• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Η βιομηχανία του τουρισμού (σκέψεις για το παρόν και το μέλλον)

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καμία σχέση. Όπως είπε και ο Γιώργος οι μεμονωμένοι πλέον είναι ελάχιστοι η συνήθως
έρχονται σαν τρίτο άτομο. Στο παρελθόν ναι υπήρχε μια ''τάση'' γνωριμίας το οποίο δεν είναι
κάτι μεμπτό.
Και όπως είπε ο Γιώργος πάλι, ναι όντως η ηλικία πέφτει και εγώ το τοποθετώ στο ότι
είναι νέοι στον τουρισμό στο εξωτερικό και κάνουν τα πρώτα τους ταξίδια.
Ο κόσμος πλέον έχει αποξενωθεί με τα κινητα και την τεχνολογία. Κάποια στιγμή θυμούνται οτι είναι άνθρωποι και έχουν ανάγκες... Τότε είναι που τρέχουν στα γυμναστήρια, στις πεζοπορίες και στα ταξίδια με γκρουπ. Κανένας δεν θα σου πει οτι πάει να βρει σύντροφο. Υποσυνείδητα αυτό κάνουν, γιατί δεν έχουν το σθένος να το παραδεχτούν και στον ίδιο τον εαυτό τους πολλές φορές. Όχι οτι είναι απαραιτητα κακό αυτό, αλλά να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη.

panpan

Member
Ο κόσμος πλέον έχει αποξενωθεί με τα κινητα και την τεχνολογία.
Ναι , έχεις δίκιο.
Κανένας δεν θα σου πει οτι πάει να βρει σύντροφο.
Φυσικά, αλλά από την άλλη βλέπω τα στατιστικά των πελατών μου. Από την αρχή της χρονιάς
είχα γύρω στα 1500 άτομα. Τα μονόκλινα δεν ήταν ούτε 10 και τα περισσότερα ήταν κάποιο ενήλικο μέλος οικογένειας. Είχα μόνο δυο μονόκλινα που ήταν έτσι ξεκάρφωτα, αλλά δεν είδα
διάθεση "ψαξίματος". Απλά δεν είχαν παρέα .
Από την άλλη δεν έχω άποψη για τα οδικά. Που ξεκινά το λεωφορείο από Ελλάδα για 5-6-7 μέρες.
Εκεί δεν γνωρίζω τι παίζει.
24 πτήσεις φέτος, δεν έχω δει ΚΑΜΙΑ που να μη χειροκροτήσουν, σε καμία δεν είχε Έλληνες. Οι δε Λατινοαμερικάνοι το πανηγυρίζουν σα να μπήκε γκολ.
Ναι. Σε οποιαδήποτε εδώ εσωτερική πτήση, αν έχει λατινοαμερικάνους γίνεται πανικός.
Όχι ότι οι Ισπανοί πάνε πίσω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.006
Μέλη
39.720
Νεότερο μέλος
dirk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα