• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

ΗΠΑ ΗΠΑ - Προσωρινή κράτηση , απαγόρευση σε τουρίστες;

arabickostas

Member
Και ρωτάω εγώ τώρα, αν έχεις ήδη esta αλλά ταξιδέψεις μετά την έγκριση της στην Κίνα, θα σε αφήσουν να μπεις;
Φυσικά το ερώτημα παραμένει το ίδιο αν χρειαστεί να βγάλεις esta και έχεις ταξιδέψει στην Κίνα
Γιατι ειναι η Κινα στις χώρες που αν έχεις ταξιδεψει απαιτειται βιζα?

arabickostas

Member
Αν ο συνδυασμός πτήσεων τους φανεί ύποπτος ετοιμαστείτε για απέλαση

https://x.com/FotisKokotos/status/1915752916943798552?s=08
Ποιος ειναι αυτος ο Κοκοτος? Δεν τον εχω ξαναακουσει παροτι εχει 9300 ακολουθους στο Χ. Εγω πχ ακολουθαω τον Γιαννακοπουλο που εχει 550 χιλιαδες φολοουερς.... :) ( τυχαιο παραδειγμα... Ντεγιαν )

Last edited:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ποιος ειναι αυτος ο Κοκοτος? Δεν τον εχω ξαναακουσει ? Εγω πχ ακολουθαω τον Γιαννακοπουλο που εχει 550 χιλιαδες φολοουερς.... :)
Τον όμιλο Ελούντα Resorts έχει, μεταξύ άλλων. Το θέμα δεν είναι ποιος είναι αλλά αν το δημοσίευμα που ανάρτησε είναι αληθές ή όχι.

arabickostas

Member
Τον όμιλο Ελούντα Resorts έχει, μεταξύ άλλων. Το θέμα δεν είναι ποιος είναι αλλά αν το δημοσίευμα που ανάρτησε είναι αληθές ή όχι.
Σιγουρα ειναι αληθες αλλα ειναι και λίγο ως πολυ μπακαλιστικο.. Περιλαμβανει μοναχα αποσμασματικα στοιχεια ανα περιοδο τυχαιου μηνα σε 3 ετη. Ποσο ηταν το δολλαριο με το ευρω τοτε? Λογικο δεν ειναι απο το 24 μεχρι και τωρα οτι με ισοτιμια κατω απο 1.10 θα μειωνονταν οι ροες απο Ευρωπη σε σχεση με την εποχη που ηταν 1.25? Το γεγονος οτι η εικονα και οι ενεργειες του Τραμπ πληττουν ΚΑΙ τον τουρισμο των ΗΠΑ, αλλα οι ΗΠΑ πχ δεν εξαρτωνται σε τετοιο βαθμο οπως εμεις απο το τουρισμο μονο. Επισης πτωσεις μεν , αλλα σταθερα η Ασια και ανοδικα η Μεση Ανατολη. Θελει περισσοτερες λεπτομερειες για να αποτιμηθει η πραγματικη εικονα...που δεν μπορει καν να αναλυθει σε 3 μηνες ενος ετους... Θελει στοιχεια αεροδρομιων , αεροπορικων εταιριων, τζιρων ξενοδοχειακων εταιριων ανα κρατησεις και πολλα αλλα για να αποτελει τεκμηριωμενη μελετη.....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.004
Μέλη
39.716
Νεότερο μέλος
dimitrello

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom