• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τσεχική Δημοκρατία Η άνοιξη της Πράγας

klik

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
v.z.: Σε υπερευχαριστώ για τις οδηγίες που μου έστειλες.:D:D:D:D:D:D
Πω πω μελέτη που θα πέσει στο αεροπλάνο!!!:shock::shock::shock::shock:
Φεύγω χαράματα και δεν θα έχω κοιμηθεί καθόλου!!:haha::haha::haha::haha::haha:
Να δω με ποιό μέσο θα πάω ξενοδοχείο. Μιας που διάβασα ότι οι ταξιτζήδες είναι πολύ κλέφτες.:bleh::bleh::bleh::bleh:

GTS

Member
Πώς θα πας στο ξενοδοχείο? Χμμμ

Αν είναι κοντά στη Γραμμή Α του μετρό, θα πάρεις το λεωφορείο 119 ακριβώς έξω από το τέρμιναλ και θα σταματήσεις στη τελευταία στάση όπου είναι το ένα τέρμα της Γραμμής Α. Μετά, μετρό κτλ

Αν είναι κοντά στη Γραμμή Β, πάρε το λεωφορείο 100. Κάνε τα αντίστοιχα.

klik

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Σ΄ευχαριστώ πολύ!:):):):):)

elpihonmar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις
Συγχαρητήρια GTS.Απόλυτα κατατοπιστική , με πολύτιμες πληροφορορίες.Και εγώ με το σύζυγό μου πρόκειται να πάμε Ιούνιο μόνοι μας, όχι με ταξιδιωτικό.Βρήκαμε με skyeurope kai με czech airlines.Τί προτείνεις από τις 2.Καμμιά καλή πρόταση για διαμονή αξιοπρεπη, οικονομική και στο κέντρο της πόλης?

GTS

Member
Να πας με όποια είναι πιο φτηνή, δεν έχει καμία σημασία η αεροπορική για ταξίδι 2.30 ωρών...όσο για ξενοδοχείο, δε ξέρω αν θα βρεις κέντρο-κέντρο φτηνό, πολύ δύσκολο το βλέπω....εγώ θα σου πρότεινα ό,τι είναι δίπλα σε στάση του τραμ ή του μετρό, δε χρειάζεται να είσαι στο κέντρο....είναι πολύ κοντινές οι αποστάσεις, πίστεψέ με...

elpihonmar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις
Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ GTS για την άμεση απάντησή σου.Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου για όλες τις υπέροχές προτάσεις κ τα ξενοδοχεία. Πάντως πιστεύεις ότι στην τιμή των 50-60 ευρώ θα βρω έξω απ το κέντρο?ή είναι δύσκολο.Με μια ματιά στο bookings.com kai στο octapus τσιμπάνε οι τιμές, άσε που λένε ανάάτομο και μετά το παίρνεις μυρωδιά.Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη οικονομική πρόταση που να προτείνεις, να χεις πάει δηλαδή κ να ξέρεις το ξεν?
Σε ευχαριστώ πολύ.

GTS

Member
Με 50-60 ευρώ δύσκολο.....με κανά 100άρι κάτι γίνεται.....αλλά πας high season, για πιο λίγα χρήματα πρέπει να πας low season φοβάμαι

elpihonmar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις
οκ σε ευχαριστώ πολύ.Αυτό κ έκανα , έκλεισα με την πιο φτηνή, κ πέτυχα σούπερ τιμή.

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Φίλε GTS
θέλω πολύ να πάω στην Πράγα . Δυστυχώς τον άντρα μου τον έχει πιάσει μία "κατσικομάρα" και δεν θέλει με τίποτα να πάμε Πράγα. Ο λόγος είναι οι ορδές των τουριστών και των γκρούπ (έχουμε φίλους που πήγαν Καθαρά Δευτέρα και συνάντησαν σε ένα μαγαζάκι τους γείτονές τους από το επάνω διαμέρισμα . Στην Αθήνα είχαν μήνες να βρεθούν ακόμα και στο ασανσέρ). Σκέφτομαι όμως να πάω με φίλες μου ένα τυχαίο σαββατοκύριακο ( με παρασκευή ή δευτέρα) και κατά προτίμηση χειμώνα ( μάλλον τέλη φεβρουαρίου). Ξέρω ότι η Πράγα την Άνοιξη θα πρέπει να είναι μαγευτική όμως μήπως αν είναι χειμώνας και όχι κάποια γιορτή , γλυτώσουμε τον πολύ κόσμο? Για πείτε μου τη γνώμη σας σχετικά με το χρόνο γιατί είναι αλήθεια ότι θα προτιμούσα να μην συμπέσω και μέ όλη την Οικουμένη.

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Αγαπητή Πηνελόπη πιστεύω ότι η καλύτερη εποχή είναι αυτή που διάλεξε
ο φίλος GTS .
Εγώ πήγα αρχές Δεκέμβρη και το κρύο δεν παιζόταν με τίποτα -14,με μπόλικη υγρασία.
Αν φυσικά το αντέχεις καλό σου ταξίδι .
GTS όμορφη ιστορία !!!:lol:

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Pinelopi, ταξίδεψα στην Πράγα το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Μαΐου και θεωρώ ότι ήταν ιδανική εποχή καθώς δεν νομίζω ότι θα άντεχα το κρύο του χειμώνα.
Ο καιρός ήταν ανοιξιάτικος και ο ήλιος έλαμπε αλλά με το που έπεφτες σε καμιά σκιά μια ζακετούλα σου ήταν απαραίτητη!
Τουρίστες στην πόλη συναντάς πάρα πολλούς, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, αλλά παντού κινείσαι χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
Αν δε ξεφύγεις από τα τουριστικά μέρη, η Πράγα σου θυμίζει ελληνική κωμόπολη (από άποψης κόσμου πάντα)!
Μην περιμένεις, λοιπόν, ότι θα συναντήσεις (στα τουριστικά μέρη πάντα) περισσότερο κόσμο από αυτόν που συναντάς στις ελληνικές παραλίες Σαββατόβραδο καλοκαιριού!
Μάλιστα στην Πράγα βρίσκεις τραπέζι για φαγητό, ποτό και καφέ ευκολότερα και χωρίς να χρειαστεί να περάσεις από τα ίδια μέρη 2-3 φορές!
Να φανταστείς εμείς βρίσκαμε ακόμα και παγκάκι ελεύθερο στα πιο τουριστικά μέρη της Πράγας όπως είναι η γέφυρα του Καρόλου και η πλατεία της Παλιάς Πόλης!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom