• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ας μην βγάζουμε ακόμη οριστικά συμπεράσματα! Οι περισσότερες χώρες στέλνουν ακόμη τα demo τους....και στην συνέχεια με μια πιο πλούσια ενορχήστρωση και με καλύτερη απόδοση το κάνουν καλύτερο το τραγούδι τους! Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο!

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
πάντως μέχρι στιγμής έτσι έχουν τα πράγματα. περιμένω τουρκία, αγγλία, ρουμανία, σουηδία.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
πάντως μέχρι στιγμής έτσι έχουν τα πράγματα. περιμένω τουρκία, αγγλία, ρουμανία, σουηδία.
Παντα η Τουρκια αναμένεται με ενδιαφερον....εξακολουθω να υποστηριζω οτι η Sertab Erener και το τραγουδι Everyway that i can ηταν οτι καλλιτερο εχει δωσει η Γιουροβιζιον και ας θεωρηθει υπερβολη....και το περυσινο ηταν πολυ καλο δεν λεω αλλα η σκηνική της παρουσια δεν ηταν η αναμενομενη.....

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Να και η Τουρκία...

Last edited by a moderator:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Μετα απο τις σαχλαμαριτσες-τραγουδια απου ακουσαμε νομιζω οτι η Τουρκια κανει λιγο τη διαφορα.....ρυθμικο τραγουδι....ικανοποιητικο για το θεσμο.....
δυστιχως τα ποιοτικα τραγουδια και τα εθνικ - που για μενα παιζουν το πρωτο ρολο - αρχισαν να εξαφανιζονται.....

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
λοιπον, ξανακουσα τα τραγουδια πριν λιγο στην νετ..
μαζι με συνεντευξεις των ερμηνευτων και τυπου video clip εκτελεσεις των τραγουδιων!!

η αποφαση μου εληφθη..θα στηριξω πυροβολακη φετος..το μη χειρον βελτιστο!!

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
εγώ δυστυχώς δεν κατάφερα να δω όλες τις συνεντεύξεις/παρουσιάσεις τραγουδιών (αυτές που είδα όμως ήταν βαρετές..)

ειλικρινά δεν ξέρω ποιο να ψηφίσω :rolleyes:

μου άρεσε ο ρυθμός του Touch me deep inside αλλά οι στίχοι δεν μ αρέσουν καθόλου και δεν τρελαίνομαι για τους Emigre (είναι 6 άρα δεν θα υπάρχει κανένας άλλος στην σκηνή! :roll:)

Πυροβολάκης & Αλκαίος No way :rolleyes: kitsch kitsch!!

Το "Κινέζος" δεν είναι για Eurovision...καλύτερα να το στείλουν στα ραδιόφωνα!

τα άλλα 3 δεν τα πρόλαβα..στο τέλος έδειξαν ένα recap και είδα για λίγο την Sunny Baltzi & Second Skin :shock: πολύ gothic και ολίγον προκλητικές! :haha:
δεν είχα προσέξει ότι είχαν piercing στην γλώσσα! :bleh:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
τα άλλα 3 δεν τα πρόλαβα..στο τέλος έδειξαν ένα recap και είδα για λίγο την Sunny Baltzi & Second Skin :shock: πολύ gothic και ολίγον προκλητικές! :haha:
δεν είχα προσέξει ότι είχαν piercing στην γλώσσα! :bleh:
η σαννυ μπαλτζη ηταν απαισια..την ειδα και σκιαχτηκα..
ο πυροβολακης δεν ειναι κιτς..διαφωνω..
ο αλκαιος απο την αλλη πλευρα, ειναι πολυ!
ο καραδημος δεν μου αρεσει καθολου σαν προσωπο..για το τραγουδι του ουτε λογος..ελληνικη μπαλαντα δεν θα ψηφιζα με τιποτα..
ο χατζηνασιος καλος ειναι μωρε, αλλα το τραγουδι πολυ φλατ..
οι emigre δεν ειναι ασχημοι τελικα..
για τις μελισσες, δεν θα πω ΤΙΠΟΤΑ..

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
ο πυροβολακης δεν ειναι κιτς..διαφωνω..

όχι ο πυροβολάκης ο ίδιος[μου αρέσει σαν καλλιτέχνης] αλλά το τραγούδι... σαν να έβαλε στο μίξερ κάποια είδη μουσικής και το αποτέλεσμα το τραγούδι του. όπως ο rybak με το βιολί του, έτσι και αυτός με την λύρα του...:haha:
άσε που ο ήχος θα είναι πολύ περίεργος για τους ξένους και όλος αυτός ο αχταρμάς με rap... όπως για εμάς είναι γελοίο το φινλανδικό τραγούδι, έτσι και γι'αυτούς θα είναι το δικό μας..δεν ξέρω..

αν οι emigre είχαν ελληνικό στίχο θα μου άρεσαν περισσότερο.. αυτό το touch me deep inside :rolleyes: δεν μ αρέσει σαν στίχος..

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Εμενα παλι δεν μου εκανε κλικ κανενα τραγουδι και αυτο το παντρεμα κρητικης λυρας με μουσικη αρενμπι....τι πραγμα ηταν....?????
Ισως ο Αλκαιος αν ειχε ξενο στοιχο και μια καλη σκηνικη χορογραφια .....κατι θα εκανε....κατσε να τα δουμε και στο τελικο...
Το πιο μαπα ηταν οι Μελισσες....χωρις δευτερη σκεψη....:D:D

varioAthens

Member
Τελικά μπροστά σε αυτά που έμειναν μου φαίνεται ότι της Αυγουστάκη ήταν μια χαρά! :)
Τι να πρωτοσχολιάσω?
Ο Αλκαίος και ειδικά η παρέα του μου φάνηκε καρακιτς! Ειδικά αυτό το "ου" που κάνουν στο ρεφρέν με σκιάζει!
Ο Καραδήμος και Χατζηνάσιος μου προκαλούν ύπνο.
Οι Μέλισσες είναι σαν παρωδία.
Ο Πυροβολάκης λίγο πιο συμπαθητικός αλλά με χαλάει που έχει βάλει λίγο απ' όλα: και λύρα και αγγλικά και ραπ... too much!!!
Εmigre βαρετοί και μονότονοι.
Της Μπαλτζή είναι λίγο πιο πιασάρικο από τα υπόλοιπα αλλά και αυτών η παρουσία μου φαίνεται υπερβολική!

Εν ολίγοις, δε νομίζω να μας δούμε στον τελικό...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα