• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Η κλασική ερώτηση

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Marios_Gr

Member
Ο Έκχαρτ Τόλε στο βιβλίο η δύναμη του τώρα είχε γράψει: Οταν δεν σου αρέσει μια κατάσταση η την αλλάζεις η αν δεν μπορείς να την αλλάξεις την αποδέχεσαι η σηκώνεσαι και φεύγεις, οτιδήποτε άλλο είναι τρέλα
Μπορεί δύο χρήστες διαβάζοντας όλο αυτό να αποφασίσουν να μην ποστάρουν αντιπαθητικές αναρτήσεις. Κέρδος είναι για την ηρεμία των άλλων.

bandit650

Member
Δεν το λέω. Ποτέ δεν εξιστορώ τί έκανα, ούτε δείχνω φωτογραφίες. Παρά μόνο αν με ρωτήσουν, και τότε πολύ σύντομα. Οι άνθρωποι στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρονται για το τι έκανες εσύ, από ευγένεια ή βαρεμάρα ρωτάνε, ενδιαφέρονται για το τι κάνουν οι ίδιοι.
Οποτε τελικα ειναι καλυτερα να μη πηγαινεις στα οικογενοιακα τραπεζια για να μη μπαινεις σε αυτη τη δυσκολη θεση.
Επισης να μη μπαινεις σε σελιδες που μπορει να σε αναστατωσουν.
οπως ειπε και ενα αλλο μελος πολλοι ειναι αυτοι που ταξιδευουν αλλα δε το γραφουν. οπως και πολλοι που αντλουν πληροφοριες για επομενα ταξιδια η για ταξιδια που ξερουν οτι ποτε δε θα κανουν.
Υπαρχουν φορουμ για ρολογια, για οικιακα ηχητικα συστηματα, για αυτοκινητα, για ουισκυ, για μοντελισμο, για ψαρεμα-κυνηγι και πολλα αλλα.
Ολοι οσοι συμμετεχουν μιλανε για το θεμα του φορουμ που συμμετεχουν.
Θα μπεις σε φορουμ για ρολογια και θα ρωτησεις που βρισκετε τα χρηματα για να εχετε ρολεξ iwc η patec philipe?
θα ρωτησεις γιατι εδωσες 1 εκατομυριο για ηχητικο συστημα σπιτι σου (και ναι υπαρχουν αρκετα τετοια συστηματα στην ελλαδα)
Δε ειναι ουτε γινετε να ειναι ολοι ιδιοι. αν το αποδεχτεις αυτο ολα ειναι καλυτερα

varioAthens

Member
Δεν συμμετέχω στο forum, δεν ξοδεύω ώρες εδώ. Δεν ξέρω κανέναν και ούτε ενδιαφέρομαι να μάθω. Μου φαίνεται εξαιρετικά αντιπαθής η προβολή ταξιδιωτικών κατορθωμάτων που βλέπω συχνά εδώ και το ύφος ειδημόνων κάποιων. Εμφανίζομαι μόνο όταν αναρτώ μια ιστορία, κάθε 1,5 με 2 χρόνια. Και σπανίως όταν θέλω να ρωτήσω πληροφορίες για κάπου που πρόκειται να πάω. Έχω συμμετάσχει και σε δύο-τρεις άσχετες με ταξίδια συζητήσεις, όταν είδα να γράφονται εντελώς παρανοειδή πράγματα.
Δεν συμμετεχεις στο φορουμ αλλα εχεις γραψει 7-8 ιστοριες και καμια 500αρια μηνυματα…
Δεν ξοδευεις ωρες αλλα απο προχτες εχεις χτυπησει μεροκαματο…
Σου φαινεται αντιπαθης η προβολη ταξιδιωτικων κατορθωματων αλλα γραφεις ιστοριες, τικαρεις προορισμους στον ταξιδιωτικο σου χαρτη κλπ κλπ
Στο φορουμ, οπως λες, γραφονται παρανοειδη πραγματα και παρολα αυτα παραμενεις και συμμετεχεις.
Εμφανιζεσαι, οπως λες, καθε 2 χρονια γιατι μαλλον καθε τοτε ταξιδευεις… Μηπως εκει εγκειται και το προβλημα σου τελικα;;;

paefstra

Member
@Marios_Gr οπως ειπε κι ο @panpan Παρα πολλοι μισθωτοι εδω μεσα παμε αρκετα ταξιδια εξωτερικο ετησιως και με φουλ υποχρεωσεις. Ειτε θα κατσεις να εκπαιδευτεις στο πως θα πετας δωρεαν οπως μαθαμε η σχεδον δωρεαν η θα μας τα κανεις τσουρεκια με τη μιρλα
Τιποτε αλλο δεν θα βγαλεις απο ολο αυτο το happening.
Ριξε κι εσυ εργατοωρες να βγαλεις σχεδον δωρεαν ταξιδια οπως ολοι.
Και τεμπελια και μιρλα δεν παλευεται να το ξερεις.

Marios_Gr

Member
Δεν συμμετεχεις στο φορουμ αλλα εχεις γραψει 7-8 ιστοριες και καμια 500αρια μηνυματα…
Δεν ξοδευεις ωρες αλλα απο προχτες εχεις χτυπησει μεροκαματο…
Σου φαινεται αντιπαθης η προβολη ταξιδιωτικων κατορθωματων αλλα γραφεις ιστοριες, τικαρεις προορισμους στον ταξιδιωτικο σου χαρτη κλπ κλπ
Στο φορουμ, οπως λες, γραφονται παρανοειδη πραγματα και παρολα αυτα παραμενεις και συμμετεχεις.
Εμφανιζεσαι, οπως λες, καθε 2 χρονια γιατι μαλλον καθε τοτε ταξιδευεις… Μηπως εκει εγκειται και το προβλημα σου τελικα;;;
Τα μηνύματα που έχω γράψει είναι για τις ιστορίες μου και για οπότε έχω ζητήσει πληροφορίες για ένα μέρος. Δεν συμμετέχω στις συζητήσεις εδώ μέσα.
Είμαι σε άδεια και έχω τον χρόνο να διαπιστώνω τη μικροπρέπεια των ανθρώπων. Συνήθως δεν έχω.
Μου φαίνεται αντιπαθής η αυτάρεσκη και ναρκισσιστική αφήγηση, δεν μίλησα γενικά για τις ιστορίες.
Το πρόβλημά μου, εξήγησα ήδη, ότι έγκειται στη χαμηλή παιδεία κάποιων. Και στις εμμονή τους να παριστάνουν τους ψυχαναλυτές, ενώ δεν είναι.

varioAthens

Member
Τα μηνύματα που έχω γράψει είναι για τις ιστορίες μου και για οπότε έχω ζητήσει πληροφορίες για ένα μέρος. Δεν συμμετέχω στις συζητήσεις εδώ μέσα.
Είμαι σε άδεια και έχω τον χρόνο να διαπιστώνω τη μικροπρέπεια των ανθρώπων. Συνήθως δεν έχω.
Μου φαίνεται αντιπαθής η αυτάρεσκη και ναρκισσιστική αφήγηση, δεν μίλησα γενικά για τις ιστορίες.
Το πρόβλημά μου, εξήγησα ήδη, ότι έγκειται στη χαμηλή παιδεία κάποιων. Και στις εμμονή τους να παριστάνουν τους ψυχαναλυτές, ενώ δεν είναι.
… ειπε ο ανθρωπος που διεγνωσε ναρκισισμο και αυταρεσκεια μεσα στο ιδιο ποστ που μας «κουναει το δαχτυλο» περι ψυχαναλυτων

Marios_Gr

Member
@Marios_Gr οπως ειπε κι ο @panpan Παρα πολλοι μισθωτοι εδω μεσα παμε αρκετα ταξιδια εξωτερικο ετησιως και με φουλ υποχρεωσεις. Ειτε θα κατσεις να εκπαιδευτεις στο πως θα πετας δωρεαν οπως μαθαμε η σχεδον δωρεαν η θα μας τα κανεις τσουρεκια με τη μιρλα
Τιποτε αλλο δεν θα βγαλεις απο ολο αυτο το happening.
Ριξε κι εσυ εργατοωρες να βγαλεις σχεδον δωρεαν ταξιδια οπως ολοι.
Και τεμπελια και μιρλα δεν παλευεται να το ξερεις.
Δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν και πόσο εργάζομαι, εγώ ή ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα. Κράτα τους χαρακτηρισμούς και τις παραινέσεις για τους οικείους σου.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Χαμηλή παιδεία έχουν κάποιοι, άλλοι.
Εσύ δεν ανήκεις σε αυτούς, όταν ρωτάς δημόσια προς όλους που κάνουν 12 ταξίδια το χρόνο, τι εισοδήματα εχουν;
Περιμένεις να πάρεις απάντηση του στιλ έχω 50000€ το μήνα καθαρά;
Αν δεν ήσουν πίσω από ένα πληκτρολόγιο και ερχόσουν σε κάποια κοπή πίτας στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα, θα έκανες αυτή την ερώτηση σε κάποιο μέλος;

Marios_Gr

Member
Χαμηλή παιδεία έχουν κάποιοι, άλλοι.
Εσύ δεν ανήκεις σε αυτούς, όταν ρωτάς δημόσια προς όλους που κάνουν 12 ταξίδια το χρόνο, τι εισοδήματα εχουν;
Περιμένεις να πάρεις απάντηση του στιλ έχω 50000€ το μήνα καθαρά;
Αν δεν ήσουν πίσω από ένα πληκτρολόγιο και ερχόσουν σε κάποια κοπή πίτας στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα, θα έκανες αυτή την ερώτηση σε κάποιο μέλος;
Αν μας αράδιαζε επί μισή ώρα που πήγε, ναι...

MarieAries

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Δυτική Αφρική
Αν μας αράδιαζε επί μισή ώρα που πήγε, ναι...
Κάνω πιάτσα κάθε βράδυ στη Γιαννιτσών, κι έχω κι έναν σούγκαρ ντάντι που μου τα πληρώνει.
Άλλη απορία?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.779
Μέλη
39.514
Νεότερο μέλος