Ηλεία, η παραγνωρισμένη....

DimiBiri

Member
Επόμενο Ταξίδι
Pending...
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Από άποψη καθαριότητας;
Ω ναι

Υπαρχει ακομη η φοβερη ταβερνα με τη γουρνοπουλα?
Έχει δύο, το Χαριλη και το Σαβουρα, κάνουν κ οι δύο γουρνοπουλα. Δεν ξέρω για ποια από τις δύο λες αλλά είναι κ οι δύο ανοιχτές.

annoula

Member
Κοιτάω τις παραλίες στην Ηλεία και στις φωτό τα νερά δεν φαίνονται ιδιαιτέρως διαυγή. Είναι όντως ετσι? Διευκρινίζω ότι με ενδιαφερουν σημεία με νερά καταγάλανα όπου ευχαριστιέσαι κολύμπι και δεν με απασχολεί το μέγεθος της παραλίας κλπ κλπ.

paefstra

Member
Ψάχνω ένα μέρος
1. να έχει μαγαζάκια για περατζάδα
2 να είναι γραφικό
3 και να έχουμε επιλογές για φαγητό
4 και για ένα χαλαρό κοκτέιλ το βράδυ.
5. Δεν θα ήθελα δηλαδή να έχει όλα κι όλα 5 μαγαζιά γιατί θα έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας .
Ξαναβλεπω αυτα που τσεκαρεις. Ο λογος που η Ηλεια ειναι παραγνωρισμενη οπως λεει το τοπικ ειναι οτι δεν τσεκαρει ολα τα κουτακια κανενα μερος. Ειδικα το δευτερο, να ειναι γραφικο. Πρεπει να πας πιο ορεινα για γραφικοτητα, πχ Ανδριτσαινα.
Μεταξυ μας οποιος εχει δωρεαν σπιτι εκει περναει σουπερ διακοπες. Αλλα επισκεπτης δεν ξερω, μονο για κανενα κοινωνικο τουρισμο δωρεαν διαμονη θα την κοιταζα. Ελπιζω να μην παρεξηγηθουν οι ντοπιοι, αλλα αν ηταν κρυμμενο διαμαντι, θα το ειχαν ανακαλυψει ηδη οι τουριστες. Ειναι απλα οκ διακοπες για ξεκουραση και καλο φαγητο.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό που λέει η paefstra: το "γραφικό" στην Ηλεία βρίσκεται στα ορεινοτερα χωριά της, π.χ. Ανδρίτσαινα, Φιγαλεια, αλλα και αρκετά μικρότερα. Οι παραλίες της είναι πολύ καλές κατά τη γνώμη μου, και σε πολλές περιοχές το ευρυτερο φυσικό τοπιο είναι πραγματικα φανταστικό και μοναδικό (π.χ. Καϊάφας), και με ωραίο ηλιοβασίλεμα λόγω ανοιχτού δυτικού προσανατολισμου. Όμως παραλιακοι οικισμοί με γραφικότητα δεν υφίστανται κατ'ουσιαν στην περιοχή. Είναι όμως ΟΚ για να απολαύσεις μπάνια, να φας καλά, και να κάνεις φυσιολατρικες εξορμήσεις στα ενδότερα του νομού, όπου υπάρχουν χωριουδάκια πραγματικά πανεμορφα

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Κοιτάω τις παραλίες στην Ηλεία και στις φωτό τα νερά δεν φαίνονται ιδιαιτέρως διαυγή. Είναι όντως ετσι? Διευκρινίζω ότι με ενδιαφερουν σημεία με νερά καταγάλανα όπου ευχαριστιέσαι κολύμπι και δεν με απασχολεί το μέγεθος της παραλίας κλπ κλπ.
Ειναι η γυναικα μου απο το Κατακολο. Παμε συνεχεια. Ωραιες παραλιες αμμουδερες, οχι να κοπεις ομως. Δυσκολα τις βρισκεις με διαυγη νερα επειδη εχουν λεπτη αμμο κ λιγο αερα να εχει, το νερο ανακατευεται. Κρυσταλλινα νερα βρισκεις Λακωνια (ειμαι εγω 😄) που εχει κυριως απο ψιλο βοτσαλακι μεχρι κοτρονια).

varioAthens

Member
Ειναι η γυναικα μου απο το Κατακολο. Παμε συνεχεια. Ωραιες παραλιες αμμουδερες, οχι να κοπεις ομως. Δυσκολα τις βρισκεις με διαυγη νερα επειδη εχουν λεπτη αμμο κ λιγο αερα να εχει, το νερο ανακατευεται. Κρυσταλλινα νερα βρισκεις Λακωνια (ειμαι εγω 😄) που εχει κυριως απο ψιλο βοτσαλακι μεχρι κοτρονια).
Εντελως αντικειμενικα ε? :haha: Εμεις που εχουμε συνηθισει τις αμμουδερες παραλιες Αχαϊας-Ηλειας δεν βολευομαστε με τις κροκάλες σας

DimiBiri

Member
Επόμενο Ταξίδι
Pending...
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ελπίζω κριτήριο για τα διαυγή νερά να μην είναι το Κατάκολο..... Γενικα δε θα διαφωνησω οτι εχουμε ελλειμμα γραφικότητας. Επίσης σίγουρα οι αμμουδερες παραλίες σε συγκριση με τις πετρινες εχουν αυτο το "μειονεκτημα" αλλα απο νερά δεν πάσχουμε

annoula

Member
Ευχαριστώ πολύ! Και εγώ αυτήν την εντύπωση αποκόμισα από τις φωτό! Και μένα ο άντρας μου Αργίτης είναι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.989
Μέλη
39.695
Νεότερο μέλος
Vicky28

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom