• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Olympic Air Η Ολυμπιακή στην MIG του Βγενόπουλου;

Traveller

Member

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
ψηφίσαμε κι εμείς τα συνολάκια της Ολυμπιακής!!!
και ο άντρας μου κέρδισε!! ναι ναι!! 2 εισιτήρια δώρο (χρήση απο 1/10/2009 ως 31/3/2010)

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
και ο άντρας μου κέρδισε!! ναι ναι!! 2 εισιτήρια δώρο (χρήση απο 1/10/2009 ως 31/3/2010)
μπράβο μαράκι! congrats! :D

κι εγώ αν θυμάμαι καλά ψήφισα, αλλά δε βλέπω να έχω κερδίσει κάτι.. :roll:

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
για οποιονδήποτε προορισμό της Νέας Ολυμπιακής!!!αντε να δούμε ποιοι θα είναι αυτοί οι προορισμοί!
(εξαίρεση η περίοδος 15/12/2009 με 10/1/2009)

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Τουλάχιστον να αγοράσουν κανένα 747 ή 777 για τους μακρινούς προορισμούς ρε παιδιά! Αυτά τα Α340 που πετάνε για Νέα Υόρκη και Μόντρεαλ, έχουν παλιώσει...τουλάχιστον αν θέλουν να προσελκύσουν και επιβάτες εκτός Ελλάδας- Ευρώπης, να κατεβούν και λίγο οι τιμές γιατί...είναι τσουχτερές.
Εγώ αν πήγαινα Νέα Υόρκη τώρα, φυσικά και θα διάλεγα την Delta, γιατί έχει λογικές τιμές, και απ΄ότι έχω διαβάσει σε trip reports, έχει ένα από τα καλύτερα service, και προσωπικό.

Traveller

Member
Τα 747 πάπαλα κανένας δεν τα αγοράζει πλέον...μόνο 777, 330 ή 340 καρντιά μου...
για 380 και IL-96 μάλλον δεν την κόβω την Ο.Α... κάτσε πάλι να δούμε μήπως και τα κόψει τελείως τα υπερατλαντικά και μείνουμε με την όρεξη...

Να υποθέσω ότι όλα όσα αναφέρεις για την Delta τα αναφέρεις για πλάκα ε?

Τα 340 της ΟΑ είναι του κουτιού μπρος το αίσχος των υπέργηρων 767 της Delta....Οι πτήσεις της Delta προς Ν.Υ με τα διαβόητα 767 είναι πραγματική εμπειρία... τα αεροπλάνα παμπάλαια με IFE ανύπαρκτο, το φαγητό ανέκδοτο και εκπληκτικό extra bonus της ανεπανάληπτες Θεοπούλες αεροσυνοδούς... αφού μέχρι κι εγώ , γνωστός ψυχάκιας με τα ερείπια δεν το ματακάνω... αυτός που στα είπε ματιαγμένος ήταν ή είχε πονόματο?

Αλλά οκ είπαμε πλάκα έκανες...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

Traveller

Member
Kαθόλου φάουλ δεν με πιάσατε και ειδικά στα αεροπλάνα...

τα 747 έχουν πεθάνει... ούτε η ίδια η Boeing δεν τα σπρώχνει... το βάρος έχει πέσει στα 777 και στα 787... όπως είδες κι εσύ όλα τα 747 είναι ή cargo ή business... η LH έχει δώσει μόνο μια παραγγελία για 20 κομμάτια και δεν ξέρουν ακόμα αν θα τα παραλάβουν... κανένας καρντιά μου δεν τα παραγγέλνει... τελείωσαν...

Το 747 ακόμη και στην καινούργια έκδοσή του θεωρείτε ξεπερασμένο λόγω κόστους και παλαιού σχεδιασμού... super πετυχημένο μοντέλο αλλά πλέον πάπαλα... στην ιστορία...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
όπως είδες κι εσύ όλα τα 747 είναι ή cargo ή business...
Αυτό ακριβώς εννούσα: Υπάρχουν ακόμα κάποιοι λίγοι που τα αγοράζουν! (στο περιθώριο της αγοράς ίσως, αλλά υπάρχουν - κατά τα άλλα συμφωνούμε: η Boeing σκέφεται μήπως διακόψει την παραγωγή του 747-8 πριν καλά καλά ξεκινήσει).

Traveller

Member
Για επιβατικές αεροπορικές εταιρίες μιλάμε ρε Taver, όχι για εταιρίες cargo ούτε για βαθύπλουτους σείχηδες...

joys

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
ειμαι και εγω μεσα στους τυχερους :clap::clap: μολις εχθες ειδα το email ειχε παει στην ανεπιθυμητη αλληλογραφια ευτυχως που δεν το διεγραψα χωρις να το διαβασω ...οποτε ψαχνουμε προορισμο απο Οκτωβρη και μετα :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom