• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η Έκπληξη του Αιώνα στο Σαμποδρόμιο!!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ροζα τωρα το διαβασα και εσκασα στα γελια! Μου εφτιαξες την ημερα! Εισαι εξαιρετικη! :clap::clap::clap::clap::clap::clap:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Ροζα τωρα το διαβασα και εσκασα στα γελια! Μου εφτιαξες την ημερα! Εισαι εξαιρετικη! :clap::clap::clap::clap::clap::clap:
Έρση μου, σ' ευχαριστώ πολύ! Δυστυχώς, είχα μόνο μια βδομάδα που παρακολουθούσα τα θέματα, και ήξερα πολύ λίγους....Πού θα μου πάνε κι οι υπόλοιποι, όμως??? Δε θα σουβλίσει αρνί το Travelstories το Πάσχα? Θα σουβλίσει! Εκεί να δεις σπέσιαλ ανταπόκριση!!!:haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ωραια! Θα εχω κατι να περιμενω εκτος απο τα σοκολατενια αυγα, τα κοκκινα παπουτσακια και τη λαμπαδα απο τη νονα μου!

getxowoman

Member
Αναμενομεν.....:clap:
Γιατι εγω απο οσα ειπε η Ερση δε θα λαβω τιποτα,μιας και δεν ερχομαι στην Αθηνα :(.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
rosa τωρα το διαβασα και ξετρελλαθηκα .....
πάρα πολύ καλό !!!!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
rosa τωρα το διαβασα και ξετρελλαθηκα .....
πάρα πολύ καλό !!!!
Thanks, KIKI! Αλλά κι εσύ...μια χαρά τη χόρεψες τη salsa!!!

Getxowoman, στείλε μου τη διεύθυνσή σου, να σου στείλω αυγουλάκι σπέσιαλ, βαμμένο με φοδρίτσες, κι ύστερα τσουγκρίζουμε νοερά!

getxowoman

Member
Getxowoman, στείλε μου τη διεύθυνσή σου, να σου στείλω αυγουλάκι σπέσιαλ, βαμμένο με φοδρίτσες, κι ύστερα τσουγκρίζουμε νοερά![/quote]

Αυτο το σπεσιαλ μπορει να ειναι σοκολατενιο;;

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Αυτο το σπεσιαλ μπορει να ειναι σοκολατενιο;;[/quote]

Αυτό με τις φοδρίτσες είναι παλιά παραδοσιακή συνταγή της θείας Αγγέλας, για αληθινά αυγά! Αλλά θα σου στείλω κι ένα σοκολατένιο!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δυστυχώς, είχα μόνο μια βδομάδα που παρακολουθούσα τα θέματα, και ήξερα πολύ λίγους....
Τωρα το διαβασα κι εγω :lol: , μονο μια εβδομαδα μας παρακολουθησες αλλα μας εβαλες ολους στη θεση που μας αρμοζει κι εμενα στο φοινικα μου :haha:

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
:haha::haha::haha: Είσαι απίστευτη!!! :haha::haha:
Ελπίζω ο 'γνωστός υπερήλικας Έλληνας πολιτικός' να μην μας ευχηθεί και 'καλό Πάσχα' ;)

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
:shock::shock:Και όλα αυτά τα οξυδερκή Rosa τα έγραψες όντας μόλις δυο βδομάδες στο forum? Αλί Αλί τι θα μας έσουρνες αν ξανά έγραφες την ανταπόκριση τώρα! Μετά από 1 χρόνο!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651