paefstra
Member
Οι ταξιδαρες εννοειται οτι προβαλλονται μεσα απο τα σοσιαλ γιατι αυτη ειναι η κουλτουρα πλεον. Μην ξεχνας οτι καποιοι ετσι παιρνουν χορηγιες η βγαζουν εισοδημα για ταξιδια η διαμορφωνουν τις προυποθεσεις για επαγγελματικη απασχοληση. Ολα αυτα ειναι θεμιτα, δικαιωμα του καθενα.Καθόλου. Η ερώτηση είναι ανάλογη του περιεχομένου του θέματος. Αν εγώ έχω την ανάγκη κάθε τόσο να δείχνω στους άλλους το υπερπολυτελές σπίτι μου, θα πρέπει κάποια στιγμή να αναμένω και ερωτήσεις οικονομικού περιεχομένου.
Υ.Γ. Αν πηγαίνετε και τρίβετε στα μούτρα των κοντινών σας ανθρώπων τα καταπληκτικά σας ταξίδια, κακώς δεν σας την κάνουν.
Αλλα εδω εμεις γιατι πρεπει να κανουμε τους εφοριακους? Ας κανουν αυτοι τη δουλεια τους.
Επιμενω οτι εχω δει δανεια ως πωληση ακινητου για να γινει ταξιδι. Αν καποιος εχει αυτη την πετρια, δεν θα τον σταματησει το σχολιο "που τα βρηκες".
Τα ταξιδια ειναι καταναλωτικο προιον, ουτε καν χομπι οπως λεει η @Extra muros. Αγοραζονται και καταναλωνονται με τον ιδιο τροπο που καποιος αγοραζει και επιδεικνυει ρουχα, αυτοκινητα, κινητα κλπ. Αποδειξη οτι εχω χρονια να δω καποιον που ταξιδεψε και δεν το ποσταρε στα σοσιαλ να το δειξει, το κανω κι εγω φυσικα. Δεν γινεται για να ενημερωσει ουτε για να χαρουν οι θεατες αλλα γιατι ετσι ειναι πια η κουλτουρα της καταναλωσης.