dmdoc
Member
Εκπληκτικό το οδοιπορικό και αφιέρωμα του δημοσιογράφου στην "άγνωστη" Ν.Υ.Μοναδική η αναφορά στο ελληνικό σουβλακο-όχημα...
Παλεύεται,παλεύεται...με την κινητή μονάδα γαστριμαργικής σουβλακοφαγίαςΜονο που το κρυο δεν θα παλευεται με τιποτα.
Παλεύεται,παλεύεται...με την κινητή μονάδα γαστριμαργικής σουβλακοφαγίας
Δυστυχώς ο Μπαρμπα- Γιώργης με τα διασημότερα κοψίδια της Νέας Υόρκης πέθανε εδώ και χρόνια και οι συνεχιστές του δεν αποδείχθηκαν αντάξιοι του ονόματος.Nέα Υόρκη παρέα με σουβλάκια
θα ειναι και γαμω τις εμπειρίες , για πες μας βρε dmdoc γιατι για να το προτείνεις κατι θα ξερεις !!
Παλεύεται,παλεύεται...με την κινητή μονάδα γαστριμαργικής σουβλακοφαγίας
Δεν είναι δικιά μου ανακάλυψη.Διάβασε το άρθρο και θα καταλάβεις ποιός και τι προτείνει.για πες μας βρε dmdoc γιατι για να το προτείνεις κατι θα ξερεις !!
Κινητή μονάδα παροχής σουβλακοενέργειας για το κρύο....ε μα διαβάστε καλά τα "επίκαιρα",μένετε πίσω!!!!!Για κάντο μου λίγο πιο λιανά γιατί δεν το΄χω!
Το (αδιάφορο για μένα) άρθρο μιλάει για τους Έλληνες & τα Ελληνικά στοιχεία που συνάντησε ένας αρθρογράφος σε ταξίδι του στη Ν. Υόρκη. Δεν προτείνει τίποτα, απλώς αναφέρει την ύπαρξη της "μονάδας". Εσύ την πρότεινες....Δεν είναι δικιά μου ανακάλυψη.Διάβασε το άρθρο και θα καταλάβεις ποιός και τι προτείνει.
Προτείνω και τον πεζόδρομο...για πριν το σουβλάκι!!!! ΤαμάμΔεν προτείνει τίποτα, απλώς αναφέρει την ύπαρξη της "μονάδας". Εσύ την πρότεινες....
το θέμα τοβαλα για μερικούς μερικούς...να τα φρεσκάρετε και να σκάσετε!!