• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Η κλασική ερώτηση

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

varioAthens

Member
Όπου θέλουν ας πηγαίνουν οι άνθρωποι και όσο θέλουν. Η δική μου γνώμη είναι ότι η υπερπροβολή της καλοζωίας μας είναι ανούσια και κακόγουστη. Κάνουμε πράγματα για εμάς, όχι για να λέμε στους άλλους ότι τα κάναμε.
Όποιος θέλει, λοιπόν, ας απαριθμεί τα ταξίδια του και ομοίως όποιος θέλει ας λέει ότι αυτό είναι αχρείαστο και ενοχλητικό. Τόσο απλά.
Εσυ γιατι μας φλεξαρεις τα ταξιδια σου γραφοντας ταξιδιωτικες ιστοριες; Με ρωτησες εμενα αν μπορω να παω Φρανκφουρτη;

Marios_Gr

Member
Εσυ γιατι μας φλεξαρεις τα ταξιδια σου γραφοντας ταξιδιωτικες ιστοριες; Με ρωτησες εμενα αν μπορω να παω Φρανκφουρτη;
Γιατί θέλω να γράψω για τη Φρανκφούρτη. Και εσύ μπορείς να πεις ότι αυτό σε φέρνει σε άβολη κατάσταση. Όταν θα αρχίσεις να με βρίζεις και να απαιτείς να μην το γράψω, αρχίζει το πρόβλημα.

varioAthens

Member
Γιατί θέλω να γράψω για τη Φρανκφούρτη. Και εσύ μπορείς να πεις ότι αυτό σε φέρνει σε άβολη κατάσταση. Όταν θα αρχίσεις να με βρίζεις και να απαιτείς να μην το γράψω, αρχίζει το πρόβλημα.
Φανταζομαι στα οικογενειακα τραπεζια ποσο σε ζηλευουν που ταξιδευεις και το λες

Marios_Gr

Member
Δεν είμαι και εγώ υπερ της υπερπροβολής γενικότερα αλλά από την άλλη αν αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο θέμα του forum καταλαβαίνεις ότι τόσο εγώ όσο και εσύ μπήκαμε με την δική μας θέληση να το διαβάσουμε και πως επίσης δεν μπορεί να προκύψει τίποτα θετικό με το να είσαι ένας εναντίον όλων σε μια τέτοια κατάσταση. Είναι πολύ πιο εύκολο να μην δίνουμε σημασία σε κάτι η να αλλάξει η αντίληψη μας για αυτό παρά να αλλάξουν όλοι οι άλλοι. Τον εαυτό σου τον αλλάζεις με μια απόφαση απλά. Μετά από 20 σελίδες διαλόγου παρατήρησες να πέτυχες να αλλάξεις κάποιον άλλον; Αισθάνεσαι καλύτερα σε σχέση με πριν ανοιχτεί αυτό το θέμα;
Και όμως βγήκε ένα πολύ σημαντικό συμπέρασμα από όλο αυτό. Ότι παρά πολλοί άνθρωποι στην πραγματικότητα αδυνατούν στοιχειωδώς να συμμετέχουν στον δημόσιο διάλογο. Ταυτίζουν τις απόψεις με τους ανθρώπους που εκφράζουν τις απόψεις, και αντί να αποδομούν τις απόψεις σε περίπτωση που δεν τους είναι αρεστές, επιτίθενται προσωπικά στους ανθρώπους, τους οποίους δεν γνωρίζουν καν. Αυτό είναι ευρύτερο κοινωνικό ζήτημα.

Marios_Gr

Member
Φανταζομαι στα οικογενειακα τραπεζια ποσο σε ζηλευουν που ταξιδευεις και το λες
Δεν το λέω. Ποτέ δεν εξιστορώ τί έκανα, ούτε δείχνω φωτογραφίες. Παρά μόνο αν με ρωτήσουν, και τότε πολύ σύντομα. Οι άνθρωποι στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρονται για το τι έκανες εσύ, από ευγένεια ή βαρεμάρα ρωτάνε, ενδιαφέρονται για το τι κάνουν οι ίδιοι.

kabamarou

Member
Αρα εφόσον είναι ευρύτερο κοινωνικό ζήτημα και ερχόμαστε σε επικοινωνία καθημερινά με ανθρώπους χρειάζεται να ξοδεύουμε ώρες μέσα σε ένα forum για να βγει το συμπέρασμα που έχει βγει ήδη από την καθημερινότητα;

Marios_Gr

Member
Αρα εφόσον είναι ευρύτερο κοινωνικό ζήτημα και ερχόμαστε σε επικοινωνία καθημερινά με ανθρώπους χρειάζεται να ξοδεύουμε ώρες μέσα σε ένα forum για να βγει το συμπέρασμα που έχει βγει ήδη από την καθημερινότητα;
Δεν συμμετέχω στο forum, δεν ξοδεύω ώρες εδώ. Δεν ξέρω κανέναν και ούτε ενδιαφέρομαι να μάθω. Μου φαίνεται εξαιρετικά αντιπαθής η προβολή ταξιδιωτικών κατορθωμάτων που βλέπω συχνά εδώ και το ύφος ειδημόνων κάποιων. Εμφανίζομαι μόνο όταν αναρτώ μια ιστορία, κάθε 1,5 με 2 χρόνια. Και σπανίως όταν θέλω να ρωτήσω πληροφορίες για κάπου που πρόκειται να πάω. Έχω συμμετάσχει και σε δύο-τρεις άσχετες με ταξίδια συζητήσεις, όταν είδα να γράφονται εντελώς παρανοειδή πράγματα.

MarieAries

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Δυτική Αφρική
Να είστε καλά όλοι σας βρε παιδιά, είμαι σπίτι άρρωστη και ξαφνικά βρήκε νόημα η μέρα μου....
Παω να φτιάξω ποπ κορν και επιστρέφω, συνεχίστε εσείς, μη σας διακόπτω!

200w.gif

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Eγώ απορώ γιατί του απαντάτε ακόμη. Αυτό θέλει. Αφήστε τον στον κόσμο του, εμείς θα τον πείσουμε;
Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε την ανάγκη του. Αναρωτιέμαι σε ποιο στάδιο κατάθλιψης μπορεί να βρίσκεται...

kabamarou

Member
Ο Έκχαρτ Τόλε στο βιβλίο η δύναμη του τώρα είχε γράψει: Οταν δεν σου αρέσει μια κατάσταση η την αλλάζεις η αν δεν μπορείς να την αλλάξεις την αποδέχεσαι η σηκώνεσαι και φεύγεις, οτιδήποτε άλλο είναι τρέλα

Marios_Gr

Member
Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε την ανάγκη του. Αναρωτιέμαι σε ποιο στάδιο κατάθλιψης μπορεί να βρίσκεται...
Είναι πολύ σοβαρή πάθηση η κατάθλιψη για να γράφετε κουταμάρες για αυτή.

Marios_Gr

Member
Εσυ δε βλεπω να απαντας σ αυτα που ρωταω εγω ομως
Και δε σχολιασες καμια δημοσια αναρτηση,εκανες ενα νεο thread με μια ακυρη ερωτηση και περιμενεις κ σοβαρες απαντησεις κιολας....
Επισης σε ταξιδιωτικο φορουμ βρισκομαστε,επιδειξη ταξιδιων θα βλεπεις τι περιμενες να δεις πως μαγειρευονται τα γιουβαρλακια????
Δεν έκανα εγώ κανένα νέο thread.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.779
Μέλη
39.514
Νεότερο μέλος
Xanthos87