8avos
Member
Κάνω πιάτσα κάθε βράδυ στη Γιαννιτσών, κι έχω κι έναν σούγκαρ ντάντι που μου τα πληρώνει.
Άλλη απορία?
Έπος
Κάνω πιάτσα κάθε βράδυ στη Γιαννιτσών, κι έχω κι έναν σούγκαρ ντάντι που μου τα πληρώνει.
Άλλη απορία?
Ειλικρινά θα πήγαινες σε μια κοπή πίτας ενός ταξιδιωτικού φόρουμ, συνομιλούσες με άτομα που έχουν πάει σε προορισμούς από τους οποίους θα μπορούσες να συλλέξεις πληροφορίες...και εσύ θα προτιμούσες επι μισή ώρα να ακούς πως αποκτούν τα εισοδήματα τους;Αν μας αράδιαζε επί μισή ώρα που πήγε, ναι...
Ναι, λάθος κατάλαβες. Παρόλα αυτά, δεν με ενδιαφέρει να πηγαίνω σε κοπές πίτας και μάλιστα με αγνώστους. Απάντησα στην υποθετική σου ερώτηση.Ειλικρινά θα πήγαινες σε μια κοπή πίτας ενός ταξιδιωτικού φόρουμ, συνομιλούσες με άτομα που έχουν πάει σε προορισμούς από τους οποίους θα μπορούσες να συλλέξεις πληροφορίες...και εσύ θα προτιμούσες επι μισή ώρα να ακούς πως αποκτούν τα εισοδήματα τους;
Καταλαβαίνω κάτι λάθος;
Ελα μαζί μου του χρόνου. Θα περάσουμε καλά και κυρίως οικονομικάΝαι, λάθος κατάλαβες. Παρόλα αυτά, δεν με ενδιαφέρει να πηγαίνω σε κοπές πίτας και μάλιστα με αγνώστους. Απάντησα στην υποθετική σου ερώτηση.
Μπράβο, παιδιά, καλά κάνετε. Εμένα αυτά με τους συλλόγους και τις κλειστές λέσχες δεν με ενδιαφέρουν. Γιατί δεν με ενδιαφέρει να συναναστρέφομαι ανθρώπους με μοναδικό κριτήριο το ότι έτυχε να έχουμε ένα κάποιο κοινό ενδιαφέρον. Γιατί πιθανότατα σε άλλα δεκαπέντε πράγματα δεν θα ταιριάζουμε. Πόσο μάλλον όταν μαζεύονται για να κόβουν πρωτοχρονιάτικες πίτες.Αυτό συμβαίνει συχνά στις συναντήσεις μας.
Γιατί είμαστε μέλη του travelstories.gr και είναι η μέγιστη χαρά μας, είτε να ακούμε τους άλλους να μας μιλάνε για, τα ταξίδια τους, τα προηγούμενα και τα, επόμενα είτε να μιλάμε εμείς προς τους άλλους για ταξίδια μας, του παρελθόντος και του μέλλοντος χωρίς να κρατάμε χρονόμετρο ή κομπιουτερακι.
Και αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε πολύ μεταξύ μας.
Και το ξαναγράφω : είμαστε μέλη του travelstories.gr
Ένα βλέπω ότι η ερώτηση ήταν πολύ καλή. Έχει πολύ ενδιαφέρον το νήμα.Αν δεν ήσουν πίσω από ένα πληκτρολόγιο και ερχόσουν σε κάποια κοπή πίτας στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα, θα έκανες αυτή την ερώτηση σε κάποιο μέλος;
Ευχαριστώ, δεν πάω ποτέ με αγνώστους κυρίους που μου λένε "Θα περάσουμε καλά"....Ελα μαζί μου του χρόνου. Θα περάσουμε καλά και κυρίως οικονομικά
Πότε είπα ότι θα περάσουμε καλά? Και δεν είμαι κύριος.Ευχαριστώ, δεν πάω ποτέ με αγνώστους κυρίους που μου λένε "Θα περάσουμε καλά"....
Σωστα γιατι μονο εσυ εχεις το δικαιωμαΔεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν και πόσο εργάζομαι, εγώ ή ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα. Κράτα τους χαρακτηρισμούς και τις παραινέσεις για τους οικείους σου.
Ε ναι...στην κοπη της πιτας ενος ταξιδιωτικου φορουμ μπορουμε να μιλαμε μονο για κεντημα και εργοχειροΕιλικρινά θα πήγαινες σε μια κοπή πίτας ενός ταξιδιωτικού φόρουμ, συνομιλούσες με άτομα που έχουν πάει σε προορισμούς από τους οποίους θα μπορούσες να συλλέξεις πληροφορίες...και εσύ θα προτιμούσες επι μισή ώρα να ακούς πως αποκτούν τα εισοδήματα τους;
Καταλαβαίνω κάτι λάθος;
Εσύ είσαι βρε που μου κλέβει τους πελάτες;Κάνω πιάτσα κάθε βράδυ στη Γιαννιτσών, κι έχω κι έναν σούγκαρ ντάντι που μου τα πληρώνει.
Άλλη απορία?