Ιταλία Ηγουμενιτσα Βενετια.πως παω ηγουμενιτσα?

neoklisnancy

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
den exei alla i anek..1 thn mera...(to xeimona toulaxiston)

h minoan den exei ekeines tis meres.

alles etairies den kserw..

Σαν μεγαλο φορουμ για ταξιδια νομιζω οτι καλο θα ηταν να γινουν κινησεις για απαιτηση καλυτερης εξυπηρετηση !!. εχετε την δυναμη.
ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ να μην υπαρχει λεωφορειο απο θεσσαλονικη για ηγουμενιτσα που να φτανει την ψρα αποχωρησης του πρωινου καραβιου...!!

οταν το ακουσα λεω πλακα κανουν... δεν παιζει..σκεφτειτε το. για να πας μονος σου ιταλια πρεπει να πληρωσεις μια μερα παραπανω..για διαμονη στην ηγουμενιτσα! (ισως και 2. δεν εψαξα επιστροφη) αυτο ειναι γελοιο..!!!
το λιγορερο ειναι να εχει 1 λεοφοριο το κτελ και 2 πουλμαν η εκαστοτε εταιρια.

ειλικρινα πρεπει κατι να γινει...οχι μονο για αυτη την περιπτωση αλλα γενικα και για αλλα αντιστοιχα περιστατικα...

υπογραφες-καταλογος με παραπονα-στηλη στο φορουμ με δυσφιμηση οπως ο καταλογος με τα χειροτερα ξενοδοχεια στην ευρωπη , με φωτογραφιες!! κατι αντιστοιχο.
 

katsapleouras

Member
Μηνύματα
90
Likes
48
Επόμενο Ταξίδι
Σέρρας
Ταξίδι-Όνειρο
Με καλή παρέα:παντού
Καταλαβαινω τον φοβο σου αλλα σκεψου οτι θα εχεις τις ιδιες πιανοτητες που εχει ενα οποιοδηποτε αυτοκινητο στην ηγουμενιτσα τις μερες που θα το εχεις εκει!Δηλαδη αυτοι που μενουν εκει τα περνουν καθε βραδυ μεσα στο σπιτι τους???Να προσεξεις λιγο να μην ειναι καποιο ερημο στενο αλλα σε δρομο που θα εχει λιγο κινηση, να μην αφησεις μεσα τιποτα αξιας εκτεθημενο και το βασικοτερο οταν θα το αφησεις εκει καλου κακου μην το κοψεις κατ ευθειαν για το λιμανι αλλα ριξε μια βολτα προς αλλη κατευθυνση ετσι για να σου φυγει καθε φοβια οτι μπορει καποιος πονηρος να δει οτι φευγεις με πλοιο και ολα θα πανε καλα!!!
 

neoklisnancy

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
οποιος εχει παει βενετια ας στηλει συμβουλες για φτηνες λυσεις... και πληροφοριες για το καραβι (λιμανι - αγιος μαρκος. ΩΡΕΣ).

εχω παει βενετια για λιγες ωρες μονο....2 φορες.. ξερω μονο την καλυτερη πιτσαρια...(χωμενη σε ενα μικρο στενο. ποδεν χωρας να φας μεσα αλλα τρως εξω).

οποτε οποιος εχει αποψη ας τν ριξει...

ΥΓ. 3 νυχτες με 150 ο καθενας θα χαλασουμε.. οποτε περιορισμενα τα οικονομικα..
 

neoklisnancy

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
και παιδες 1000000 ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις.....

και για ανταποδοση θα γραψω και οτι μου πει ενας φιλος ταξιδιωτικος πρακτορας...αυριο και οτι δουμε στην βενετια....για να εμπλουτησω το φορουμ και να βοηθησω και εγω οσο μπορω

επισης τον μαρτη ( 30) φευγουμε για 5 μερες μπερμιγχαμ + 3 Λονδινο οποτε θα γραψω αναλυτικο φοιτιτικο οδηγο...φτηνο αλλα με Πολυ καλες ιδεες..! και απο μας και απο αοτμα φιλους που ζουν εκει.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.036
Likes
12.187
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
επισης τον μαρτη ( 30) φευγουμε για 5 μερες μπερμιγχαμ + 3 Λονδινο οποτε θα γραψω αναλυτικο φοιτιτικο οδηγο...φτηνο αλλα με Πολυ καλες ιδεες..! και απο μας και απο αοτμα φιλους που ζουν εκει.
:clap::clap::clap:
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.462
Likes
2.404
Θα πάω και εγώ Βενετία τον Απρίλιο και με ενδιαφέρει η πιτσαρία που λες και ότι άλλη πληροφορία μπορείς να δώσεις.
Μήπως να ανοίξεις ένα καινούριο θέμα για αυτό όπου θα δίνεις πληροφορίες και θα ρωτάς;
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.972
Likes
15.492
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Παντως για κτελ που λες ειναι αυτο το μοναδικο δρομολογιο που εχει , ειναι απελπισια . ειχα απει περσυ καθαρα δευτερα κερκυρα και επειδη ειχε χιονια ειπα να παω με το κτελ για σιγουρια γιατι το αμαξι μου ειναι 2θεσιο.
Ασε που κανει 4-5 ωρες να φτασει.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.356
Likes
5.205
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Aντί να τρέχεις μέσω Θεσσαλονίκης, μπορείς να πάρεις το λεωφορείο για Πάτρα που φεύγει από Καρδίτσα την Παρασκευή στις 15:30 και να πάρεις από την Πάτρα το πλοίο της ΑΝΕΚ για Βενετία που φεύγει στις 23:59 στις 04/03/2011...

Aντί για 40e τα δύο άτομα, τώρα θα πληρώσεις από Πάτρα 59.4e ή 47.6e αν είστε μέχρι 26 ετών, αλλά θα γλιτώσεις τα δύο λεωφορεία που είχες προγραμματίσει πριν καθώς και 250+ χιλιόμετρα διαδρομής λιγότερα ... λογικά θα σου βγει χρηματικά περίπου το ίδιο, απλά πρέπει να την παλέψεις δύο βράδια στα αεροπορικά καθίσματα του πλοίου...
 

vickygian

Member
Μηνύματα
87
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο....
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου!!!
Λοιπόν βοήθεια από γιαννιώτισσα, που ήταν φοιτήτρια Λάρισα. Από Γιάννενα έχει πολλά λεωφορεία για Ηγουμενίτσα όπως και από Λάρισα για Γιάννενα έχει 3 δρομολόγια τη μέρα. Κανένα όμως δε σε βολεύει να πάρεις έτσι ώστε να γλιτώσεις τη διανυκτέρευση, άσε την ταλαιπωρία που θα τραβήξεις και δεν ξέρω και τι παίζει από κόστος (ίσως να σου βγει πιο ακριβό). Θα πάρεις το αυτοκινητάκι σου από Καρδίτσα και κυριλέ μέσω εγνατίας και χωρίς διόδια θα φτάσεις Ηγουμενίτσα ότι ώρα γουστάρεις. Το αυτοκινητάκι σου φυσικά και δε θα το αφήσεις στο λιμάνι! Θα αφήσεις αριστερά σου την πύλη του λιμανιού που είναι οι αναχωρήσεις εξωτερικού και θα συνεχίσεις ευθεία. Θα περάσεις και την πύλη που είναι οι αναχωρήσεις προς νησιά του Ιονίου (Κέρκυρα). Συνεχίζοντας όλο ευθεία, βγαίνεις στις καφετέριες της Ηγουμενίτσας και μετά στα φαγάδικα της παραλίας. Αριστερά σου θα δεις ένα πάρκινγκ που μπορείς να αφήσεις το αυτοκίνητο. Επίσης και έξω από τα μαγαζιά μπορείς να παρκάρεις. Εκεί δε νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα, άλλωστε 3 μέρες θα είναι μόνο. Άντε καλά να περάσεις στο ταξιδάκι σου και μην αγχώνεσαι:cool:
 

NOSTIMON HMAP

Member
Μηνύματα
219
Likes
88
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΝΤΕΝ
να παω απο την προηγουμενη μερα και να μεινω σο λιμανι??? πρεζακι ειμαι?

τι να κανω? τα εχω παρει...! να παω με το αμαξι και να το αφησω ηγουμενιτσα??? η θα μου το κλεψουν???

.
Στα λιμάνια και τα αεροδρόμια πολλές φορές ξεμένουν και σοβαροί άνθρωποι όχι μόνο πρεζάκια.....
Κάνεις μία εκδρομή των 400-500 ευρό (με διανυκτερεύσεις σε hostel και καταστρώματα) και σε απασχολεί που θα μείνεις 4-5 ώρες στο λιμάνι;

Και άραγε τι αμάξι έχεις;
 

tdm

Member
Μηνύματα
71
Likes
3
Στο ελεύθερο κεντρικό πάρκινγκ της ηγουμενιτσας (500 μέτρα μετά τη νομαρχία) το αφήνω συχνά, πότε δεν είχα πρόβλημα.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
 

Avgousta*

Member
Μηνύματα
36
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Λασίθι
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδας, Ισλανδια
Εδώ πρώην κάτοικος Ηγουμενίτσας!! Λοιπόν η λύση του ΚΤΕΛ μάλλον θα σου βγεί πιο ακριβή ειδικά αν είστε 2 άτομα και επιλέξετε να πάτε μέσω Ιωαννίνων που έχει συχνά δρομολόγια. Το ξενοδοχείο κοστίζει γύρω στα 50 ευρώ αλλά να κάνεις καμιά κράτηση γιατί δε βρίσκεις πάντα εύκολα δωμάτιο.Το πάρκιν απέναντι από τις καφετέριες είναι καλή λύση! Αλλιώς ρώτα για την πλατεία δημαρχείου και άσε το αυτοκίνητο εκεί γύρω!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.536
Μηνύματα
899.454
Μέλη
39.253
Νεότερο μέλος
chemist1975

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom