Ζω για να ταξιδεύω

La Boheme

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού
Καλησπέρα σε όλους. Με λένε Χριστίνα και είμαι 28 χρονών. Το μικρόβιο με τα ταξίδια το έχω από μικρή. Ταξίδευα με τους γονείς μου αρκετά εντός Ελλάδας και συνήθως κάναμε κάμπινγκ. Το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό το έκανα πριν από 7 χρόνια, με τροχόσπιτο μαζί με τον ξάδερφό μου και κάτι φίλους του. Πήγαμε Ιταλία, Αυστρία και Σλοβενία. Από εκεί και έπειτα δεν σταμάτησα να ταξιδεύω.. Το τελευταίο μου ταξίδι κράτησε ένα μήνα και ήταν στην Κούβα. Ήταν ταξίδι ζωής για μένα και με άλλαξε και σαν άνθρωπο. Το επόμενό μου ταξίδι θα ήθελα να είναι η Αργεντινή.

Genovefa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ, Ταιλανδη, Ιρλανδια
Καλησπερα Χριστινα! Κ εγω καινουργια ειμαι οποτε καλωςηρθαμε! :)

Οταν διαβασα αυτο με το τροχοσπιτο που λες ενθουσιαστηκα!Παντα ηθελα σαν μικρο παιδι να παρουμε τροχοσπιτο αλλα ακομα κ τωρα δεν εχω ταξιδεψει ετσι. Δεν ηταν ομως ακριβο το ταξιδι στο εξωτερικο με τροχοσπιτο??

Οσο για την Κουβα απλα..wooow! Πρεπει να ειναι φανταστικα...Ο θειος μου εχει παει αρκετες φορες για καιρο και μου εχει πει απιστευτες ιστοριες. Την εχω στο μελλοντικο προγραμμα!

~Αννα

La Boheme

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού
Γεια σου Άννα:D

Ελπίζω να είσαι καλά. Που λες τότε που πήγαμε ήταν Πάσχα και είμασταν 5 άτομα σε ένα τροχόσπιτο και πληρώσαμε 400 ευρώ το άτομο για 15 μέρες. Καλή φάση ήταν αν και από τότε δεν ξαναέκανα εκδρομή με τροχόσπιτο διότι έχει ακριβύνει απ' όσο ξέρω. Κούβα να πας οπωσδήποτε. Εγώ πήγα για 1 μήνα και χάλασα συνολικά 1700 ευρώ μαζί με τα εισητήρια και χύμα χωρίς γκρουπ. Ότι απορίες έχεις εννοείται πως μου στέλνεις.

Χάρηκα πολύ:)

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Απ' ότι είδα στον χάρτη σου έχεις ταξιδέψει αρκετά και θα χαρούμε να μοιραστείς μαζί μας κάποια εμπειρία από τα ταξίδια σου

La Boheme

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού
Σ'ευχαριστώ να είσαι καλά. Καλώς σας βρήκα. Θα ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες μου όπως και τις δικές σας, απλά επειδή είμαι καινούργια ακόμα ψάχνομαι για το που θα γράφω τις ταξιδιωτικές μου ιστορίες.

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
καλώς ήρθες λοιπόν και από μένα!
κούβα για ένα μήνα???? πόσο ωραία πρέπει να ήταν!
εγώ είχα πάει για 15 μέρες και εννοείται δεν τη χόρτασα! και για μένα ήταν ταξίδι ζωής..
επόμενος σταθμός αργεντινή λοιπόν!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ορισες και απο μενα.
Υπαρχει γκρουπ για τροχοσπιτα στο φορουμ.
Μ αρεσει και μενα πολυ το ταξιδι με το τροχοσπιτο και ελπιζω καποια στιγμη να καταφερω να γυρισω την Ευρωπη ετσι.

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Καλώς ήλθες και καλά ταξίδια!
Όταν έχεις χρόνο, αν θέλεις γράψε μας ιστοριούλα για το ταξίδι σου στην Κούβα.

getxowoman

Member
Σ'ευχαριστώ να είσαι καλά. Καλώς σας βρήκα. Θα ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες μου όπως και τις δικές σας, απλά επειδή είμαι καινούργια ακόμα ψάχνομαι για το που θα γράφω τις ταξιδιωτικές μου ιστορίες.
Καλως ηρθες, εδω θα βρεις αυτο που ψαχνεις: Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια - TravelStories Tour

ioannisp

Member
Επόμενο Ταξίδι
το σκέφτομαι ...
Καλώς ήρθες και πραγματικά θα ήθελα πολύ να διαβάσω την ιστορία σου για την Κούβα. :)

maroulini

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
la boheme καλώς ήρθες και γω σχετικά νέο μέλος ακόμη ψάχνομαι όσο έχω χρόνο βέβαια, αλλά μου αρέσουν πολύ οι ταξιδιωτικές ιστορίες που γράφουν τα μέλη, άντε γράψε τίποτα για την κούβα!!!!!!!!!!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.804
Μέλη
39.535
Νεότερο μέλος
Vardou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα