βλεπετε.