Η γυναίκα συμμετέχει ενεργά στη σοσιαλιστική κοινωνία
Σημαντική η θέση της στη σοσιαλιστική οικοδόμηση
http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=5547458&publDate=14/3/2010Σημαντική η θέση της στη σοσιαλιστική οικοδόμηση
Δεν έχεις άδικο θα το τηρήσω.Christian σε παρακαλώ θερμά να σταματήσουν αυτές οι μαζικές αντιγραφές κειμένων. Απαγορεύονται ρητά και διά ροπάλου όπως ξέρεις.
Αν θέλεις να αντιγράφεις κείμενα από αλλού , σε παρακαλώ να βάζεις εδώ μόνο 1-2 προτάσεις και στη συνέχεια το λινκ του άρθρου, όπως αναφέρεται και στους όρους χρήσης, και όχι ολόκληρα τα κείμενα
Έχω την αίσθηση ότι και η πολιτική είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι ενός ταξιδιού, που μας βοηθάει να κατανοήσουμε πολλά πράγματα για μιά χώρα και το λαό της, με συνέπεια τα όποια συμπεράσματα βγάλουμε να έχουν μια αρχή και ένα τέλος .....μέσα στο μυαλό μας.Εκτός αυτού, δε βλέπω τί ταξιδιωτικό ενδιαφέρουν έχουν τα πολιτικά θέματα.
Καμία αντίρηση, όμως εδώ μιλάμε για συνεχή καταγραφή θεμάτων από σένα που αφορούν μόνο την πολιτική.Έχω την αίσθηση ότι και η πολιτική είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι ενός ταξιδιού, που μας βοηθάει να κατανοήσουμε πολλά πράγματα για μιά χώρα και το λαό της, με συνέπεια τα όποια συμπεράσματα βγάλουμε να έχουν μια αρχή και ένα τέλος .....μέσα στο μυαλό μας.
αν ήξερες πόσο σημαντικό ειναι το πολιτικό συστημα και πως επηρεαζει τη χωρα που επισκέπτεσαι δεν θα δηλωνες το παραπάνωΗ ουσια του ταξιδιου δεν ειναι να μαθαινω το πολιτικο συστημα του καθε τοπου..
Σε κάποιους τόπους είναι.... Θα ταξίδευες για άλλο λόγο π.χ. στη Βόρεια Κορέα?Η ουσια του ταξιδιου δεν ειναι να μαθαινω το πολιτικο συστημα του καθε τοπου..
Η ουσια του ταξιδιου δεν ειναι να μαθαινω το πολιτικο συστημα του καθε τοπου..
Νομιζω οτι οχι! Αλλα ξαναλεω ειναι 2,3,4 χωρες αυτες που θα επισκευθω για να δω κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο στην χωρα μου!Σε κάποιους τόπους είναι.... Θα ταξίδευες για άλλο λόγο π.χ. στη Βόρεια Κορέα?