• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
τα έμαθες τα άσχημα τα νέα;
συμφωνα με δηλώσεις του μουσικού της παραγωγού, Στέφαν Ραμπ, η ...αγγούρω Λένα, του χρόνου θα ξαναεμφανιστεί στον διαγωνισμό, για να υπερασπιστεί την φετεινή της πρωτιά.
Οπότε και του χρόνου Λένα θα δεις, και 10 υπογλώσσια σε βλεπω από τώρα να καταπιείς...:haha:

Να σου υπενθυμίσω ότι τα ίδια έλεγαν για την Έλενα!!

Η Γερμανία θα συνεχίσει το περσινό show που ανέδειξε την Lena! Ε, τι χαζοί είναι? Θα έχουν τηλεθέαση και ενδιαφέρον!

Ρε παιδιά τι ξεφτίλα τα ελληνικά κανάλια? Θάβουν την Lena (επειδή είναι Γερμανίδα, αν ήταν από άλλη χώρα δεν θα της έκαναν τέτοιο πόλεμο) και λένε ότι είναι σνομπ, ότι έκανε ροζ ταινία (μέγα ψέμα) και άλλες μακακίες [είπαν πως δεν έκανε δηλώσεις, την φυγάδευσαν οι σωματοφύλακες bla bla αλλά τα videos έδειξαν το αντίθετο!]. Θέλουν να δημιουργήσουν μια ψεύτικη εικόνα [για πολλούς λόγους] και δυστυχώς κάποιοι τα πιστεύουν.. Η δύναμη των media..

Από την άλλη, έχουμε τον Αλκαίο με τα παράπονα του..

troktiko: “Kάποιοι εδώ στην Ελλάδα δεν με στήριξαν και με ξέχασαν”

έλεος. :roll: η 8η θέση ήταν τέλεια! ο ρουβάς με εκατομμύρια πήρε περίπου τους ίδιους βαθμούς. ο Αλκαίος πρέπει να είναι χαρούμενος. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια μικρή απογοήτευση γιατί θα μπορούσε να είναι στην πεντάδα αλλά οκ τι να κάνουμε τώρα.. οι ανατολικές χώρες δεν αλλάζουν..
Τι να πει το Βέλγιο που ήταν 2ο και κατέληξε 6ο!

Btw, το oikotimes έγραψε πως η Ελλάδα θα πάρει μέρος στην Eurovision 2011 όπως και άλλες χώρες που επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους για του χρόνου.

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Πολλοί φοιτητές αλλά πέρσι αν θυμάμαι καλά ο Σάκης είχε πάρει 5-6? Πάει λοιπόν κι αυτή η eurovision και του χρόνου παιδιά να μαστε καλά πάλι εδώ!!

Ο Σάκης το 2004 πήρε 12 από την Αγγλία, αλλά πέρσι μόνο 5 βαθμούς γιατί η επιτροπή του έδωσε ένα ωραιότατο μηδέν. Τo televoting του έδωσε 10 βαθμούς.

Φέτος, πήραμε 12 άρα ψηφιστήκαμε και από την επιτροπή της Αγγλίας.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Λατινα ποσο συμφωνουμε.. κ εμενα της Κυπρου μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο του Βελγιου(κ αυτο μου αρεσε βεβαια) παρολο που ηταν στο ιδιο στυλ

Τελος, ολοι εσεις φιλοι της Λενας, με γεια σας με χαρα σας δε λεω, αλλα πραγματικα ειναι αξιο αποριας πού εισασταν κρυμμενοι ολο αυτο τον καιρο, μια που ολο αυτο το διαστημα που προηγηθηκε του τελικου δεν ειδαμε ποτε κανενα να εκδηλωνει την προτιμηση του στο γερμανικο παρα εμφανιστηκατε ενας ενας μετα τα αποτελεσματα.. :shock::haha:
Υπάρχει κανένας κρυφός όρος στο συγκεκριμένο τόπικ ο οποίος να επιτάσσει να εκδηλώσουμε την όποια προτίμηση μας πριν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού; Αν ισχύει κάτι τέτοιο συγχωρείστε με που δεν το πήρα εγκαίρως χαμπάρι. Με την Eurovision άλλλωστε ασχολούμε αυστηρά μόνο το βράδυ του τελικού και δεν παρακολουθώ τίποτε άλλο, ουτε τις συντεντεύξεις τύπου, ούτε τα promo tours, ουτε οτιδηποτε άλλο. Ενα βραδι ειναι αρκετο, για τα γούστα μου. Και το Σάββατο το βράδι μου άρεσε και το τραγούδι της Γερμανίας. Ειχα τρια τέσσερα που ξεχώρισα μεταξύ αυτών και της Γερμανίας, οποιο και αν εβγαινε εξίσου ικανοποιημένη θα ήμουν.
Ελπίζω αυτό να εξηγεί επαρκώς και να με νομιμοποιεί γιατί εμφανίστηκα εκ των υστέρων.
Και εγω συντάσσομαι με την άποψη οτι το κυπριακό τραγούδι ήταν παρασσάγγας καλύτερο από το βελγικό και απορώ πως και οι Άγγλοι δεν έδωσαν ούτε μια ψήφο στον νεαρό Ουαλλό. Εκεί γιατί άραγε δεν λειτούργησαν οι συμμαχίες; Στην Αγγλία άλλωστε δεν υπάρχει και αρκετή κυπριακή παροικία; Μα ούτε έναν βαθμό να μην πάρει από τη Γηραιά Αλβιώνα; Έναν ταπεινό τελευταίο βαθμό;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Προς Cakenet:
Μην κρατάς επιλεκτικά μόνο ένα κομμάτι απ' όσα έγραψα, γιατί κάπου παρακάτω-παραπάνω έγραψα ότι τους ξέφυγαν κιόλας αρκετά τα κοντέρ με τις πρωτιές τα τελευταία χρόνια, άρα γι' αυτό και τα 76 ποντάκια διαφοράς από τον δεύτερο νικητή.

Διαβάζω μόνο όπου απαντάς σε εμένα. Σιγά και μην καθίσω να διαβάζω σεντόνια για την Eurovision. Και πάλι δηλαδή είτε έρχεσαι στα λόγια μου λέγοντας οτι η πρωτιά δεν μπορεί να ελεγχθεί και το πρώτο τραγούδι ξεφεύγει πολύ μπροστά, είτε εννοείς οτι ο διαγωνισμός είναι απολύτως στημένος οπότε περιμένω να δω τι στοιχεία έχεις να παρουσιάσεις δημοσίως, να τα λάβουν υπόψη τους και οι διοργανωτές, μπας και του χρόνου μπει σε τάξη ο διαγωνισμός και μπας δεν ξαναπαρουσιαστούν τα αίσχη των τελευταίων ετών, δηλαδή από τότε που κέρδισε η Παπαρίζου και δώθε.

Last edited by a moderator:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Απορία. Εγώ πρέπει να ντρέπομαι που από τον διαγωνισμό μου έμειναν μόνο οι πίτσες και οι μπύρες? Ως γνωστόν είμαι και λίγο εως πολύ κουφάλογο.:haha::haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ακόμη οι μπύρες σου έμειναν; Γραμμή στην τουαλέτα! Θα πάθουν τίποτε τα νεφρά σου!:haha:

_antonis_

Member
Τέλος....το να θεωρείς προνόμοιο για κάποια ότι πέρασε από ένα talent show ενώ αν μιλάγαμε για ελληνική συμμετοχή που προέκυψε από πρωταγωνιστή talent show το ξέρεις τι επικρίσεις κι επιθέσεις θα δεχόταν. Εγώ προσωπικά δεν έχω τέτοιο κόλλημα αλλά το θέμα είναι να μην το έχετε επιλεκτικά αυτό το κόλλημα και σας δω του χρόνου, αν στείλουμε την Άσπα Τσίνα που πρότεινα, να καταγγέλετε την τραγουδίστρια επειδή βγήκε από talent show. :bleh::bleh::bleh:
Δε μπορώ να κάνω παράθεση όλο το κείμενό σου, πάει πολύ.

Δυστυχώς δεν κάθησα να ακούσω κάθε κομμάτι 100 φορές να δώ τι είναι ποιοτικό και τι εμπορικό....τι να κάνουμε, έτσι είναι ο διαγωνισμός. Ακούς 1-2 φορές και ψηφίζεις αυτό που σ'αρέσει.
Όσο για τα ερμηνευτικά λάθη, είναι σα να λές ότι μπορεί να βρεθώ κάπου και να παίξω πιάνο και να κάνω 1-2 λάθη και να σημαίνει αυτόματα ότι δεν είμαι καλός πιανίστας επειδή έκανα κάποια λάθη, συγνώμη αλλά επειδή αυτά τα έχω περάσει, θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου.
Όσο για την Άσπα, ας τη στείλουμε, μ'αρέσει πολύ!!!!!!! :D Αλλά δε μας είπες, ποιό τραγούδι σ' άρεσε για πρωτιά εσένα; :rolleyes:

Να γράψω και κάτι γενικά, για τα περί στημένων κλπ, όταν βγήκε η Παπαρίζου και όσες φορές βγήκαμε τρίτοι όλα ήταν μια χαρά δίκαια, όταν είμαστε μετά τη πέμπτη θέση, είναι στημένα. Πολύ μεγάλη ιδέα έχουμε μερικές φορές για τον εαυτό μας και αυτό μας κάνει χειρότερους...

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Εμένα με κέρδισε η ιδιαίτερη φωνή της Αλιόσα (Ουκρανία)
κατά την άποψή μου άξιζε πρωτιά.
Όσο για το Γερμανικό τραγούδι,απλά το βρήκα αδιάφορο.
Εύγε Ντίνα μου, τα πνεύματά μας συναντώνται. Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ. Κι αν δεν βαριόμουν αυτό θα ψήφιζα.
Απορίας άξιον τι κάνουν αυτές οι επιτροπές που δεν είδα να ξεχνάνε ποιούς έχουν γειτόνους αν και υποτίθεται έχουν αμιγώς καλλιτεχνικά κριτήρια. Πάντως οι επιτροπές νομίζω είναι πιο εύκολο να χειραγωγηθούν σε μια γραμμή πχ βγάλτε Γερμανία να τελειώνει το πράγμα.
Οφείλω για την ισορροπία των πραγμάτων, δικαιώνοντας τον Αντώνη, να αναφέρω ότι τα μέλη των OGAE που αν μη τι άλλο ακούνε και ξανακούνε τα τραγούδια, 2η είχαν τη Γερμανία σε προτιμήσεις (εμάς 15ους......):evil:
Αλλωστε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Η διαφορά στη ψηφοφορία κατέδειξε ότι το τραγούδι άρεσε. Κι εμείς εδώ θάψαμε το δύσμοιρο Αλκαίο, του σούραμε τα εξ'αμάξης αλλά αυτός κατόρθωσε να πλασαριστεί αξιοπρεπώς, που σημαίνει ότι άρεσε :shock:

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Παιδια, μην παρερμηνευετε τα λεγομενα μου, ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα φιμωσει τη γνωμη των αλλων, ειπαμε, αγαπατε Λενα, γουστο σας και καπελο σας
Επι της ουσιας ομως,επιμενω.. το να μη βρεθει ουτε ενας που να υπερθεματισει το γερμανικο τραγουδι πριν αυτό βγει πρωτο αν μη τι αλλο αποδεικνυει οτι στους περισσοτερους περασε απαρατηρητο

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Οντως το ουκρανικό τραγούδι ήταν εξαιρετικό και σαν τραγούδι και σαν φωνή της τραγουδίστριάς του η οποία είχε και εξαιρετική σκηνική παρουσία: το υποστήριξε άψογα χωρίς καμία "βοήθεια" από χορευτικά ή δεύτερες φωνές κλπ. Απλώς ήταν εντελώς έξω από το κλίμα της eurovision το οποίο είναι σαφώς πανηγυρτζίδικο. Για αλλού ήταν αυτό το τραγούδι.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
3) Σαν μουσικός, πρέπει να ξέρεις ότι ποιοτικό κριτήριο για ένα τραγούδι δεν είναι το να σου μένει ένα τραγούδι ακούγοντάς το δύο φορές. Αυτό είναι καθαρά εμπορικό κριτήριο. Συνήθως τα τραγούδια που σου μένουν με το πρώτο ή δεύτερο άκουσμα, είναι καθαρά εμπορικά τραγούδια διάρκειας 3 μηνών που καταντάει να το έχεις σιχαθεί μετά από κάποιο διάστημα λόγω της συνεχούς επανάληψης. Ποιοτικά χαρακτηρίζονται τα τραγούδια που είναι ....ας το πω δυσκολοχώνευτα, που δεν σου αρέσουν πολλές φορές με το 1ο ή 2ο άκουσμα αλλά στην πορεία σε κερδίζουν και μένουν στον χρόνο. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι είμαι υπέρ του ενός και κατά του άλλου είδους, εμένα μου αρέσουν και τα δύο, αλλά μια και μιλήσαμε για μουσική.....
Η ποιότητα ενός τραγουδιού δεν έχει να κάνει με το πόσο «εύκολο» ή «δύσκολο» είναι, αλλά με το τί έχει να πει πραγματικά. Με τη μουσική του, το στίχο του, την ερμηνεία του. Με το πόσο μπορεί να αγγίξει και να κερδίσει τον κόσμο.

Το να είναι ένα τραγούδι «δυσκολοχώνευτο» δε σημαίνει ότι είναι απαραιτήτως και ποιοτικό. Ούτε ένα τραγούδι που θα σου μείνει με τα πρώτα ένα - δύο ακούσματα και ενδεχομένως να γίνει και σουξέ, σημαίνει ότι είναι οπωσδήποτε και πατάτα.

Last edited by a moderator:

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Οντως το ουκρανικό τραγούδι ήταν εξαιρετικό και σαν τραγούδι και σαν φωνή της τραγουδίστριάς του η οποία είχε και εξαιρετική σκηνική παρουσία: το υποστήριξε άψογα χωρίς καμία "βοήθεια" από χορευτικά ή δεύτερες φωνές κλπ. Απλώς ήταν εντελώς έξω από το κλίμα της eurovision το οποίο είναι σαφώς πανηγυρτζίδικο. Για αλλού ήταν αυτό το τραγούδι.

Σε αυτή την συμμετοχή η άθλια προφορά της Ουκρανής με χάλασε πολύ.

Αφού δεν μιλάνε το αγγλικό, γιατί οι Ουκρανοί συνεχίζουν να τραγουδούν στα αγγλικά?:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα