• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Olympic Air Η Ολυμπιακή στην MIG του Βγενόπουλου;

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
αντε μπράβο!!
θέλω να πιστευω ότι δεν θα κόψουν τα υπερατλαντικά!! (όπως υπέθεσε πιο πάνω ο τραβελερ)

joys

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
και εγω το ελπιζω. λεμε για Νεα Υορκη Αν και ηθελα να πηγαινε Αυστραλια που ειναι και το ταξιδι ονειρο για μενα.. Εσεις για που λετε???

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
κι εμείς το ίδιο λέμε..μόνο που γενικά ήθελα να πάω άνοιξη στη Νέα Υόρκη, πράγμα που μάλλον δε γίνεται με αυτά τα εισιτηρια, αλλά αν είναι έτσι πάω και χειμώνα!

joys

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
ακριβως τα ιδια.οποτε ενα ενδεχομενο ειναι αρχες Δεκεμβριου μεχρι 14/1 εφοσον η περιοδο 15/12-10/1 ειναι εκτος

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πολυ καλη περιοδος για Νεα Υορκη ειναι φθινοπωρο: Σεπτεμβρης, Οκτωβρης. Σας ζοριζει εκεινη η περιοδος;

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Πολυ καλη περιοδος για Νεα Υορκη ειναι φθινοπωρο: Σεπτεμβρης, Οκτωβρης. Σας ζοριζει εκεινη η περιοδος;
Σεπτέμβρη έχουμε κανονίσει 12 μέρες Πορτογαλία, οπότε ο Οκτώβρης μου φαίνεται πολύ κοντά για άλλο ένα μεγάλο ταξίδι, το Νοέμβριο αρχίζει ο χειμώνας και μέχρι Μάρτη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα εισιτήρια είναι χειμώνας, οπότε το κρύο δεν βλέπω να το αποφεύγουμε. Κι εγώ να πω την αλήθεια αρχές Δεκέμβρη σκέφτομαι! (αν και είναι νωρίς ακόμη για να οριστικοποιηθεί..). Το κρύο δε με πειράζει, μόνο χιόνια δε θέλω. Αν δεν είχε κανονιστεί η Πορτογαλία θα πηγαίναμε τον Οκτώβρη για καμμιά 15αριά μέρες. Για να δούμε...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Σεπτέμβρη έχουμε κανονίσει 12 μέρες Πορτογαλία, οπότε ο Οκτώβρης μου φαίνεται πολύ κοντά για άλλο ένα μεγάλο ταξίδι, το Νοέμβριο αρχίζει ο χειμώνας και μέχρι Μάρτη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα εισιτήρια είναι χειμώνας, οπότε το κρύο δεν βλέπω να το αποφεύγουμε. Κι εγώ να πω την αλήθεια αρχές Δεκέμβρη σκέφτομαι! (αν και είναι νωρίς ακόμη για να οριστικοποιηθεί..). Το κρύο δε με πειράζει, μόνο χιόνια δε θέλω. Αν δεν είχε κανονιστεί η Πορτογαλία θα πηγαίναμε τον Οκτώβρη για καμμιά 15αριά μέρες. Για να δούμε...
Το πιο high season πάντως για το μεγάλο Μήλο είναι η περίοδος Χριστουγέννων / Πρωτοχρονιάς (και μάλλον είναι και η καλύτερη περίοδος να είσαι εκεί, αν το σηκώνει η τσέπη σου...)

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Το πιο high season πάντως για το μεγάλο Μήλο είναι η περίοδος Χριστουγέννων / Πρωτοχρονιάς (και μάλλον είναι και η καλύτερη περίοδος να είσαι εκεί, αν το σηκώνει η τσέπη σου...)
ναι είναι γνωστό, αλλά τα εισιτηρια δεν ισχύουν την περίοδο των γιορτών, και εκτός από αυτο σιχαίνομαι την πολυκοσμία

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Τα 747 πάπαλα κανένας δεν τα αγοράζει πλέον...μόνο 777, 330 ή 340 καρντιά μου...
για 380 και IL-96 μάλλον δεν την κόβω την Ο.Α... κάτσε πάλι να δούμε μήπως και τα κόψει τελείως τα υπερατλαντικά και μείνουμε με την όρεξη...

Να υποθέσω ότι όλα όσα αναφέρεις για την Delta τα αναφέρεις για πλάκα ε?

Τα 340 της ΟΑ είναι του κουτιού μπρος το αίσχος των υπέργηρων 767 της Delta....Οι πτήσεις της Delta προς Ν.Υ με τα διαβόητα 767 είναι πραγματική εμπειρία... τα αεροπλάνα παμπάλαια με IFE ανύπαρκτο, το φαγητό ανέκδοτο και εκπληκτικό extra bonus της ανεπανάληπτες Θεοπούλες αεροσυνοδούς... αφού μέχρι κι εγώ , γνωστός ψυχάκιας με τα ερείπια δεν το ματακάνω... αυτός που στα είπε ματιαγμένος ήταν ή είχε πονόματο?

Αλλά οκ είπαμε πλάκα έκανες...
εσύ τελευταία έχεις γίνει πολύ γλυκούλης μα πολύ γλυκούλης... κι εγώ που σε είχα για ξυνό:D

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Άντε ρε παιδιά..κερδίσατε, ε; Τέλεια... σας εύχομαι να απολαύσετε τα ταξίδια σας! :clap::clap::clap:

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Μπράβο παιδιά, καλό ταξίδι.
Εγώ ούτε που το πήρα χαμπάρι.
Τον επόμενο διαγωνισμό όμως δεν θα τον χάσω με τίποτα.

marazoum

Member
Επόμενο Ταξίδι
Munich - Brno
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Και ΄γω που ψηφισα...δεν ήμουν στους τυχερους :(
Next time!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ