romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
ακόμα παντως δεν είμαι σε ηλικία για ..., ..πιεση και τα σχετικά και ουτε προκειται με τοσο περπάτημα και γυμναστική,οσο για την .....αψυχολογητη οπως λες επιθεση,δεν ειναι επιθεση είναι αντίσταση στη ......γκρίνια ,ειδικά όταν πρόκειται για κάτι καινουργιο και ομορφοΣιγά καλή μου, μην εξάπτεσαι, θα πάθεις τίποτα και άντε να τρέχουμε με τις πάπιες και τα πιεσόμετρα.
Λυπάμαι αν από ότι έγραψα, το μόνο που κατάλαβες είναι έχω τον κακό το λόγο στο στόμα εύκολο, αλλά δεν μπορώ να σου τα συλλαβίσω κιόλας. Την Θεσσαλονίκη την υπερασπίστηκα δεόντως σε παλιότερα ποστ και μάλιστα είναι μια πόλη την οποία επισκέπτομαι τακτικότατα.
Μπορώ να σου πω μάλιστα, ότι ύστερα από την αψυχολόγητη επίθεση σου, μάλλον την ξέρω καλύτερα και από σένα, που δεν έχεις πάρει πρέφα για το τι παίζεται. :roll:
Αντί λοιπόν να κάτσεις και να βάλεις το μυαλουδάκι (?) σου να σκεφτεί τι θέλει να πει ο ποιητής και να δεις πως μπορείς να προστατέψεις την πραγματικά εκπληκτική παραλία που σας έδωσε ο δήμαρχος σας από κάτι αλήτες που δεν υπολογίζουν το καλό των υπολοίπων, κάθεσαι και τα βάζεις με κάποιον που σου επισήμανε ότι αυτοί οι αλήτες έχουν κάνει κακό και πολύ πιθανόν να το ξανακάνουν.
Τι βαθμούς αλήθεια παίρνεις στο σχολείο? είσαι καλή μαθήτρια?