fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εμένα πάντως στο βιντεάκι με τη Μουτσάτσου μ'αρέσει πιο πολύ η Μουτσάτσου
Καλά, για οφθαλμόλουτρο είναι ομολογουμένως ό, τι πρέπει το video! Η αλήθεια να λέγεται.Εμένα πάντως στο βιντεάκι με τη Μουτσάτσου μ'αρέσει πιο πολύ η Μουτσάτσου
Κάτι θα βρούμε και για σένα.Είμαι ο μόνος που αηδιάζω και με τα 2 βιντεάκια?
Ότι είναι 40 και μοιάζει για 20 πού το βάζεις?Καλά, για οφθαλμόλουτρο είναι ομολογουμένως ό, τι πρέπει το video! Η αλήθεια να λέγεται.
Αυτο ειναι το καλυτερο!!Εμένα πάντως στο βιντεάκι με τη Μουτσάτσου μ'αρέσει πιο πολύ η Μουτσάτσου
Όντως μικροδείχνει πολύ, όμως δε νομίζω ότι είναι και 40 (ούτε 37 ξέρω εγώ). Απλά νομίζω ξεκίνησε πολύ μικρή και όλοι θεωρούν ότι είναι περισσότερο (μεγάλα φιλοσοφικά ερωτήματα).Ότι είναι 40 και μοιάζει για 20 πού το βάζεις?
Ε βέβαια, serious business, στο imdb λέει πως είναι γεννημένη το 72, οπότε είναι official 40άρα.Όντως μικροδείχνει πολύ, όμως δε νομίζω ότι είναι και 40 (ούτε 37 ξέρω εγώ). Απλά νομίζω ξεκίνησε πολύ μικρή και όλοι θεωρούν ότι είναι περισσότερο (μεγάλα φιλοσοφικά ερωτήματα).
Κατέβηκε από το ίντερνετ το "My name is Spyros and I am malakas"
Dete.gr :: Κατέβηκε από το ίντερνετ το My name is Spyros and I am malakas"
.... Σύμφωνα με το youtube «το βίντεο αυτό δεν είναι πλέον διαθέσιμο λόγω υποβολής αξίωσης πνευματικών δικαιωμάτων από το χρήστη "Romanesque FIlms".
Αναζητώντας στο ίντερνετ στοιχεία για την Romanesque FIlms, που απαίτησε την διαγραφή του «Σπύρου», θα ανακαλύψει κανείς πως πρόκειται για μία αμερικανική εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών που έχει ως σήμερα στο ενεργητικό της τρεις ταινίες στις οποίες παραγωγός, σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια είναι η... Κατερίνα Μουτσάτσου.
Ομολογώ δεν το έψαξα τόσο επισταμένα.Ε βέβαια, serious business, στο imdb λέει πως είναι γεννημένη το 72, οπότε είναι official 40άρα.
Τραγική, πράγματι!Επειδή την εμφανίζει σε κάποια στιγμιότυπα για μερικά δευτερόλεπτα.
Κατά τ'άλλα "she invented critique"!!!