• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μαρόκο Η επιβίωση

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Στην ουαρζαζάτ αποφύγαμε να μείνομε..για τους λόγους της διαμονής.
αρκεστήκαμε να περάσομε για λίγες ώρες και να πιούμε τσάι μέντα σε ντόπιο σπίτι.
δεν θα ξεχάσω την ιεροτελεστία της παρασκευής του τσαγιού,την γεύση,και το δροσερό φύλλο μέντας που επέπλεε..

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ετσι για την ιστορία να σου πω ότι μόνο υπνο-ντουζ δεν ήταν.Ακριβώς το αντίθετο. Αλλά θέλω να γράψεις σε παρακαλώ και για την δική σου εμπειρία σε αυτήν την πόλη. Αν και άμα κάνουμε ομάδα <<Οι ουαρζαζόπληκτοι>> είναι ζήτημα αν βρεθούν 5-6 άτομα.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Renata δροσερο και Ουαρζαζατ ούτε συνάδουν , ούτε συμπλέουν. Πρόκειται για δυο εκ διαμέτρου αντίθετες έννοιες.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
πήγα πρίν πολλα χρόνια στο Μαρόκο.μπορεί να είναι και δεκαπέντε.
την μονη πόλη που θυμάμαι καλά είναι η εσσαουίρα με τις ψαροβαρκες γεμάτες σαρδέλες..ουτε κάν το Μαρακές δεν θυμάμαι καλά..
την ουαρζαζάτ την θυμάμαι σαν ονειρο η χωμάτινη πόλη...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Renata δροσερο και Ουαρζαζατ ούτε συνάδουν , ούτε συμπλέουν. Πρόκειται για δυο εκ διαμέτρου αντίθετες έννοιες.
:D!!!! σίγουρα οχι κυριολεκτικά.
παντως την μέντα την μυρίζω ακόμα!!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Εγω τα θυμάμαι όλα. Με πάσα λεπτομέρεια. Προσπαθώ να ξεχάσω αλλά ....καταλαβαίνεις.. Πάντως η ουαρζαζάτ ήταν όντως υπέροχη. Στα ξενοδοχεία είχε μόνο πρόβλημα.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
<<Οι ουαρζαζόπληκτοι>> είναι ζήτημα αν βρεθούν 5-6 άτομα....κοψε κατι!:bleh:
Παντως πραγματικα ηταν υπεροχα!! Μονο η ζεστη οντως προβλημα!:cool:

Bahari

Member
Καλά, έχω πέσει κάτω και χτυπιέμαι από τα γέλια :haha::haha::haha: Αυτό δεν ήταν ταξίδι (καλά, όχι ότι και το ταξίδι στην Ινδία δεν είχε τα απρόοπτά του :D), ήταν σκέτη καταστροφή...

Για να δούμε τώρα πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στην Ουαρζαζάτ... Δεν πιστεύω να μην έχουμε και άλλα απρόοπτα και ωραία, ε;;;

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Συνειδητά σε άφησα για το Σαββατόβραδο...;)

Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ψυχαγωγία και του την παρέχω άφθονη...:haha: έχω κάνει καινούριο στομάχι...:haha:

Συνέχισε ακάθεκτη...:clap:

ΥΓ. Από την πόλη-φάντασμα πέρασα...δεν έμεινα...κρίμα, έχασα το κελεπούρι:bleh::haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Το δωμάτιο Νο 13
Εχοντας σταματήσει να μετράω πια τα ψέματα από το site του ξενοδοχείου, αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχω κανέναν να κατηγορήσω. Αφού εγώ ανακάλυψα την χαμένη Εδέμ!!! Και όχι μόνο αυτό. Για να γλιτώσω τον εξάψαλμο θα πρέπει τώρα να υποκριθώ για το ωραίο δωμάτιο, το άψογο σέρβις, την στρατηγική θέση του ξενοδοχείου, τα άπταιστα αγγλικά του ρεσεψιονίστ (τουρτίν) την θέα, το ευρηματικό παράθυρο (η χαρά του μπανιστιρτζή), τον εξοπλισμό (θρανίο), την καθαριότητα (σεντόνια) και γενικά όλες τις χάρες του εν λόγω καταλλύματος. Αχ αγαπημένε μου κοίτα τι ωραία θέα, και τι γούστο! αυτό το μπουντουάρ είναι μούρλια! έχω να δω κάτι παρόμοιο από τότε που πήγαινα σχολείο! και τα πλακάκια στο μπάνιο πρέπει να τα έχει φέρει ο κατασκευαστής κατευθείαν από την Ιταλία!! Αψογο. Και τι φινέτσα γαλλική!! Ευτυχώς που βρήκαμε δωμάτιο. Ειμασταν πολύ τυχεροί, τέτοια ξενοδοχεία συνήθως είναι πάντα γεμάτα, ειδικά σε μια πόλη που σφίζει από ζωή. Εεεε αγάπη μου δεν έχω δίκιο? Ε τι να μου πεί και αυτός ο άμοιρος? Συμβούλιο. Μένουμε σε αυτήν την χλιδή και πολυτέλεια ή φεύγουμε για κανένα πιο ταπεινό Hilton για παράδειγμα? Μένουμε!! Μια νύχτα είναι αυτή θα περάσει!!:(:(:(

dmdoc

Member
Καλά αυτά δεν είναι ταξίδια...είναι οι Επικίνδυνες Αποστολές σε επεισόδια :bleh::bleh:
Και μετά μιλάνε κάποιοι άλλοι για υπερπαραγωγές :haha::haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Τον Κάμερον τον έχω ξεπεράσει εδώ και πολλά ταξίδια!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα