jahlive1985
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μαδαγασκάρη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Άποψη του νησιού Vasilevsky
Last edited by a moderator:
Τα άλμπουμ σου τα είδα.Οι φωτογραφίες σου είναι υπέροχες.Απλά είναι αλλιώς να τις βλέπει ο άλλος μαζί με την ιστορία.Υπάρχουν προγραμματάκια που μικραίνουν τις φωτό.Προσπαθώ να βρω τρόπο να τις ανεβάσω σε μικρότερη ανάλυση αλλά δε μπορώ με αποτέλεσμα να αργούν πολύ να προβληθούν. Δε ξέρω τί να κάνω. Να συνεχίσω να ανεβάζω εδώ, ή όποιος ενδιαφέρεται να τσεκάρει τα άλμπουμς μου?
villi σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εισιτήρια, βίζες και διαμονή έκαναν χοντρικά 1700 ευρώ. Από κει και πέρα είναι καθαρά θέμα προσωπικό. Εμείς το μόνο πράγμα που τσιγκουνευτήκαμε ήταν το φαγητό και το ποτό. Ξόδεψα για όλα τ' άλλα περίπου 600 ευρώ αλλά σε καμμιά περίπτωση δε θα τσιγκουνευόμουν τις δραστηριότητες στα εκάστοτε μέρη. Όπως θα διάβασες κάναμε και τη 2 ήμερη εκδρομή στη Βαϊκάλη αλλά και την 2 ήμερη στη Μογγολία και τελοσπάντων ότι αξιοθέατο έπρεπε να δούμε το είδαμε. Από κει και πέρα... κονσέρβα και άγιος ο ΘεόςΑνέβασε δε μας χαλάει καθόλου!
Υπέροχο ταξίδι,νομίζω ότι θα μπει στους ονειρεμένους προορισμούς μου!
Διάβασα τα κείμενα μονορούφι και ταξίδεψα μαζί σας.Αν θέλεις και μπορείς κάνε μας στο περίπου έναν οικονομικο απολογισμό να ξέρουμε πόσο εφικτό είναι!