paefstra
Member
Υπαρχει ακομη η φοβερη ταβερνα με τη γουρνοπουλα?-Λέβεντοχωρι
Υπαρχει ακομη η φοβερη ταβερνα με τη γουρνοπουλα?-Λέβεντοχωρι
Ω ναιΑπό άποψη καθαριότητας;
Έχει δύο, το Χαριλη και το Σαβουρα, κάνουν κ οι δύο γουρνοπουλα. Δεν ξέρω για ποια από τις δύο λες αλλά είναι κ οι δύο ανοιχτές.Υπαρχει ακομη η φοβερη ταβερνα με τη γουρνοπουλα?
Ξαναβλεπω αυτα που τσεκαρεις. Ο λογος που η Ηλεια ειναι παραγνωρισμενη οπως λεει το τοπικ ειναι οτι δεν τσεκαρει ολα τα κουτακια κανενα μερος. Ειδικα το δευτερο, να ειναι γραφικο. Πρεπει να πας πιο ορεινα για γραφικοτητα, πχ Ανδριτσαινα.Ψάχνω ένα μέρος
1. να έχει μαγαζάκια για περατζάδα
2 να είναι γραφικό
3 και να έχουμε επιλογές για φαγητό
4 και για ένα χαλαρό κοκτέιλ το βράδυ.
5. Δεν θα ήθελα δηλαδή να έχει όλα κι όλα 5 μαγαζιά γιατί θα έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας .
Ειναι η γυναικα μου απο το Κατακολο. Παμε συνεχεια. Ωραιες παραλιες αμμουδερες, οχι να κοπεις ομως. Δυσκολα τις βρισκεις με διαυγη νερα επειδη εχουν λεπτη αμμο κ λιγο αερα να εχει, το νερο ανακατευεται. Κρυσταλλινα νερα βρισκεις Λακωνια (ειμαι εγωΚοιτάω τις παραλίες στην Ηλεία και στις φωτό τα νερά δεν φαίνονται ιδιαιτέρως διαυγή. Είναι όντως ετσι? Διευκρινίζω ότι με ενδιαφερουν σημεία με νερά καταγάλανα όπου ευχαριστιέσαι κολύμπι και δεν με απασχολεί το μέγεθος της παραλίας κλπ κλπ.
Εντελως αντικειμενικα ε?Ειναι η γυναικα μου απο το Κατακολο. Παμε συνεχεια. Ωραιες παραλιες αμμουδερες, οχι να κοπεις ομως. Δυσκολα τις βρισκεις με διαυγη νερα επειδη εχουν λεπτη αμμο κ λιγο αερα να εχει, το νερο ανακατευεται. Κρυσταλλινα νερα βρισκεις Λακωνια (ειμαι εγω) που εχει κυριως απο ψιλο βοτσαλακι μεχρι κοτρονια).
Ευχαριστώ πολύ! Και εγώ αυτήν την εντύπωση αποκόμισα από τις φωτό! Και μένα ο άντρας μου Αργίτης είναι!Ειναι η γυναικα μου απο το Κατακολο. Παμε συνεχεια. Ωραιες παραλιες αμμουδερες, οχι να κοπεις ομως. Δυσκολα τις βρισκεις με διαυγη νερα επειδη εχουν λεπτη αμμο κ λιγο αερα να εχει, το νερο ανακατευεται. Κρυσταλλινα νερα βρισκεις Λακωνια (ειμαι εγω) που εχει κυριως απο ψιλο βοτσαλακι μεχρι κοτρονια).