• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η γνώμη σας για το σάιτ!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τι να σου πω. Μέσα στο κεφάλι μου είσαι. Το ψάχνω έτσι ακριβώς όπως το είπες αυτές τις μέρες.

Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα, όπως για παράδειγμα, αν εσύ γράψεις κάτι για ένα εστιατόριο και το "θάψεις" και ένας άλλος θέλει να γράψει για το ίδιο εστιατόριο διθυράμβους, ποιο κομμάτι θα κρατήσουμε μέσα στη βάση; :)

Vaya

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Καλημέρα κι από μένα!!
Πρέπει κατ'αρχήν να δηλώσω ότι από την ημέρα που ανακάλυψα το σαιτ έχω πραγματικά εθιστεί...
Αυτό που μου αρέσει είναι ότι μπορείς να βοηθηθείς για κάποιο ταξίδι που σχεδιάζεις να κάνεις από άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ που ήδη έχουν πάει, αλλά και να βοηθήσεις κάποιους που σκοπεύουν να επισκεφτούν ένα μέρος που εσύ έχεις ήδη δει. Τονίζω τους Έλληνες γιατί είναι σίγουρα αλλιώς να σου λένε την άποψή τους άτομα που ζούνε στην ίδια χώρα με εσένα και έχουν τα ίδια δεδομένα με άλλους λαούς που αντιλαμβάνονται τα πράγματα με κριτήριο άλλη χώρα. Και φυσικά όσες γλώσσες κι αν γνωρίζεις το να διαβάζεις και να γράφεις στην μητρική σου είναι πάντα καλύτερα!! :lol::lol:

Λοιπόν θέλω να καταγγείλλω την Έρση για κλοπή ιδέας :bleh::bleh::bleh:
'Οταν ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα στο μυαλό μου είχα αυτό ακριβώς... δηλαδή για κάθε τόπο να δίνονται βαθμολογίες, γνώμες και περιγραφές για ξενοδοχεία, εστιατόρια, παραλίες και διάφορα άλλα αξιοθέατα...ίσως και κάποιες φωτό (εννοώ συγκεκριμένα του ξενοδοχεία για παράδειγμα), γιατί αλλιώς θα σου δείξει ο ξενοδόχος τις φωτό του ξενοδοχείου του και αλλιώς θα το δει ο επισκέπτης!!
Ένα καλό παράδειγμα είναι το tripadvisor. Def ρίξε μια ματιά μήπως και μπορούμε να υιοθετήσουμε κάτι τέτοιο. Κατά την άποψή μου θα ήταν πολύ χρήσιμο...

Traveller

Member
Θα ήθελα να επισημάνω την προσοχή όλων μας σε κάτι. Έχω παρατηρήσει, ότι πολλές απαντήσεις σε ερωτήσεις συνφορμιτών μας, είναι άσχετες με τις ερωτήσεις, δηλ. πολλοί φίλοι ποστάρουν για να ποστάρουν... Αυτό σαν συνέπεια έχει και οι ερωτήσεις να μένουν χωρίς απάντηση και τα topics να καταντούν ανιαρά μια που πραγματικά κανέναν μας νομίζω δεν ενδιαφέρουν οι προσωπικές "κουβεντούλες" μεταξύ μελών... Εκείνο που πραγματικά καίει όλους μας είναι οι ιστορίες, τα νέα και οι απαντήσεις σε απορίες, για όλα τα άλλα υπάρχει το msn και το social... Θα ήθελα την άποψη όλων πάνω στην τοποθέτησή μου και πάνω απόλα βέβαια των υπευθύνων...

mak

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Και στο σύνολο, η παραδοσιακή μορφή του φόρουμ μου φαινόταν πιο εύχρηστη αλλά αυτά είναι υποκειμενικά...Κι ίσως πιο ολοκληρωμένη γνώμη να έχουν τα νεοφερμένα μέλη μας.
ως επισκεπτης παρακολουθουσα το site περιπου για μια εβδομαδα.το βρηκα πολυ ευχρηστο και καλα δομημενο. το μονοναδικο ισως που δεν μου αρεσε ηταν οτι για να δω καποιο φωτογραφικο αλμπουμ θα πρεπει να περιμενω να φορτωσει μια μια τις φωτο.βεβαια ισως να κανω εγω καποιο λαθος και να μην μπορω να τις βλεπω συνεχομενες. δυστυχως την παλια μορφη δεν την εχω δει για να μπορω να συγκρινω.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Θα ήθελα να επισημάνω την προσοχή όλων μας σε κάτι. Έχω παρατηρήσει, ότι πολλές απαντήσεις σε ερωτήσεις συνφορμιτών μας, είναι άσχετες με τις ερωτήσεις, δηλ. πολλοί φίλοι ποστάρουν για να ποστάρουν... Αυτό σαν συνέπεια έχει και οι ερωτήσεις να μένουν χωρίς απάντηση και τα topics να καταντούν ανιαρά μια που πραγματικά κανέναν μας νομίζω δεν ενδιαφέρουν οι προσωπικές "κουβεντούλες" μεταξύ μελών... Εκείνο που πραγματικά καίει όλους μας είναι οι ιστορίες, τα νέα και οι απαντήσεις σε απορίες, για όλα τα άλλα υπάρχει το msn και το social... Θα ήθελα την άποψη όλων πάνω στην τοποθέτησή μου και πάνω απόλα βέβαια των υπευθύνων...
Η άποψη των ιδιοκτητών του site είναι συγκεκριμένη και επισημασμένη εδώ και καιρό: http://www.travelstories.gr/showthread.php?t=954

Greta

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη-Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα, όπως για παράδειγμα, αν εσύ γράψεις κάτι για ένα εστιατόριο και το "θάψεις" και ένας άλλος θέλει να γράψει για το ίδιο εστιατόριο διθυράμβους, ποιο κομμάτι θα κρατήσουμε μέσα στη βάση; :)
Σωστό! Και κάτι ακόμα...
Πως μπορούμε να ξέρουμε αν κάποιος δεν μπαίνει ειδικά για να διαφημίσει ή να δυσφημίσει ένα χώρο; Είτε γιατί εργάζεται εκεί, είτε ιατί είναι ανταγωνιστής;
Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να "πάρει στο λαιμό του" τα μέλη μας που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στον εν λόγω χώρο. (Αυτό βέβαια ισχύει περισσότερο για τα ταξίδια στην Ελλάδα)...
Η ιδέα πάντως είναι πάρα πολύ καλή, απλά δεν ξέρω στην εφαρμογή της...

Να προσθέσω και κάτι ακόμα, αγαπητέ Δευκαλίων (αναφορικά με την συμπύκνωση ή μη της κεντρικής μας σελίδας);
Μήπως θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε μια χρυσή τομή;
Να προσθέσουμε τουλάχιστον στην κεντρική την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ;

Είναι μια εξαιρετική ενότητα πολύτιμη για όλους μας. :clap:
Κι όταν ανοίγουμε ένα τόπικ ζητώντας κάποιες πληροφορίες, θα μπορούσαμε πιο άμεσα και απλά να δούμε αν έχουμε απάντηση (τουλάχιστον όσο το τόπικ μας είναι ακόμα στην "πρώτη γραμμή")...
Μια ιδέα ρίχνω...:D

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς να προσθέσουμε στην κεντρική την αναζήτηση πληροφοριών...

Και ούτε και το τελευταίο με το τόπικ που λες καταλαβαίνω αν θέλεις εξήγησέ το λίγο καλύτερα.

Greta

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη-Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ήταν παλιά στην κεντρική σελίδα και με μια ματιά βλέπαμε τις υποενότητες "Ευρώπη - Ασία - Αμερική" κ.τ.λ.
Εκεί συγκεντρώνονται οι περισσότερες απορίες μας: Όταν το τόπικ που άνοιγε ένα μέλος βρισκόταν ακόμα πρώτο στην υποενότητα - με μια ματιά μπορούσαμε να δούμε αν έχουμε κάποια απάντηση ή όχι.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κατάλαβα. Το block με τα τελευταία μηνύματα στην κεντρική σελίδα δεν κάνει αυτή τη δουλειά;

Greta

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη-Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μια χαρά, αλλά πρέπει να κλικάρεις πρώτα τα Στατιστικά και μετά να μπεις στις πληροφορίες ενώ παλιά ήταν στο κάτω μέρος της κεντρικής (εκτός αν δεν θυμάμαι καλά)...

Να σου πω κάτι, στην τελική; Μια χαρά είναι το φόρουμ μας. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να το κάνεις όσο το δυνατόν πιο χρηστικό για όλους μας, αλλά αν πιάσεις τον καθένα μας με το μακρύ του και το κοντό του, δεν θα βρεις άκρη.

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Διαβάζοντας όλες αυτές τις σκέψεις των φίλων μας τσιγκλάω τον εαυτό μου να δω πως θα μπορούσε να’ναι καλύτερο. Αυτή τη στιγμή σα μέλος που μπαίνω καθημερινά και πολλές φορές, δεν μπορώ να πω ο,τι συναντώ δυσκολίες. Δεν μπορώ όμως να έρθω στη θέση ενός απλού επισκέπτη που μπαίνει για πρώτη φορά ή περιστασιακά. Μπαίνοντας λοιπόν στην κεντρική σελίδα δεν νομίζω ότι θα τον ενδιέφεραν ιδιαίτερα οι τελευταίες συζητήσεις ή τα επίκαιρα ή το γνωρίζατε ότι….Δεν λέω να φύγουν αλλά να πάνε λίγο πιο κάτω και στη θέση τους να μπει ένα μικρό στατιστικό (όχι αναλυτικό) με τον αριθμό των ιστοριών που αφορούν κάθε ήπειρο και την Ελλάδα χωριστά. Έτσι θα έχει αμέσως μια στοιχειώδη εικόνα για το μέγεθος και την ποικιλία στο site. Και εκεί να είναι και η αναζήτηση. Ακόμα στην gallery: Πολλοί έχουν βάλει φωτό από διάφορα μέρη και χώρες. Καλό θα ήταν όταν ανοίγει κάποιος το link του α΄ μέλους εκτός από το σύνολο των φωτογραφιών να υπάρχει λίστα με τις χώρες ή τα μέρη από όπου έχει φωτογραφίες και να υπάρχει η δυνατότητα να δει κατά χώρα ή κατά μέρος. Αυτά προς το παρόν.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να μεινουν και τα δυο για τους εξης λογους:

1ον. Καθε επιχειρηση απαρτιζεται απο ανθρωπους που σημαινει οτι εφοσον δουλευουν μπορει στις 10 φορες το αποτελεσμα να ειναι αψογο και την 11η χαλια. Εσυ μπορει να πεσεις στην καλη και εγω στην χαλια, δεν ειναι κακο λοιπον να εχουν καταγραφει και οι δυο περιπτωσεις.

2ον Καθε ατομο που σχολιαζει, εχει τη δικη του προσωπικοτητα και αξιολογει με τον δικο του τροπο. Για παραδειγμα εμενα μου αρεσουν τα παραδοσιακα ξενοδοχεια σε ωραια τοπια, ενω καποιος αλλος θεωρει πχ πιο σημαντικο το αψογο σερβις και τις παροχες γυμναστηριου και πισινας και να ενοχλειται αν δεν υπαρχουν. Η καθε αξιολογηση θα φερει και υψηλο βαθμο υποκειμενικοτητας, ειναι προφανες, αλλα οι χρηστες του forum που μας παρακολουθουν και στις υπολοιπες καταγραφες μας μπορουν να συναγουν το πνευμα με το οποιο σημειωσαμε κατι.

3ον Μπορουμε να αποφυγουμε να καταγραφουμε απλως επιχειρησεις, που ειναι ουτε κρυο ουτε ζεστη, αλλα μονο τις θετικες και ως αρνητικες μονο διαδρομες, μνημεια, παραλιες κλπ, οπου δεν υπαρχει ευθεως αμεσο οικονομικο ωφελος καποιας επιχειρησης.

4ον Σε περιπτωση που θα αποφασιστει να μπουν και οι αρνητικες κριτικες, μονο κατοπιν προηγουμενης ενημερωσης του αφεντικου με στοιχεια προσωπικα δικα μας και στοιχεια του ταξιδιου μας. Και φυσικα δυνατοτητα ανταπαντησης της θιγομενης επιχειρησης.

5ον. Κανεις να μην μπορει να δημοσιευσει σε αυτη τη βαση δεδομενων αν πρωτα δεν αποστειλει εναν σημαντικο αριθμο μηνυματων και δεν εχει περασσει ενα χρονικο διαστημα απο την εγγραφη του πχ ενας μηνας και να εχει και καποιον "ενεργο ρολο" στο site: δηλαδη κατι να εχει συνεισφερει, ειτε σε ιστοριες, ειτε σε πληροφοριες κλπ. Κατι τετοιο δηλαδη θα ειναι σε τελευταια αναλυση στην κριση του "αφεντικου". Στο κατω κατω της γραφης δικο του ειναι το site εχει την κριση να αποφασισει τι κανει ζημια, τι ειναι συγκαλυμμενη διαφημιση και τι ειναι χρησιμη πληροφορια.

Τελος παντων σκεψεις ειναι. Με τη συζητηση μπορει να μορφοποιηθουν καλυτερα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος