Το είπαμε, είναι διάφοροι παράγοντες που μετράνε!Και εγω συντάσσομαι με την άποψη οτι το κυπριακό τραγούδι ήταν παρασσάγγας καλύτερο από το βελγικό και απορώ πως και οι Άγγλοι δεν έδωσαν ούτε μια ψήφο στον νεαρό Ουαλλό. Εκεί γιατί άραγε δεν λειτούργησαν οι συμμαχίες; Στην Αγγλία άλλωστε δεν υπάρχει και αρκετή κυπριακή παροικία; Μα ούτε έναν βαθμό να μην πάρει από τη Γηραιά Αλβιώνα; Έναν ταπεινό τελευταίο βαθμό;
Έλα τώρα..τόσα και τόσα δικά σου σεντόνια έχουμε διαβάσει εδώ μέσα κατά καιρούς! Μην φέρεσαι εγωιστικά και αν θέλεις να πάρεις τις απαντήσεις να τα διαβάσεις όλα, επαναλαμβάνομαι ήδη αρκετά για να συνεχίσω να επαναλαμβάνομαι κι άλλο.Προς Cakenet:
Μην κρατάς επιλεκτικά μόνο ένα κομμάτι απ' όσα έγραψα, γιατί κάπου παρακάτω-παραπάνω έγραψα ότι τους ξέφυγαν κιόλας αρκετά τα κοντέρ με τις πρωτιές τα τελευταία χρόνια, άρα γι' αυτό και τα 76 ποντάκια διαφοράς από τον δεύτερο νικητή.
Διαβάζω μόνο όπου απαντάς σε εμένα. Σιγά και μην καθίσω να διαβάζω σεντόνια για την Eurovision. Και πάλι δηλαδή είτε έρχεσαι στα λόγια μου λέγοντας οτι η πρωτιά δεν μπορεί να ελεγχθεί και το πρώτο τραγούδι ξεφεύγει πολύ μπροστά, είτε εννοείς οτι ο διαγωνισμός είναι απολύτως στημένος οπότε περιμένω να δω τι στοιχεία έχεις να παρουσιάσεις δημοσίως, να τα λάβουν υπόψη τους και οι διοργανωτές, μπας και του χρόνου μπει σε τάξη ο διαγωνισμός και μπας δεν ξαναπαρουσιαστούν τα αίσχη των τελευταίων ετών, δηλαδή από τότε που κέρδισε η Παπαρίζου και δώθε.
Καθόλου δεν πειράζει! Μιλάμε για έναν διαγωνισμό που τον βλέπει κανείς για να περάσει καλά. Μάλλον θα πρέπει να ντρέπεται όποιος τον παίρνει πιο σοβαρά από αυτό, καθώς και όποιος τον υποτιμά. Όποιος βρίσκεται στο ενδιάμεσο από αυτά τα δύο, φυσιολογικό πλαίσιο, είναι μια χαρά!Απορία. Εγώ πρέπει να ντρέπομαι που από τον διαγωνισμό μου έμειναν μόνο οι πίτσες και οι μπύρες? Ως γνωστόν είμαι και λίγο εως πολύ κουφάλογο.
1) δεν με παρακολουθείς, γιατί και δήλωσα ότι θα ήμουν ευχαριστημένος αν κέρδιζε οποιαδήποτε χώρα από αυτές που κατέλαβαν τις θέσεις 3-7, την 10η και κάποιες άλλες.Δε μπορώ να κάνω παράθεση όλο το κείμενό σου, πάει πολύ.
Δυστυχώς δεν κάθησα να ακούσω κάθε κομμάτι 100 φορές να δώ τι είναι ποιοτικό και τι εμπορικό....τι να κάνουμε, έτσι είναι ο διαγωνισμός. Ακούς 1-2 φορές και ψηφίζεις αυτό που σ'αρέσει.
Όσο για τα ερμηνευτικά λάθη, είναι σα να λές ότι μπορεί να βρεθώ κάπου και να παίξω πιάνο και να κάνω 1-2 λάθη και να σημαίνει αυτόματα ότι δεν είμαι καλός πιανίστας επειδή έκανα κάποια λάθη, συγνώμη αλλά επειδή αυτά τα έχω περάσει, θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου.
Όσο για την Άσπα, ας τη στείλουμε, μ'αρέσει πολύ!!!!!!! Αλλά δε μας είπες, ποιό τραγούδι σ' άρεσε για πρωτιά εσένα;
Να γράψω και κάτι γενικά, για τα περί στημένων κλπ, όταν βγήκε η Παπαρίζου και όσες φορές βγήκαμε τρίτοι όλα ήταν μια χαρά δίκαια, όταν είμαστε μετά τη πέμπτη θέση, είναι στημένα. Πολύ μεγάλη ιδέα έχουμε μερικές φορές για τον εαυτό μας και αυτό μας κάνει χειρότερους...
1) καλά, αν σε πάω σε έναν διαγωνισμό των fan club κι αν δεις τι διαλέγουν οι fan για να διαγωνιστούνε, δε θα μείνεις και με τις καλύτερες εντυπώσεις για τα γενικότερα γούστα τους. Μιλάμε για πολύ ύπνο και την απόλυτη βαρεμάρα πολλές φορές.Εύγε Ντίνα μου, τα πνεύματά μας συναντώνται. Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ. Κι αν δεν βαριόμουν αυτό θα ψήφιζα.
Απορίας άξιον τι κάνουν αυτές οι επιτροπές που δεν είδα να ξεχνάνε ποιούς έχουν γειτόνους αν και υποτίθεται έχουν αμιγώς καλλιτεχνικά κριτήρια. Πάντως οι επιτροπές νομίζω είναι πιο εύκολο να χειραγωγηθούν σε μια γραμμή πχ βγάλτε Γερμανία να τελειώνει το πράγμα.
Οφείλω για την ισορροπία των πραγμάτων, δικαιώνοντας τον Αντώνη, να αναφέρω ότι τα μέλη των OGAE που αν μη τι άλλο ακούνε και ξανακούνε τα τραγούδια, 2η είχαν τη Γερμανία σε προτιμήσεις (εμάς 15ους......):evil:
Αλλωστε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Η διαφορά στη ψηφοφορία κατέδειξε ότι το τραγούδι άρεσε. Κι εμείς εδώ θάψαμε το δύσμοιρο Αλκαίο, του σούραμε τα εξ'αμάξης αλλά αυτός κατόρθωσε να πλασαριστεί αξιοπρεπώς, που σημαίνει ότι άρεσε
Εγώ ακούω καθημερινά τόσους και τόσους Έλληνες να κακομεταχειρίζονται την ελληνική γλώσσα (για την ορθογραφία, δεν κάνω λόγο), θα με πειράξει που δεν ήταν άψογα τα αγγλικά της τραγουδίστριας από την Ουκρανία; Η ψυχή της και αυτό που έβγαλε, καλύπτει απόλυτα αυτή της την ..ας την πούμε αδυναμία.Σε αυτή την συμμετοχή η άθλια προφορά της Ουκρανής με χάλασε πολύ.
Αφού δεν μιλάνε το αγγλικό, γιατί οι Ουκρανοί συνεχίζουν να τραγουδούν στα αγγλικά?
Τι σου φταίει τώρα ο άνθρωπος και τον ανακατεύεις;Υ.Γ 1: στον Αλκαίο ποιο τραγούδι αρεσε περισσοτερο;:roll:
Έλα όμως που θα δεις ότι μετά την "στροφή στην ποιότητα" που επιχειρείται τα τελευταία χρόνια, θα αρχίσει να κοιμάται όλο και περισσότερος κόσμος οπότε θα ξαναδούμε πεταλούδες, φτερά και λοιπά πούπουλα και στρασάκια. Θα το δεις ότι εκεί που θα αρχίσουν να γίνονται όλα τα τραγούδια και πάλι παρόμοια (όπως είδαμε φέτος πολλές μπαλάντες), η καινοτομία που θα κερδίσει τις εντυπώσεις θα είναι το πιο παράξενο, και το κάπως πιο ...κραυγαλέο να το πω;άλλο να σε πάρει ο ύπνος από τις μπαλάντες και άλλο δεν ήταν καλά τραγούδια.
Απλώς δεν υπήρχαν εμφανίσεις τύπου Ουκρανία 2007/2009
ο διαγωνισμός βελτιώνεται κάθε χρονιά αν και προτιμώ την περσινή eurovision. είχε πολλές διαφορετικές συμμετοχές για όλα τα γούστα και αξιόλογους καλλιτέχνες.
Μα...αφού δεν τους έδωσε δικαιώματα ο Αλκαίος να τον κράξουν, κάποιον έπρεπε να κράξουν τα μεσημεριανά! Πως θα βγάλουν τόσες ώρες εκπομπή;Χαχαχαχα, πολύ καλό!!! Αδικούμαστε επι ετών λοιπόν......Έχουν όλου εμμονή μαζί μας!
Μα, όχι πες μου, είναι κριτήριο τώρα αυτό να χαίρεται κανείς για την νίκη μιας χώρας; Επειδή έτυχε να βρίσκεσαι εκεί;Είδα στη Γερμανία ένα κομμάτι του τελικού και χάρηκα που κέρδισαν αυτοί. Ούτως ή άλλως μου άρεσε το τραγούδι, οπότε ένας λόγος παραπάνω που βρισκόμουν εκεί εκείνη τη στιγμή!
Δεν απαντιούνται έτσι αυτά, με ένα ναι ή με ένα όχι. Τα αγαθά κόποις κτώνται!Έλα τώρα..τόσα και τόσα δικά σου σεντόνια έχουμε διαβάσει εδώ μέσα κατά καιρούς! Μην φέρεσαι εγωιστικά και αν θέλεις να πάρεις τις απαντήσεις να τα διαβάσεις όλα, επαναλαμβάνομαι ήδη αρκετά για να συνεχίσω να επαναλαμβάνομαι κι άλλο.
Εμ κανείς δε υποχρεωνεται να διαβάσει τα σεντόνια κανενός για κανένα θέμα και πόσο μάλλον για το θέμα της eurovision. Τελικά όμως με ενα ναι ή με ένα όχι -χωρίς σεντόνια- είναι στημένος ή όχι ο διαγωνισμός;
Εσένα δεν σου άρεσε, εμένα μου άρεσε! Είδαμε και τους άλλους, που με το που νίκησε στον Ελληνικό Τελικό τα σχόλια στο youtube ήταν 99% αρνητικά!! και τώρα, μετά τον Τελικό τα σχόλια είναι 90% θετικά...ο Έλληνας δεν αλλάζει, με όποιο τραγούδι και να πάμε, θα έχει πάντα πίσω στο νου του οτι ''αντε μπορεί και να το πάρουμε''... Το οτι η ΕΡΤ δεν πήρε μία φέτος από χορηγίες αυτό είναι αλήθεια...παμε παλι μεχρι να το καταλαβετε αυτο που λεω κεγω και ο dik-7 και αλλοι..
το τραγουδι ΔΕΝ μας αρεσε..
το οτι αναγνωρισαμε οτι το δουλεψε και εκανε ο,τι μπορουσε ειναι εντελως αλλο πραγμα..
αν πηρατε χαμπαρι σημερα απο τα καναλια, η ερτ τις προηγουμενες χρονιες ξοδευε χ χρηματα και κερδιζε απο τις χορηγιες χ επι 2..
φετος ξοδεψε ο,τι ξοδεψε αλλα απο χορηγιες γιοκ..
Σε γενικο συμπερασμα ηταν η πιο δυσκολη αποστολη που στηλαμε ποτε...Εσένα δεν σου άρεσε, εμένα μου άρεσε! Είδαμε και τους άλλους, που με το που νίκησε στον Ελληνικό Τελικό τα σχόλια στο youtube ήταν 99% αρνητικά!! και τώρα, μετά τον Τελικό τα σχόλια είναι 90% θετικά...ο Έλληνας δεν αλλάζει, με όποιο τραγούδι και να πάμε, θα έχει πάντα πίσω στο νου του οτι ''αντε μπορεί και να το πάρουμε''... Το οτι η ΕΡΤ δεν πήρε μία φέτος από χορηγίες αυτό είναι αλήθεια...
Για μένα ναι.Μα, όχι πες μου, είναι κριτήριο τώρα αυτό να χαίρεται κανείς για την νίκη μιας χώρας; Επειδή έτυχε να βρίσκεσαι εκεί;
Λογικό δεν είναι? Όταν η συμμετοχή είναι εμφανώς πολύ χάλια, ποιός θα τη χρηματοδοτήσει?Σε γενικο συμπερασμα ηταν η πιο δυσκολη αποστολη που στηλαμε ποτε...
Eκτος απο τα παραπανο σχολιο,δεν υπηρχε promo tour ,
Ελληνικη γλωσσα μετα απο 12 χρονια,
Χορηγοι εξαφανισμενοι,
Ο Αλκαιος καλυψε τα περισσοτερα εξοδα απο τη τσεπη του
Τι βραβείο είναι αυτό, πότε το πήρε και από ποιόν?Κρατησε χαμηλους τονους στους επικρητητες του,
Εκανε ομως μια αξιοπρεπη παρουσιαση παιρνοντας το δευτερο βραβειο καλλιτερης εμφανισης.
Πήρε 2 βαθμούς από τη Μολδαβία και 3 βαθμούς από την Αρμενία.Απο τις χωρες της πρωην Σοβιετικης Ενωσης δεν πηρε καμμια ψηφο,
Όπως είπα και πιο πριν, έκανε την "υπέρβαση" και πήρε περίπου ίσους πόντους με το Σάκη πέρισι... Έπιασε το minimum που μπορεί να πιάσει η Ελλάδα. Έχοντας στο "τσεπάκι" (ότι τραγούδι και να στείλουμε) τους 12 πόντους από Αλβανία, Κύπρο, Ην. Βασίλειο & κάποιες καλές θέσεις από τα Βαλκάνια και τις χώρες με έντονη Ελληνική μεταναστευτική παρουσία, ξεκινάμε από τους 120 περίπου πόντους.και παρ΄ολα αυτα αναμεσα σε 45 χωρες που διαγωνιστηκαν πηρε την 8η θεση με διαφορα 1 ψηφου απο την καταπληκτικη Αρμενια της 7ης θεσης
Γιωργο ΜΠΡΑΒΟ απο εμενα
Γούστα είναι αυτά αλλά και με άλλους που το συζήτησα βρήκαν το επίπεδο φέτος πολύ χαμηλο.άλλο να σε πάρει ο ύπνος από τις μπαλάντες και άλλο δεν ήταν καλά τραγούδια.
Απλώς δεν υπήρχαν εμφανίσεις τύπου Ουκρανία 2007/2009
ο διαγωνισμός βελτιώνεται κάθε χρονιά αν και προτιμώ την περσινή eurovision. είχε πολλές διαφορετικές συμμετοχές για όλα τα γούστα και αξιόλογους καλλιτέχνες.
Αγαπητή rethimno αν διαβάσεις λίγο παρακάτω το μήνυμα της latina και άλλων φίλων θα καταλάβεις ότι δεν είμαι ο μοναδικός.Δεκτη η αποψη σου φιλε μου, επετρεψε μου να εχω αντιθετη.....Ελικρινα ειχα διαβασει αρκετα πικρα σχολια για τον Αλκαιο...εξ αλλου μας εχει γινει συνηθεια πια....οτι τραγουδι και να στειλουμε.....η γκρινια και οι αρνητικες κρητικες θα υπαρχουν......Παντως εισαι ο μοναδικος που εξακολουθει να εχει αρνητικη αποψη.........αν και με την εμφανηση του ανετρεψε ολες τις κακες προβλεψεις περι πατου....ή περι διασυρμου της χωρας....πηγαμε με Ελληνικο στοιχο μετα απο 12 χρονια.....και αλλο ενα θετικο ηταν η αξιοπρεπη σταση του ολο αυτο το καιρο που δεχοταν πυρα απο παντου...
Ο.κ δεν μπορει να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι.....οι ανατροπες ηταν πολλες και πολλες θεσεις μη αναμενομενες
2ο βραβειο κρτικων ολων των χωρων για την εμφανιση του, με πρωτο τον Ισραηλινο Milikquote=taver;182902
Τι βραβείο είναι αυτό, πότε το πήρε και από ποιόν?
Αν ξεκινουσαμε απο τους 120 βαθμους δεν θα πατωναν καποια τραγουδια (ρακιντζης, μαντω, κ.λ.π) θα ειμαστε μονιμως στη δεκαδαtaver Όπως είπα και πιο πριν, έκανε την "υπέρβαση" και πήρε περίπου ίσους πόντους με το Σάκη πέρισι... Έπιασε το minimum που μπορεί να πιάσει η Ελλάδα. Έχοντας στο "τσεπάκι" (ότι τραγούδι και να στείλουμε) τους 12 πόντους από Αλβανία, Κύπρο, Ην. Βασίλειο & κάποιες καλές θέσεις από τα Βαλκάνια και τις χώρες με έντονη Ελληνική μεταναστευτική παρουσία, ξεκινάμε από τους 120 περίπου πόντους.
Γούστα είναι αυτά αλλά και με άλλους που το συζήτησα βρήκαν το επίπεδο φέτος πολύ χαμηλο.
Δηλαδή σύμφωνα με τη λογική σου το τραγούδι της Λιθουανίας το 2006 we are the winners of eurovision ήταν καλό τραγούδι που ήρθε έκτο (καλύτερη θέση από αυτή του Αλκαίου)..
Εγώ ακούω καθημερινά τόσους και τόσους Έλληνες να κακομεταχειρίζονται την ελληνική γλώσσα (για την ορθογραφία, δεν κάνω λόγο), θα με πειράξει που δεν ήταν άψογα τα αγγλικά της τραγουδίστριας από την Ουκρανία; Η ψυχή της και αυτό που έβγαλε, καλύπτει απόλυτα αυτή της την ..ας την πούμε αδυναμία.
έλεος. αυτή η χώρα όλο σκάνδαλα και παράπονα ξέχασαν τα περσινά ρεζιλίκια? :roll:NEWS.AZ REPORTS
Armenian commentators Khoren Levonyan and Hrachuhi Utmazyan intentionally did not announce Safura, the singer representing Azerbaijan, during the final of the Eurovision Song Contest. In fact, one could only guess who sang from the national flags of Azerbaijan. The commentators, probably, thought that the numbers of all the singers are known to TV-viewers and there is no need to announce the Azerbaijani singer. The situation is quite silly, for Safura was ignored on air of the Armenian Public Television that yet 12 months ago openly blamed Azerbaijan for intolerance.