• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η αρχή της καρίερας του ταξιδιώτη.

Mhtsaina82

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΟΝΑΧΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤ
ΑΝΟΙΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΩ ΒΓΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ.
Η ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ 15 ΜΕΡΕΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΕΤΣΙ ΠΕΡΑΣΣΑ 15 ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ. ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ :photographer::photographer::photographer::photographer:ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ. ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΟΛΗ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΚΡΑΝΤΑ ΦΑΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΡΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 16/2 ΕΤΣΙ ΑΣΧΕΤΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧς ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΠΕΣΑ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΩΣΕΤΕ.
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΘΕΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΝΕΧΤΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ.:oops:;)

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
:welcome:στη παρεα μας.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς ήρθες στην παρέα μας. :)

Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν πολλοί εδώ να σε καθοδηγήσουν για την Πράγα, αφού όλοι την έχουν επισκεφθεί εκτός από μένα. :bleh:

Για τη Βαρκελώνη θα συμφωνήσω ότι είναι μια πανέμορφη πόλη. Θα ξαναπήγαινα πολλές φορές ευχαρίστως.

Και πάλι :welcome:

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Καλώς ήρθες.

Η Πράγα είναι πανέμορφη και είμαι σίγουρος πως θα περάσεις υπέροχα.

Για ορεκτικό:
Θα βρεις φωτογραφίες από την Πράγα και το Κάρλοβι Βάρι εδώ και έναν συνοπτικό οδηγό εδώ.
Έχω ξεκινήσει και μια ταξιδιωτική ιστορία εδώ και κανένα μήνα που μπορείς να τη βρεις εδώ. Από ότι φαίνεται, πρέπει να βιαστώ να την ολοκληρώσω.

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Καλώστηνα
Εμείς είχαμε πάει με το Αμφιτρύων. Δεν είχαμε παράπονα, το γκρουπ ήταν μικρό και η ξεναγός πολύ καλή αν και η προφορά της σε δυσκόλευε αρκετά. Σε όλες τις πρώην σοβιετικές χώρες τα ελληνικά πρακτορεία συνεργάζονται με ανθρώπους που έφυγαν παιδιά από την Ελλάδα στη διάρκεια του εμφυλίου και ζουν μόμιμα εκεί, οπότε μιλάνε μεν ελληνικά αλλά αρκετά σπασμένα.
Το δύσκολο σε αυτό το ταξίδι θυμάμαι ήταν η πρώτη μέρα. Είχε πτήσεις μόνο μεταμεσονύκτιες, φτάσαμε εκεί αξημέρωτα, εντελώς άυπνοι, και διάλεξαν αυτή ακριβώς την ώρα για να μας κάνουν την ξενάγηση στη πόλη, με το πούλμαν και με τα πόδια, ώστε να περάσει η ώρα για να πάμε μετά στο ξενοδοχείο για το check in. Σερνόμασταν. Δεν ήταν όμως θέμα πρακτορείου, έτσι κάναν όλοι.
Μου είπαν όμως ότι τώρα πια υπάρχουν πτήσεις και πιο λογικές ώρες οπότε μάλλον δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα.
Επίσης κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου και είναι κοινή πρακτική στην Πράγα ήταν ότι οι ξεναγοί για να είναι ορατοί και αναγνωρίσιμοι από όλο το γκρουπ κουβαλάνε ομπρέλες σε διάφορα χρώματα που τις κρατάνε ψηλά. Είναι πραγματικά γελοίο να βλέπεις 6-7 διαφορετικά γκρουπ τουριστών μέσα στα πολύ στενά δρομάκια της παλιάς πόλης να ακολουθούν κατά πόδας τις χρωματιστές ομπρέλες. Λεπτομέρεια: της δικιάς μας ξεναγού η ομπρέλα είχε και ένα κουκλάκι τσολιά επάνω για να είμαστε σίγουρη ότι δεν θα τη χάσουμε :rolleyes:.
Το ξενοδοχείο μας ήταν αυτό: http://panorama.praguehotels.it/?source=googleh στα προάστια της πόλης αλλά πολύ κοντά στο μετρό που είναι πολύ βολικό. Ήταν αρκετά καλό και με εξαιρετικό πρωινό.
Τα γκρούπ για κοντινές εκδρομές σε πάνε στο Κάρλοβυ βάρυ που είναι όμορφο αλλά πάρα πολύ τουριστικό. Μια ταξιδιωτική πράκτορας που γνώρισα μου είπε ότι πολύ περισσότερο αξίζει μια πόλη που λέγετε Τσεσκι Κρουμλοβ, είναι στην ίδια απόσταση και δεν γίνεται τόσο πανικός από κόσμο.
Για αγορές η Τσεχία φημίζεται φυσικά για τα κρύσταλλά της, που νομίζω ότι δεν είναι πιο φτηνά από δω.
Εμείς στο ταξίδι του γυρισμού ρίξαμε πολύ γέλιο γιατί αφού το αεροπλάνο καθυστέρησε μισή ώρα επειδή οι ελληνίδες κλώσσες τσακώνονταν που δεν χωρούσαν όλα τα κρύσταλλα στα ντουλάπια και πετάγαν κάτω τα σακ βουαγιάζ για να βάλουν τα κρύσταλλα για την προίκα της κόρης, μετά σε κάθε κενό αέρος στριγκλίζανε: τα κρύσταλλα, τα κρύσταλλα.:haha:
Και κάτι που συνέβη σε ένα φίλο: Το ταξίδι της επιστροφής ήταν και αυτό μεταμεσονύχτιο και στο αεροδρόμιο της Πράγας μετά τις 11.00 κλείσαν τον κλιματισμό, κλείσαν τα φώτα και τους βάλαν σε όλες τις τηλεοράσεις σκληρό πορνό!!! :shock:
Καλά να περάσεις

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Σε καλοσωριζω κι εγω :).

Υπεροχη η διηγηση τηs BoodyMary , γελασα πολυ!
Θανο περιμενουμε τη συνεχεια τηs ιστοριαs σου , και αυτοι που θα πανε και οι υπολοιποι που μπορει να αργησουμε λιγακι να παμε , εκτοs αν μαs μεταπεισειs..

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Τα οργανωμένα ειναι οπως ακριβώς τα περιέγραψε η BloodyMary.
Η Πράγα ειναι όντως μια κούκλα ( λιώσαμε τα παπούτσια μας περπατώντας).
Το Τσέσκι Κρουμλοβ ειναι πιο ομορφο απ το Κάρλοβι Βάρι.
Απέχει περιπου 200 χλμ και μπορεις να πας με λεωφορειο ή με τρενο (τα εισιτηρια ειναι πολύ φτηνά). Ειναι τέλεια επιλογή για ημερήσια εκδρομή από Πράγα.
Αριστη επιλογή ειναι και η ημερήσια εκδρομή στη Δρέσδη.
Συμπερασματικά:
Η επιλογή να πάει οργανωμένα κάποιος στην Πράγα αξίζει μόνο αν βρεις πολύ ελκυστικες τιμές ( εμεις πληρώσαμε για εισιτηρια, 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστερων , ξεναγήσεις και κάποια γεύματα, 535 ευρώ ο καθένας).
Αν κάποιος πάει μόνος, θα βολευτεί εύκολα, υπάρχουν πάμπολλα ξενοδοχεία, βολικο μετρό και φτηνά εισιτήρια.
Α, λιγη προσοχή θελει στα ανταλλακτήρια με τις ισοτιμίες, οπως επίσης και στα μαγαζια με φαγητό και ποτό.
Παραγγέλνουμε πάντα απο τον καταλογο (εχοντας δει τις τιμές)

Doug

Member
Μητσαινα82 :welcome:
Στην Πραγα θα περασεις υπεροχα, ειναι απο τις πιο ομορφες πολεις της Ευρωπης!
Και καλη εποχη μεσα Φεβρουαριου ,θα γλιτωσεις απο τις ορδες των τουριστων που κατακλύζουν τη χωρα την περιοδο των εορτων!
Αν θες λεπτομερειες στειλε πμ να κανονισω να τα πειτε με την κοπελα μου καποια στιγμη μεσω skype ή msn, η οποία ειναι 'ερωτευμενη' με την Πραγα!

Mhtsaina82

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΟΝΑΧΟ
Ταξίδι-Όνειρο
Ευχαριστώ πολυ για ολες τισ πληροφορίες που μου δώσατε αυτές τις μέρες.
Λόγο του οτι δουλεύω σε κατάστημα δεν εχω προλάβει να τις μελετήσω θα τις κοιτάξω το σκ και θα σας απαντήσω με περισσότερες λεπτομέριες και φωτό απο εκεί που έχω πάει, εντός και εκτός Ελλάδος.:p

Mhtsaina82

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΟΝΑΧΟ
Ταξίδι-Όνειρο
Γεία σας παιδιά δεν εχω προλάβει να ανεβάσω φωτο αλλα εχω νέα για την Πράγα.
Βρήκά μια προσφορά 4 και μια μερα δώρο και τελικα φεύγω στις 4/2, ηταν απο τα πιο καλα προγραμματα που βρήκα με την τελευταία μερα ελευθερη και όχι με την ψυχή στο στόμα για Κάρλοβι βάρυ.
Ελπίζω να είναι τέλειο το πρωτο ταξίδι.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σούπερ, τέλεια, φανταστικά. :clap:

Περιμένουμε νέα σου όταν επιστρέψεις, με αφηγήσεις και φωτογραφίες. :)

Mhtsaina82

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΟΝΑΧΟ
Ταξίδι-Όνειρο
Εχω μερικές απορίες πριν την αναχώριση.
Αρχικά αν με συμφέρει να ψωνίσω απο το αεροδρόμιο οταν θα φεύγω ή στην επιστροφη η αφορμή για την ερώτηση είναι το ταξίδι που είχα κάωει στη Βαρκελώνη είχα πάρει μια κολώνια που τελικά την βρήκα εκτός αεροδρομίου στην ίδια τιμή.
Ευχαριστώ πολυ για όλες τις πληροφορίες που μου δίνεται.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom