Η φωτογραφια τραβηχτηκε χειμωνα και καθημερινη-λογικο να μην εχει πολύ κοσμο. Γενικα οι δρομοι δεν ειχαν κινηση αλλα δεν ηταν και αδειοι. Εχω φωτογραφια με αδειο δρομο τελειως και αν την βαλω θα πουνε ολοι οντως η ΠΓ είναι ερημη -όμως αν εξηγησω ποτε και τι ωρα τραβηχτηκε η φωτο αλλαζει αμεσως η αποψη. Το θέμα είναι ότι μπορεις αναλογα τη φωτογραφια να πεις και ότι θελεις για τη ΒΚ, ποιος εχει παει να σε αντικρουσει;Τι ωραία που γράφεις! Θέλουμε κι άλλο ημερολόγιο!!! Και μια ερώτηση. Είναι στα αλήθεια οι δρόμοι και οι πλατείες τις Πιονγκ Γιανγκ τόσο έρημοι όσο φαίνονται στις φωτογραφίες;
Κι εγω να μου το χαρισεις!Εγώ θα ήθελα μόλις βγει το βιβλίο να μας ενημερώσεις.
Η εικόνα που εγώ αποκόμισα πάντως, κατά την πολύ συντομη επίσκεψή μου, δε συμφωνεί με τα παραπάνω. Ναι, σίγουρα οι πόλεις δεν είναι τόσο άδειες όσο οι εθνικές οδοί, αλλά δε λες ότι έχει και κίνηση....Οι δρομοι δεν είναι ερημοι-στην Πιονγκ Γιανγκ είχαμε και λιγο traffick καποιες φορες! Οι εθνικες οδοι είναι πολύ πιο άδειες επειδή δεν μετακινουνται σε επαρχίες. Στις πολεις μεσα δεν είναι ερημια παντως.
Στην προτελευταια απο τις φωτογραφιες που παραθετεις υπαρχει τροχονομος. Γινεται λοιπον αντιληπτο πως υπηρχε κινηση, ο τροχονομος εκανε σωστα τη δουλεια του και το προβλημα λυθηκε!Η εικόνα που εγώ αποκόμισα πάντως, κατά την πολύ συντομη επίσκεψή μου, δε συμφωνεί με τα παραπάνω. Ναι, σίγουρα οι πόλεις δεν είναι τόσο άδειες όσο οι εθνικές οδοί, αλλά δε λες ότι έχει και κίνηση....
(Το σχόλιο μου δεν αφορά τίποτε άλλο πέρα από το συγκεκριμένο απόσπασμα - στα περισσότερα και η δική μου εικόνα - ως επισκέπτη, φυσικά, και όχι ως κατοίκου - συμφωνεί).