• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
φυσικά και μας βολεύει που ο ημιτελικός μας έχει ελάχιστες καλές συμμετοχές. (όπως και πέρσι με τον Σάκη)

Είναι κρίμα που θα τα πληρώσει όλα ο Αλκαίος :( Μπορεί να μην μου αρέσει το τραγούδι του αλλά τον συμπαθώ και θεωρώ ότι είναι λίγο υπερβολικό να μην τον υποστηρίξει η ΕΡΤ αλλά anyway...

Να προσθέσω πως στον τελικό:

η Γαλλία θα εμφανιστεί 18η
η Γερμανία 22η
η Ισπανία 2η
η Νορβηγία 3η
και το Ηνωμένο Βασίλειο 12ο
Mας πηραν τις 3 ιδανικες θεσεις (Γαλλια- Ισπανια- Αγγλια )...αν και η Γερμανια μαζι με την Ελλαδα επαιζαν στη 4 θεση.....αλλα ξερεις οτι τα στοιχηματα και τα προγνωστικα σου θυμιζουν προσφορες carefur.....καθε μερα αλλαζουν....

Αυτος ο Cake-net που αλωνιζει ???? Στο ελεος του Θεου μας αφησε :bleh::bleh:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Σερφάρατε στο youtube να δείτε τα βιντεοκλίπ των συμμετοχών;
Αδιάφορος γενικά διαγωνισμός ο φετινός και κατά τη ταπεινή μου γνώμη όλα παίζονται.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Σερφάρατε στο youtube να δείτε τα βιντεοκλίπ των συμμετοχών;
Αδιάφορος γενικά διαγωνισμός ο φετινός και κατά τη ταπεινή μου γνώμη όλα παίζονται.
Bingo!!!!!! ετσι ακριβως ειναι βεβαια μας ευνοει αυτο....για να περασουμε στο τελικο οχι τιποτα αλλο !!!

Και για να φριξετε δηλαδη σας ενημερωνω οτι η Βουλγαρια εκλεισε τη Τζουλια να την εκπροσωπήσει στη Γιουροβιζιον του 2011 !!!!!
Ναι....ναι...σωστα διαβασατε....δεν γραφω επιθετο μη βρεθω banned Πασχαλιατικο.....εχω και Τραβελστορικη συναντηση τη Δευτερα στο Ρεθυμνο...να μη μεινω απ΄'εξω ??:bleh::bleh:

varioAthens

Member
Που είναι ο περσινός μας ενθουσιασμός? Κατεβατά ολόκληρα γράφαμε, στηρίζαμε Σάκη, βρίζαμε τους ανταγωνιστές! Ενώ φέτος...

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Που είναι ο περσινός μας ενθουσιασμός? Κατεβατά ολόκληρα γράφαμε, στηρίζαμε Σάκη, βρίζαμε τους ανταγωνιστές! Ενώ φέτος...
Ετσι ακριβως ειναι....τα περισυνα τραγουδια ηταν ολα ανταγωνισιμα και δεν ηξερες ποιο να διαλεξεις φετο ειναι πιασε το ενα και χτυπα το αλλο....γι αυτο αισιοδοξω οτι θα περασουμε στο τελικο....

Κατσε το αλλο μηνα να δουμε τον πρωτο ημιτελικο και θα καει το πληκρτολογιο.....λιγα θα εχουμε να πουμε?????....εν τω μεταξυ οτι μαθαινουμε ενημερωνουμε το τοπικ.....να μη πιασει και αραχνες !!!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
οπως τα λεει η ευη ειναι!

σιγα μην σπαταλαμε τα ποστ μας για τον αλκαιο...

αχ, σακη!!περασμενα μεγαλεια...

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου

Latina ζει ο Cake ???? Αισθητη η απουσια του.....:bleh::bleh:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
ζει και βασιλευει!!!
μαλιστα στην αθηναικη συναντηση υπερασπιζοταν με σθενος τον αλκαιο..

don't worry!θα τον ενημερωσω και θα μας τιμησει συντομα!!!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Πολυ γουσταρω ρε Cake που απαντας σε ολα με παραθεσεις!!!!
Ενα χρονο περιμενα να σε δω παλι σε γιουροβιζιονικο debate!!!

Υ.Γ. Επειδη κατι πηρε το ματι μου σε μια παραθεση σου, του χρονου υποσχομαι να βαλω υποψηφιοτητα και σε θελω να με μανατζαρεις!!!!
Αλλα βιντεοκασετα, Μενιο δεν κανω , ακους??:haha:
Τα DVD είναι τώρα της μοδός! :haha:

αληθεια ποια συμμετοχη υποστηριζε?την μπαλτζη?:roll:

μετα απο αυτο που ακουσα να ξεστομιζει,αν τον συναντησεις καποια στιγμη, πες του τα περαστικα μου...

επειδη δεν πολυπαρακολουθω τιβι, με αποτελεσμα να χανω επεισοδια..please πες μου, ο εγκριτος γιουροβιζιονολογος πουλοπουλος, που ηταν πρωτη μουρη στον ελληνικο τελικο, υποστηριζε κι αυτος αλκαιο??
Τους Emigre αν θυμάμαι καλά...πέρασε και τόσος καιρός από τότε...έχω και κάποια ηλικία...οπότε καταλαβαίνεις, χα χα

Ούτε εγώ προλαβαίνω να παρακολουθήσω τόσο tv...οπότε δεν ξέρω για τον Πουλόπουλο. Αλλά σε ενημέρωσε η Ευαγγελία! :clap:
Πόσα fan clubs για την Eurovision υπάρχουν? το OGAE ήξερα εγώ :bleh:
Δύο

Και καλα θα κανει....τι του λειπει ????? καλλιτερη ειναι η Μπαλατσινου....σαν ταριχευμενη ηταν....
Έτσι είναι...αγαπάμε και στηρίζουμε Γιάννη Πουλόπουλο! :clap::clap::clap:

Νομίζω πως η πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού προτιμά την Μπαλατσινού. :bleh:

Εμένα πάντως και η Ρίκα και η Μπαλατσινού μου άρεσαν αρκετά. Ήταν απλές, είχαν τους ρόλους τους και δεν έκαναν σαρδάμ. Κρίμα που η Μπαλατσινού δεν θα είναι στο Όσλο.:( αλλά οκ θα τα καταφέρει και η Ρίκα μόνη της!! απλώς είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια να έχουμε δίδυμα στον σχολιασμό του διαγωνισμού.
Το λες επειδή δεν είδες ακόμη τον Πουλόπουλο στην σκηνή του διαγωνισμού..είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξεις άποψη αν τον δεις! :bleh::bleh::bleh:

ζει και βασιλευει!!!
μαλιστα στην αθηναικη συναντηση υπερασπιζοταν με σθενος τον αλκαιο..

don't worry!θα τον ενημερωσω και θα μας τιμησει συντομα!!!
Εδώ είμαι...ζω και βασιλεύω!

Φυσικά και θα υπερασπιστώ την συμμετοχή μας! Είπαμε...ανάμεσα στις συμμετοχές που παρέμειναν, ήταν η πιο ιδανική για τον διαγωνισμό και με την πιο επαγγελματική παρουσίαση.

Ο ίδιος ο Αλκαίος, στηρίζει την συμμετοχή του και σε μια χρονιά που η ΕΡΤ δεν είναι διατεθειμένη να βάλει το χέρι στην τσέπη της για να στηρίξει τον διαγωνισμό, φαντάζει ακόμη πιο ιδανική η συμμετοχή του, αφού ο ίδιος και χρήματα θα βάλει από την τσέπη του για να κάνει ότι μπορεί, αλλά και η δισκογραφική εταιρεία είναι δική του που θα βάλει τα δυνατά της (δηλαδή, τα δυνατά του) για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν είναι ο Σάκης, δεν μπορούμε να έχουμε μεγάλες προσδοκίες (που κι αυτές διαψεύδονται πολλές φορές, είτε με Σάκη είτε με Άννα....) και επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι δυνατόν να στέλνουμε κάθε χρόνο δυνατές συμμετοχές και να ονειρευόμαστε κάθε χρόνο την πρωτιά!

Η συγκεκριμένη συμμετοχή μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπους, κι αν μερικοί θεωρούν το ασπροπρόσωπος μόνο την πρώτη 3άδα ή 5άδα, είναι γελασμένοι!

Όσο, για τον Πυροβολάκη που στηρίζεις φίλη μου Λατίνα...ευτυχώς να λέμε που δεν πέρασε αυτό το μπέρδεμα...

Τώρα...βίντεο δεν έχουμε προλάβει να ανεβάσουμε ακόμη φέτος. Με τόσα τρεχάματα δεν προλαβαίνω τόσο να μπω στο φόρουμ, αλλά και είναι και νωρίς ακόμη! Πριν λίγες μέρες κατατέθηκαν οι τελικές συμμετοχές των χωρών....και μέχρι να φτάσουμε στις πρόβες του διαγωνισμού, θα δούμε πολλές αλλαγές στις διασκευές των περισσότερων κομματιών.

Επιφυλάσσομαι να ανεβάσω σύντομα λινκ...όσοι ενδιαφέρονται για πιο άμεσα, ας μου στείλουν pm να τους τα προωθήσω με e-mail! :cool:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Επιφυλάσσομαι να ανεβάσω σύντομα λινκ...όσοι ενδιαφέρονται για πιο άμεσα, ας μου στείλουν pm να τους τα προωθήσω με e-mail! :cool:
Αναμένουμε παλληκάρι μου, αν και νομίζω στο youtube τα βρίσκεις εύκολα
Πάντως υπάρχουν μερικές προτάσεις εναλλακτικές φέτος ποντάροντας σε επιτροπές υποθέτω (Εσθονία, Ουκρανία)
Προσωπικά κάτι μου ψιλολέει η Σλοβακία, έχει και μαύρο παρελθόν στο διαγωνισμό, ε να πάρει τα πάνω της

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου

Ευτιχως ηρθε ο Cake και φωτισε το τοπικ.......!!!!

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Bingo!!!!!! ετσι ακριβως ειναι βεβαια μας ευνοει αυτο....για να περασουμε στο τελικο οχι τιποτα αλλο !!!

μα σίγουρα θα περάσουμε στον τελικό! έχεις ακούσει τα τραγούδια του ημιτελικού μας? είναι άθλια και γελοία!!

τα περσινά δεν ήταν μεγαλεία :bleh: αλλά το 2004 θα παραμείνει όνειρο!!:cool:

Btw, η Γερμανία πέρασε πρώτη στα στοιχήματα!!! :))) ευτυχώς γιατί δεν άντεχα να βλέπω το Αζερμπαιτζάν στην πρώτη θέση!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom