Pel
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Με το Versus Travel
Πολύ σωστά το έθεσες. Όταν είσαι "υποψιασμένος" (ή, αν θέλεις, "διαβασμένος") και ξέρεις τι ζητάς τότε - κατά τεκμήριο - κάνεις καλύτερες επιλογές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου και στις επιθυμίες σου. Η Ινδία δεν είναι χώρα για "κουκουρούκου" ταξίδια (έτσι τα λέω εγώ) όπως θα έκανες π.χ. στη Γερμανία (του στυλ: "παίρνω ένα σακ-βουαγιάζ, μπαίνω στο πρώτο αεροπλάνο κι έφυγα"). Ο τρόπος που επέλεξες να το κάνεις φαίνεται από τα γραφόμενά σου ότι ήταν ο καλύτερος - για πρώτη φορά. Την δεύτερη, τώρα που ξέρεις, δεν ξέρω... τολμώ να κάνω την πρόβλεψη πως ίσως και όχι. Ίσως δοκιμάσετε μόνοι σας - ειδικά αν πάτε στην Κέραλα όπου - όπως έγραψες - οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες από πολλές περιοχές του βορρά.Όπως είπα, είναι θέμα γούστου το πώς θα φτιάξεις το ταξίδι σου, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος να δεις (όχι απαραίτητα να ζήσεις κι εσύ) κάποιον μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό φτώχειας και βρώμας, ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνεις. Εμείς προσωπικά ξεκινήσαμε εξαρχής με στόχο να δούμε κάτι που να μην έχουμε δει σε Ευρώπη και Β. Αμερική, αλλά επιλέξαμε ταυτόχρονα ένα οργανωμένο γκρουπ διότι είναι δύσκολη χώρα από άποψη υγιεινής και καθαριότητας και διότι μας διευκόλυνε πολύ στις μετακινήσεις και στο να δούμε όσα περισσότερα γινόταν στον πιο σύντομο χρόνο.