alma
Member
Κρίμα ρε.Αφού είναι στο σόσιαλ τι πειράζει;Γιατί, αυτό θα μείνει πιστεύεις πολύ ακόμα ξεκλείδωτο;
Κρίμα ρε.Αφού είναι στο σόσιαλ τι πειράζει;Γιατί, αυτό θα μείνει πιστεύεις πολύ ακόμα ξεκλείδωτο;
Ε να μην περάσει και η mod ένα ήρεμο τριήμερο; (διαβολάκι - αγγελάκι κάναμε match )Κρίμα ρε.Αφού είναι στο σόσιαλ τι πειράζει;
Σε σχέση με το παλιό εδώ είμαστε κολλεγιόπαιδα στις απαντήσεις.Δεν είναι για κλείδωμα(ακόμα )Ε να μην περάσει και η mod ένα ήρεμο τριήμερο; (διαβολάκι - αγγελάκι κάναμε match )
ΠροκλητικΙΑNα εδώ κλείνω ένα lear jet για το επόμενο μεγάλο μου ταξίδι! Ενοχλείται κανείς μήπως;
View attachment 484851
Οχιιιιιιιιιιιιιι τι θα τα κάνω τόσα πατατάκια και τις μπύρες που προμηθεύτηκαν;Γιατί, αυτό θα μείνει πιστεύεις πολύ ακόμα ξεκλείδωτο;
Αχ πόσο σε λυπάμαι βρε φτωχάντζα Εγω λιαρ τζετ χρησιμοποιώ απλά για να πεταχτω στο Παρίσι για καπέλα, αλλά αμα εισαι φτωχΙΑ.Nα εδώ κλείνω ένα lear jet για το επόμενο μεγάλο μου ταξίδι! Ενοχλείται κανείς μήπως;
View attachment 484851
Αν και η ερώτηση είναι λίγο " περίεργη" (το λέω κομψά) για ένα ταξιδιωτικό φόρουμ που πολλοί το έχουν στο αίμα τους τα ταξίδια θα προσπαθήσω να σου απαντήσω επί προσωπικού για να έχεις μια ιδέα. Κατά αρχάς είμαι 66 χρονών. Η σύζυγος λίγο νεότερη. Τα συνολικά μας εισοδήματα είναι 4.500. Αν αφαιρέσεις τα δάνεια που έχουμε 1100, μένουν 3.400. Ενοίκια δεν έχουμε, αλλά ούτε περνά από την σκέψη μας να στερηθούμε από κάτι για να περισσέψει για ταξίδια. Αν μπει κάτι στο μυαλό μας έξτρα ταξίδι να κάνουμε, απλά παίρνω επιπλέον δουλειές.Αν δεν βγουν οι έξτρα δουλειές απλά το μεταθέτουμε για αργότερα. Δεν μας ενδιαφέρουν τα κινητά ή τα φιρμάτα ρούχα. Το πολύ ένα καλό κρασί η μια καλή έξοδος με την σύζυγο. Στην σκέψη μας είναι να πάρουμε ένα τροχόσπιτο και να γυρίζουμε συνέχεια. Είμαι σε ηλικία για σύνταξη, οπότε σου απαντάω και που θα βρίσκω τον χρόνο για ταξίδια. Η σύζυγος κάνει τηλεργασια, οπότε δεν υπάρχει θέμα από που θα δουλεύει μέχρι να βγει και αυτή στην σύνταξη.Συγγνώμη, βρε παιδιά. Τί εισοδήματα έχετε και πόσο ελεύθερο χρόνο, για να πηγαίνετε ένα ταξίδι κάθε μήνα επί ένα έτος;