• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

_antonis_

Member
Χαχαχα, δεν ξέρω σε πόσα θα θυμηθώ ν'απαντήσω! :D

Θερμόμετρο γιατί να βάλω; Εγώ αποδεδειγμένα ξέρω ότι δεν έχω πρόβλημα ούτε ακοής ούτε γούστου, όπως μερικά εκατομμύρια ψηφοφόρων που υποστήριξαν το γερμανικό ''satellite''. Άλλοι πρέπει να βάλουν κανένα θερμόμετρο και να ξεβουλώσουν και κανένα αυτί! :bleh: Το ότι τα πτυχία δε παίζουν μεγάλο ρόλο (για μερικούς) δε με ενδιαφέρει, εγώ όμως το έχω :haha: και παίζει ρόλο γιατί δε μου χαρίστηκε. Όσο για το γούστο μου, νομίζω η πρώτη πρότασή μου απαντάει και σε αυτό. Τέλος, τη μαμά μου την πίστευα όταν έλεγε πως είμαι το πιο όμορφο παιδάκι του κόσμου (τώρα δεν είμαι παιδάκι, μας πήραν τα χρόνια) αυτά! :D

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Από Cakenet:
Μα...δεν είναι μόνο οι συμμαχίες. Η Eurovision έγινε δυστυχώς γενικότερα ένα μεγάλο παιχνίδι, αν και πάντα γινόταν αυτό. Από την μία δηλαδή, είναι οι συμμαχίες που πάντα υπήρχαν και μάλιστα ακόμη πιο άδικα στο παρελθόν αφού ήταν πάνω κάτω οι ίδιες συγκεκριμένες κάθε χρόνο, ενώ τα τελευταία χρόνια κάπως σπάνε και μια υπερέχει η μία συμμαχία περισσότερο, την άλλη χρονιά σπάει κάπως η συμμαχία τους και επικρατεί περισσότερο μια άλλη συμμαχία. (όπως βλέπουμε τα τελευταία 2 χρόνια που οργανώθηκαν ίσως κάπως περισσότερο οι Βόρειες συμμαχίες).

Από την άλλη, είναι και η προώθηση που γίνεται σε κάποια χώρα από την EBU. Δίνεται η γραμμή λοιπόν στα συνεργαζόμενα μέσα, τις επιτροπές και τα λοιπά παπαγαλάκια και δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στην χώρα που προωθούν την κάθε χρονιά.

Όλα αυτά μαζί, αλλάζουν λίγο το πραγματικό τελικό αποτέλεσμα. Δεν λέμε ότι ένα τραγούδι που θα ήταν στον πάτο θα βγει πρώτο, αλλά κάποια ποντάκια παραπάνω απ' όσα θα κέρδιζε, τα βάζει στον τρουβά του!

Στα λόγια μου έρχεσαι: όσο και να έτρεξαν και να σκοτώθηκαν οι διάφοροι για λογαριασμό της Γερμανίας μπορεί να της έφεραν κανα δυο τρεις πόντους, αλλά ξεχνάς το γεγονός οτι η Γερμανία κέρδισε με τρελλή διαφορά την δεύτερη σε σειρά Τουρκία. 76 οι πόντοι της διαφοράς: δεν τους χαρακτηρίζεις και "κάποια ποντάκια παραπάνω". Δηλαδή αντε και ολη η προσπαθεια που ανέφερες να της έφερε της Γερμανίας καμια δεκαρία πόντους. Δεν κρίθηκε όμως στους δέκα πόντους η πρωτιά! Στους 76 κρίθηκε. Και αυτή τη διαφορά κανενα αβαντάρισμα δεν μπορεί να την καταφέρει!
Μην κρατάς επιλεκτικά μόνο ένα κομμάτι απ' όσα έγραψα, γιατί κάπου παρακάτω-παραπάνω έγραψα ότι τους ξέφυγαν κιόλας αρκετά τα κοντέρ με τις πρωτιές τα τελευταία χρόνια, άρα γι' αυτό και τα 76 ποντάκια διαφοράς από τον δεύτερο νικητή.

Δηλωνω ασχετος με τη Γιουροβιζιον, απλα θελω να κανω μια ερωτηση,
η Ιταλια γιατι δεν λαμβανει μερος?
Γιατί πριν κάποια χρόνια, ένιωσαν αδικημένοι για τις θέσεις που κατέλαβαν οι συμμετοχές τους με τις δυτικές συμμαχίες να τους παραγκωνίζουν (και με ψήφους από τις επιτροπές τότε, χωρίς televoting), κι έτσι την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.

cake τι κατεβατό ειναι αυτό?????
βάλε το σε συνέχειες γιατί έχασα τον μπούσουλα..
παω να παρω σποράκια και γαριδάκια.έρχομαιιιιιιιι!!!!!!!
Είδες; Θα μπορούσε να είναι κάλλιστα πολυσέλιδο αφιέρωμα στην Espresso! :haha:

Εμεις πότε θα πάψομε συνειδητά να στέλνομε αρλούμπες και να ξοδευομαστε σε γιουροβιζιοπαριές???
Γιατί να φύγουμε καλέ; αφού περνάμε καλά κι ακόμη κι όταν γκρινιάζουμε την καταβρίσκουμε.

Όταν ενοχλεί η παρουσία σου καταρχήν δεν αποσύρεσαι αλλά φροντίζεις να γίνεσαι ακόμη πιο ενοχλητικός. (δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά η ΕΡΤ σ' αυτό, αλλά ευτυχώς έχουμε το Σταρ που κάτι πάει να κάνει έστω από έξω...)

Από την άλλη, μπορεί να ξοδευόμαστε αλλά είναι θετικός ο ισολογισμός κάθε φορά, οπότε τα έχει όλα και συμφέρει, που έλεγε και η διαφήμιση!

Όσο για το αρλούμπες...γιατί αρλούμπες; Θεϊκές συμμετοχές...και δεν ήρθε ακόμη και ο καιρός που θα απελευθερωθούμε και θα στέλνουμε Τζούλια, Μπεζαντάκου, Φλωρινιώτη και λοιπές συμμετοχές που θα γράψουν χρυσές σελίδες στις σελίδες του διαγωνισμού! :clap::clap::clap:

cake, ειχες ορεξη σημερα..δεν ειναι τυχαιο οτι το ποστ σου ανεβηκε λιιιιιγο πριν αρχισει το dancing και μετα χαθηκες..:haha::haha:..δεν πιστευω να βλεπεις και παπακαλιατη καθε δευτερα γιατι δεν θα το αντεξω!!:bleh:
Όχι...δεν πρόλαβα να το δω το dancing σήμερα γιατί ήμουν καλεσμένος σε σπίτι και έπεφτε μπόλικο ζάπινγκ οπότε δεν είδα ούτε την αποχώρηση.

Παπακαλιάτη...ούτε που να τον δω στα μάτια μου! Είναι αρκετό που κάποιοι συμφορουμίτες μας τον πετυχαίνουν στα αεροδρόμια! :bleh:

οσα κατεβατα και να γραψεις εμενα το τραγουδι του αλκαιου δεν μου αρεσε, δεν ηταν του γουστου μου, δεν..δεν..δεν..
οσο για το ποιοι ειναι μιζεροι και ποιοι οχι, αστο!!ουτε του αλκαιου μου αρεσε, ουτε πχ. της βισση, ουτε του ρακινζτη..τι να κανουμε τωρα??γουστα ειναι αυτα..εσυ οταν δεν σου αρεσει ενα κακομαγειρεμενο φαι εισαι μιζερος??
Όχι, αλλά εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε καλομαγειρεμένο το φαγητό...και μάλιστα έκανε όλους τους Ευρωπαίους που βρίσκονταν στο Όσλο να αναφωνούν συνέχεια...ώπα!!!!

τι δηλ. εσενα τωρα σου αρεσει το τραγουδι της γερμανιας, που δεν σου αρεσε εξαρχης, επειδη βγηκε πρωτο??!
Όχι φυσικά, αλλά η αγγούρω παρέμεινε αγγούρω και ξινή στην σκηνή, ενώ ο Αλκαίος το ανέβασε το κομμάτι του.

Επίσης, το είπα και το ξαναλέω, από τα υποψήφια τραγούδια μας, ήταν το μόνο που μπορούσε να σταθεί στον διαγωνισμό με τα χρώματα της Ελλάδας και να μας βγάλει ασπροπρόσωπους.

Χαχαχα, δεν ξέρω σε πόσα θα θυμηθώ ν'απαντήσω! :D

Θερμόμετρο γιατί να βάλω; Εγώ αποδεδειγμένα ξέρω ότι δεν έχω πρόβλημα ούτε ακοής ούτε γούστου, όπως μερικά εκατομμύρια ψηφοφόρων που υποστήριξαν το γερμανικό ''satellite''. Άλλοι πρέπει να βάλουν κανένα θερμόμετρο και να ξεβουλώσουν και κανένα αυτί! :bleh: Το ότι τα πτυχία δε παίζουν μεγάλο ρόλο (για μερικούς) δε με ενδιαφέρει, εγώ όμως το έχω :haha: και παίζει ρόλο γιατί δε μου χαρίστηκε. Όσο για το γούστο μου, νομίζω η πρώτη πρότασή μου απαντάει και σε αυτό. Τέλος, τη μαμά μου την πίστευα όταν έλεγε πως είμαι το πιο όμορφο παιδάκι του κόσμου (τώρα δεν είμαι παιδάκι, μας πήραν τα χρόνια) αυτά! :D
Κι όμως, αν π.χ. σκοντάψεις, θα αναφωνήσει αυθόρμητα: "Αχ, το παιδί!!!" χα χα

Όσο για το πτυχίο, το ξανατονίζω, αφορά καθαρά το θέμα των μουσικών γνώσεων και όχι το θέμα του γούστου. Αυτά τα δύο είναι ανεξάρτητα χωρίς το ένα να αναιρεί το άλλο.

Το θερμόμετρο δεν χρησιμεύει στο ξεβούλωμα των αυτιών...για εκεί υπάρχουν μπατονέτες! Το θερμόμετρο το βάζεις στο στόμα, στην μασχάλη...ή και κάπου αλλού!

Τώρα...το γεγονός ότι κάτι εκατομμύρια συμπεριφέρθηκαν σαν πρόβατα και ακολούθησαν ότι τους υπέδειξαν οι διάφοροι στοιχηματζίδες, παρουσιαστές και δεν συμμαζεύεται, δεν μου λέει και κάτι. Στις μέρες μας είναι σημαντικό να έχεις μεν τα αυτιά σου ανοιχτά αλλά και να έχεις την δύναμη να κρίνεις και να ακολουθήσεις την απόλυτα δική σου πραγματική άποψη. Και το λεωφορείο της γραμμής, τίγκα στον κόσμο που είναι στριμωγμένος μέσα είναι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και η καλύτερη επιλογή για τις μετακινήσεις κάποιου! :bleh::bleh::bleh::lol:

Last edited by a moderator:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
- Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι περιμένω χρόνια τώρα να κερδίσει η Γερμανία και κέρδισε φέτος με την αχώνευτη ξινή που δε την μπορώ με τίποτα! :haha:

Δε την χωνεύω, δε την χωνεύω, δε την χωνεύω!!! Δεν γουστάρω με τίποτα που τα τελευταία 3 χρόνια κερδίζουν εκπρόσωποι που είναι μέσα στην ξινίλα! Κάτι που παλιότερα το απέρριπταν και το πλήρωναν οι ξινοί εκπρόσωποι, έχει γίνει must στην εποχή μας!

Μήπως να στείλουμε κι εμείς του χρόνου την Άσπα Τσίνα και να αναφωνεί στην συνέντευξη τύπου τινάζοντας το τσιγάρο της: "ποια είναι αυτή η Γερμανίδα που πάει να μου ανταγωνιστεί; Φέρτε την μπροστά μου τώρα να την κάνω σκόνη" :clap::clap::clap:
τα έμαθες τα άσχημα τα νέα;
συμφωνα με δηλώσεις του μουσικού της παραγωγού, Στέφαν Ραμπ, η ...αγγούρω Λένα, του χρόνου θα ξαναεμφανιστεί στον διαγωνισμό, για να υπερασπιστεί την φετεινή της πρωτιά.
Οπότε και του χρόνου Λένα θα δεις, και 10 υπογλώσσια σε βλεπω από τώρα να καταπιείς...:haha:

_antonis_

Member
Τώρα...το γεγονός ότι κάτι εκατομμύρια συμπεριφέρθηκαν σαν πρόβατα και ακολούθησαν ότι τους υπέδειξαν οι διάφοροι στοιχηματζίδες, παρουσιαστές και δεν συμμαζεύεται, δεν μου λέει και κάτι. Στις μέρες μας είναι σημαντικό να έχεις μεν τα αυτιά σου ανοιχτά αλλά και να έχεις την δύναμη να κρίνεις και να ακολουθήσεις την απόλυτα δική σου πραγματική άποψη. Και το λεωφορείο της γραμμής, τίγκα στον κόσμο που είναι στριμωγμένος μέσα είναι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και η καλύτερη επιλογή για τις μετακινήσεις κάποιου! :bleh::bleh::bleh::lol:
Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι δεν καταλαβένετε πως δεν έχει να κάνει με μάζα, δηλαδή, εγώ που το άκουσα μόνο τη μέρα του διαγωνισμού και δεν έχω ιδέα απο στοιχήματα κλπ γιατί λέω πως αυτό έπρεπε να βγεί; Α...ξέρω...μου το είπες, θέμα γούστου...σίγουρα είμαι καλόγουστος όμως :bleh:
Το τέστ το έκανες;;; Άκουσέ το 2 φορές και αν σταματήσεις να το μουρμουράς πες το μου ή το έκανες ήδη και νευριάζεις περισσότερο με τον εαυτό σου επειδή όντως σου κόλλησε και το μουρμουράς; :haha:

υ.γ. το θερμόμετρο δεν είχε να κάνει με το ξεβούλωμα, αλλά το χρειάζεσαι! :D

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Οπότε και του χρόνου Λένα θα δεις, και 10 υπογλώσσια σε βλεπω από τώρα να καταπιείς...:haha:[/quote]

Την αγκουρω και του χρονου.. δεν θα το αντεξω..:shock::bleh:

Οι Ιταλοι ειναι πολυ μπροστα σε ολα, ξερουν τι αξιζουν, δεν περιμενουν απο το πανηγυρακι της Eurovision να δικαιωθουν μουσικα.. Αλλο αν εμας μας αρεσει ο τζερτζελες και ασχολουμαστε

Επισης δεν θεωρω οτι πρεπει σωνει και ντε να ειναι κανεις μουσικος για να εχει δικαιωμα να ΜΗΝ του αρεσει μουσικα ενα τραγουδι..
Μουσικος δεν ειμαι αλλα το αφτακι μου τα στοναρισματα μια χαρα τα ακουει.. κ η λενα εκανε μπολικα

Λατινα ποσο συμφωνουμε.. κ εμενα της Κυπρου μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο του Βελγιου(κ αυτο μου αρεσε βεβαια) παρολο που ηταν στο ιδιο στυλ

Τελος, ολοι εσεις φιλοι της Λενας, με γεια σας με χαρα σας δε λεω, αλλα πραγματικα ειναι αξιο αποριας πού εισασταν κρυμμενοι ολο αυτο τον καιρο, μια που ολο αυτο το διαστημα που προηγηθηκε του τελικου δεν ειδαμε ποτε κανενα να εκδηλωνει την προτιμηση του στο γερμανικο παρα εμφανιστηκατε ενας ενας μετα τα αποτελεσματα.. :shock::haha:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
erminathess μιά χαρά τα λες!!με κάλυψες..και για την Κυπρο συμφωνώ και με τη Γερμανία εεε μα πιά,τουλάχιστον εμείς τα λέγαμε από πριν,πρίν την ψηφοφορία:D,εκτεθήκαμε εγκαίρως:haha:

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Εμένα με κέρδισε η ιδιαίτερη φωνή της Αλιόσα (Ουκρανία)
κατά την άποψή μου άξιζε πρωτιά.
Όσο για το Γερμανικό τραγούδι,απλά το βρήκα αδιάφορο.

_antonis_

Member
Τελος, ολοι εσεις φιλοι της Λενας, με γεια σας με χαρα σας δε λεω, αλλα πραγματικα ειναι αξιο αποριας πού εισασταν κρυμμενοι ολο αυτο τον καιρο, μια που ολο αυτο το διαστημα που προηγηθηκε του τελικου δεν ειδαμε ποτε κανενα να εκδηλωνει την προτιμηση του στο γερμανικο παρα εμφανιστηκατε ενας ενας μετα τα αποτελεσματα.. :shock::haha:
Ούτε εγώ θεωρώ ότι κάποιος πρέπει να ναι μουσικός για να μπορεί να κρίνει κάτι, αλλά όσο να' ναι, όσο να' ναι κάποιο ρόλο παίζει κι αυτό...

Αν είδες τα προηγούμενα πόστ, προσωπικά δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με το διαγωνισμό, εκτός το Σαββάτο βράδυ, δε βρίσκω λόγο γιατί θα έπρεπε να μπαίνω εδώ, να προδιαθέτω ή ότι άλλο, αφού δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα. Είδα τον διαγωνισμό το Σαββάτο και απλά επειδή χάρηκα τόσο που κέρδισε η Λένα μπήκα να δώ τι γίνεται, αυτό ήταν. Δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να μπαίνω στο θέμα αυτό καιρό πριν και να λέω άποψη χωρίς να έχω ακούσει τίποτα.

Παιδιά, το κομμάτι είναι υπέροχο, μια νέα κοπέλα, χωρίς πολλά πολλά, κέρδισε ταλεντ σόου στη χώρα της και λίγο μετά κέρδισε την Ευρώπη και όχι μόνο. Τι ψάχνετε; Εκεί στη 5άδα ήταν της Δανίας και της Ρουμανίας με τα γυάλινα πλήκτρα, αλλά δεν ακούω και πολλά σχόλια.Βασικά, ποιό πιστεύετε εσείς οι ''με καλό γούστο'' ότι θα έπρεπε να βγεί πρώτο (αν υποθέταμε ότι μπορούσε να καλυφθεί η διαφορά πόντων).

Τέλος, δεν περίμενα ποτέ την αποδοχή αυτού του κομματιού απο έλληνες, οι οποίοι σε ποσοστό 80% ακούνε σκυλάδικα και όσοι δε το λένε, τα ακούνε όταν είναι μόνοι τους! Ούφ πια! :D

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
τα έμαθες τα άσχημα τα νέα;
συμφωνα με δηλώσεις του μουσικού της παραγωγού, Στέφαν Ραμπ, η ...αγγούρω Λένα, του χρόνου θα ξαναεμφανιστεί στον διαγωνισμό, για να υπερασπιστεί την φετεινή της πρωτιά.
Οπότε και του χρόνου Λένα θα δεις, και 10 υπογλώσσια σε βλεπω από τώρα να καταπιείς...:haha:
Ωραία...μια και θα βρίσκομαι μάλλον εκεί του χρόνου, να ξέρω να πάρω κάνα ζαρζαβατικό να της πετάξω! :haha: Ή μήπως να βγω μαζί της στην σκηνή σαν τον κυριούλη που βρήκε στο κομμάτι της Ισπανίας; :roll: Περιμένω να ανακοινώσει το κομμάτι της λοιπόν για να ξεκινήσω πρόβες με χορευτικές φιγούρες της εμφάνισής μου! :clap::clap::clap:

Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι δεν καταλαβένετε πως δεν έχει να κάνει με μάζα, δηλαδή, εγώ που το άκουσα μόνο τη μέρα του διαγωνισμού και δεν έχω ιδέα απο στοιχήματα κλπ γιατί λέω πως αυτό έπρεπε να βγεί; Α...ξέρω...μου το είπες, θέμα γούστου...σίγουρα είμαι καλόγουστος όμως :bleh:
Το τέστ το έκανες;;; Άκουσέ το 2 φορές και αν σταματήσεις να το μουρμουράς πες το μου ή το έκανες ήδη και νευριάζεις περισσότερο με τον εαυτό σου επειδή όντως σου κόλλησε και το μουρμουράς; :haha:

υ.γ. το θερμόμετρο δεν είχε να κάνει με το ξεβούλωμα, αλλά το χρειάζεσαι! :D
1) Εσύ την Μπεζαντάκου που σου είπα, την άκουσες;

2) Όλα τα κομμάτια τα έχω ακούσει κάποιες φορές. Δεν είπα ότι το τραγούδι είναι κακό, απλά ανέφερα ότι δεν άξιζε την πρωτιά και με τίποτα με τόσο μεγάλη διαφορά! Αυτό είναι το πιο ενοχλητικό της υπόθεσης, πέρα από το ότι είναι αγγούρω και δε την μπορώ! Όλο αυτό είναι άσχετο με την συνεργασία που θα έχω μαζί της στο χορευτικό της του χρόνου που θα συμμετάσχει! :bleh:

3) Σαν μουσικός, πρέπει να ξέρεις ότι ποιοτικό κριτήριο για ένα τραγούδι δεν είναι το να σου μένει ένα τραγούδι ακούγοντάς το δύο φορές. Αυτό είναι καθαρά εμπορικό κριτήριο. Συνήθως τα τραγούδια που σου μένουν με το πρώτο ή δεύτερο άκουσμα, είναι καθαρά εμπορικά τραγούδια διάρκειας 3 μηνών που καταντάει να το έχεις σιχαθεί μετά από κάποιο διάστημα λόγω της συνεχούς επανάληψης. Ποιοτικά χαρακτηρίζονται τα τραγούδια που είναι ....ας το πω δυσκολοχώνευτα, που δεν σου αρέσουν πολλές φορές με το 1ο ή 2ο άκουσμα αλλά στην πορεία σε κερδίζουν και μένουν στον χρόνο. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι είμαι υπέρ του ενός και κατά του άλλου είδους, εμένα μου αρέσουν και τα δύο, αλλά μια και μιλήσαμε για μουσική.....

Οι Ιταλοι ειναι πολυ μπροστα σε ολα, ξερουν τι αξιζουν, δεν περιμενουν απο το πανηγυρακι της Eurovision να δικαιωθουν μουσικα.. Αλλο αν εμας μας αρεσει ο τζερτζελες και ασχολουμαστε
Οι Ιταλοί έχουν το φεστιβάλ του Σαν Ρέμο (όχι του Αντώνη) που είναι πολύ δημοφιλές για εκείνους και τους καλύπτει, γι' αυτό και δεν τους πολυέκαιγε να μείνουν στην Eurovision, αν και κακώς για μένα. Σε έναν τέτοιον διαγωνισμό δεν πας μόνο για την νίκη και με την παρουσία σου μπορείς να καταθέσεις άποψη, ενώ με την απουσία σου όχι. Εφόσον δεν τους πολυένοιαζε το αποτέλεσμα, ας συμμετείχαν και ας πέταγαν συνέχεια τις μπηχτές τους. Θα ζούσαμε μεγάλες στιγμές.

Επισης δεν θεωρω οτι πρεπει σωνει και ντε να ειναι κανεις μουσικος για να εχει δικαιωμα να ΜΗΝ του αρεσει μουσικα ενα τραγουδι..
Μουσικος δεν ειμαι αλλα το αφτακι μου τα στοναρισματα μια χαρα τα ακουει.. κ η λενα εκανε μπολικα
Αυτό ακριβώς είπα κι εγώ....και συμπλήρωσα μάλιστα ότι το να ξέρεις από μουσική δεν σημαίνει ότι έχει κανείς και γούστο! Άλλωστε και τα σαχλοτράγουδα μουσικοί τα γράφουν, ε; :rolleyes:

Καλά...αυτό συμβαίνει κάθε φορά! Κατόπιν εορτής κι ένας φίλος μου μου έλεγε εχθές ότι του ήρθε η Θεία φώτιση λίγο πριν τον τελικό και πόνταρε σε Γερμανία και Τουρκία ενώ όλο το διάστημα επέμενε ότι θα πατώσει η Ελλάδα και θα βγει πρώτο το Ισραήλ! :haha:

Κάποιοι υποστηρικτές του γερμανικού τραγουδιού που δηλώνουν και μουσικοί, μας την είπανε εχθές για τα όσα αναφέραμε περί ξινίλας της Γερμανίδας κλπ. επειδή λένε ότι είναι είναι μουσικός διαγωνισμός και με βάση αυτό το κριτήριο ψηφίζει ο κόσμος.

Σαν μουσικοί δηλαδή, τόσο οι ίδιοι όσο και οι διάφοροι "επίτροποι" που είναι επαγγελματίες μουσικοί, προφανώς έχουν επιλεκτικά μουσικά κριτήρια και δεν έκριναν ούτε την άψογη ερμηνεία της κοπέλας ούτε τα φοβερά γυρίσματα που έκανε σε ένα δύσκολο ερμηνευτικά τραγούδι.

Ούτε εγώ θεωρώ ότι κάποιος πρέπει να ναι μουσικός για να μπορεί να κρίνει κάτι, αλλά όσο να' ναι, όσο να' ναι κάποιο ρόλο παίζει κι αυτό...
......
Παιδιά, το κομμάτι είναι υπέροχο, μια νέα κοπέλα, χωρίς πολλά πολλά, κέρδισε ταλεντ σόου στη χώρα της και λίγο μετά κέρδισε την Ευρώπη και όχι μόνο. Τι ψάχνετε; Εκεί στη 5άδα ήταν της Δανίας και της Ρουμανίας με τα γυάλινα πλήκτρα, αλλά δεν ακούω και πολλά σχόλια.Βασικά, ποιό πιστεύετε εσείς οι ''με καλό γούστο'' ότι θα έπρεπε να βγεί πρώτο (αν υποθέταμε ότι μπορούσε να καλυφθεί η διαφορά πόντων).

Τέλος, δεν περίμενα ποτέ την αποδοχή αυτού του κομματιού απο έλληνες, οι οποίοι σε ποσοστό 80% ακούνε σκυλάδικα και όσοι δε το λένε, τα ακούνε όταν είναι μόνοι τους! Ούφ πια! :D
Κρίμα που δεν είναι εδώ η Μπόκοτα με τον ...πως τον λένε δε θυμάμαι...να αρχίσουμε και τα επιφωνήματα τύπου: "Βλαχάρα, τελευταία"...και δε συμμαζεύεται! Θα ζούσαμε μεγάλες στιγμές! :haha:

Όσο για την μπηχτή για τα σκυλοτράγουδα, εκεί τουλάχιστον υπάρχουν σκυλάδες τραγουδιστές που μέσα στον καπνό και την φασαρία, χωρίς ειδικά μικρόφωνα πολλές φορές και χωρίς ακουστικά στα αυτιά τα καταφέρνουν να τραγουδάνε χωρίς να στονάρουν και να ξεσηκώνουν και τον κόσμο!

Και ξαναρωτάω, τι ρόλο παίζει το γεγονός ότι είσαι μουσικός; Κι εφόσον είσαι μουσικός, γιατί παραβλέπεις τα ερμηνευτικά της σφάλματα και κρατάς επιλεκτικά ότι σε βολεύει; Τι σχέση έχει το μουσικό αυτί με το γούστο; Το ότι λες γενικά και αόριστα... "όσο να' ναι, όσο να' ναι κάποιο ρόλο παίζει κι αυτό..." μου ακούγεται τελείως μα τελείως άτοπο!

Τέλος....το να θεωρείς προνόμοιο για κάποια ότι πέρασε από ένα talent show ενώ αν μιλάγαμε για ελληνική συμμετοχή που προέκυψε από πρωταγωνιστή talent show το ξέρεις τι επικρίσεις κι επιθέσεις θα δεχόταν. Εγώ προσωπικά δεν έχω τέτοιο κόλλημα αλλά το θέμα είναι να μην το έχετε επιλεκτικά αυτό το κόλλημα και σας δω του χρόνου, αν στείλουμε την Άσπα Τσίνα που πρότεινα, να καταγγέλετε την τραγουδίστρια επειδή βγήκε από talent show. :bleh::bleh::bleh:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Και εμενα μου αρεσε πολυ η Ουκρανια η Ρουμανια,καταπληκτικες φωνες....

Ετσι και μας κατσικωθει και του χρονου η Λενα....αλοιμονο μας.....ξεφορτωθηκαμε το Dima Bilan και το υφος χιλιων καρδιναλιων που ειχε.....και παρεδωσε τα σκηπτρα στη Γερμανιδα...

Θα μου πειτε και ο Τζονι Λογκαν της Ιρλανδιας πηρε τρεις φορες τη πρωτεια αλλα δεν σαλταρε σαν τους αλλους......το καταπληκτικο τραγουδι hold me now αφησε εποχη....ισως απο τις καλλιτερες μπαλαντες που περασαν ποτε.............

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο

βουλωμενο γραμμα διαβαζεις..:haha::haha::haha:

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
πχ εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο κόσμος ψήφισε στην Μάλτα το Αζερμπαιτζαν για 12αρι κα

Σιγά το δύσκολο. Τριάντα άνθρωποι μένουν στη Μάλτα... Στέλνεις ένα τσάρτερ με 31 δικούς σου και ψηφίζουν από εκεί και το έχεις το 12άρι στην τσέπη.

λάθος. Στην Μάλτα ψηφίζουν χιλιάδες, περισσότεροι και από την Αλβανία.

Περιμένω τα αναλυτικά αποτελέσματα να δω τι ψηφισε ο κοσμος και τι οι επιτροπές.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom