• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Τελικά μπροστά σε αυτά που έμειναν μου φαίνεται ότι της Αυγουστάκη ήταν μια χαρά! :)
Τι να πρωτοσχολιάσω?
Ο Αλκαίος και ειδικά η παρέα του μου φάνηκε καρακιτς! Ειδικά αυτό το "ου" που κάνουν στο ρεφρέν με σκιάζει!
Ο Καραδήμος και Χατζηνάσιος μου προκαλούν ύπνο.
Οι Μέλισσες είναι σαν παρωδία.
Ο Πυροβολάκης λίγο πιο συμπαθητικός αλλά με χαλάει που έχει βάλει λίγο απ' όλα: και λύρα και αγγλικά και ραπ... too much!!!
Εmigre βαρετοί και μονότονοι.
Της Μπαλτζή είναι λίγο πιο πιασάρικο από τα υπόλοιπα αλλά και αυτών η παρουσία μου φαίνεται υπερβολική!

Εν ολίγοις, δε νομίζω να μας δούμε στον τελικό...
Χιλια δικοια εχεις....ελα ομως που καποιο πρεπει να στειλουμε......κατσε να δουμε το τελικο.....θα γελασει καθε πικραμενος....:cool::cool:

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Eurovision???:shock::shock::shock:
Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αλλαξουμε Εθνικο σπορ..Ουτε τα μεσημεριανα δεν θα το παιζουν σε λιγο!!Sorry κοριτσια..!

efiVa

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Cuba
Ειμαι καθετα κατα της Eurovision!εχουμε τοσα προβληματα σαν χωρα που αυτο ειναι ενα προσθετο χρεος!!!!!Αντι να ξεπληρωσει το δημοσιο τους φαρμακοποιους που χρωστα τρελα λεφτα για το ταμειο του δημοσιου (το λεω απο προσωπικη εμπειραι), συμμετέχει σε αυτο το πανηγυρι!!!!!!Ελεος

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Ειμαι καθετα κατα της Eurovision!εχουμε τοσα προβληματα σαν χωρα που αυτο ειναι ενα προσθετο χρεος!!!!!Αντι να ξεπληρωσει το δημοσιο τους φαρμακοποιους που χρωστα τρελα λεφτα για το ταμειο του δημοσιου (το λεω απο προσωπικη εμπειραι), συμμετέχει σε αυτο το πανηγυρι!!!!!!Ελεος
καθετα κατα!οχι απλα κατα!πραγματικα..αντι να μειωσουν τα επιδοματα..επρεπε απλα να κοψουν την γιουροβιζιον!μα πως δεν το σκεφτηκαν οι της κυβερνησης??

efiVa μας ανοιξες τα ματια..να σαι καλα!!
η παπαριζου, ο ρουβας και η καλομοιρα εφαγαν τα λεφτα των φαρμακοποιων..:bleh::bleh:
ελεος λεω με την σειρα μου κεγω...

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
efiVa μας ανοιξες τα ματια..να σαι καλα!!
η παπαριζου, ο ρουβας και η καλομοιρα εφαγαν τα λεφτα των φαρμακοποιων..:bleh::bleh:
ελεος λεω με την σειρα μου κεγω...

+1 έλεος να προσθέσω και εγώ!!!!!!!

Εδώ συμμετέχουν άλλες και άλλες χώρες που είναι χάλια οικονομικά..

και ειλικρινά το πρόβλημα μας είναι η Eurovision [λες και αν δεν πάρουμε μέρος θα γίνουμε πλούσιοι!]?:rolleyes: είναι ένας διαγωνισμός που τον παρακολουθεί τόσος κόσμος, που είναι το κακό?

μήπως οι πολιτικοί φταίνει για την κατάσταση της Ελλάδας?? :roll:
sorry gerl αλλά τα έχεις μπερδέψει! τι σχέση έχει η eurovision? :roll:

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Παιδιά μάλλον δεν έχετε καταλάβει, ότι η Eurovision φέρνει τα τριπλά κέρδη πίσω...! Δίνουμε 500.000 ευρώ, και παίρνουμε από διαφημίσεις, χορηγούς και τηλεφωνήματα/sms πάνω από 1.500.000 ευρώ. Μην τρελαθούμε κιόλας!...:rolleyes:

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Παιδια μην πτοειστε με τα αρνητικα σχολια,εμας μας αρεσει,
και σε οποιον δεν αρεσει καλο θα ηταν να μην ασχολειται με το συγκεκριμενο τοπικ...
Ολοι οι υπολοιποι εδω την Παρασκευη το βραδυ παρεα με τον ελληνικο τελικο
για να ακουσουμε, να δουμε, να σχολιασουμε και να γελασουμε!

varioAthens

Member
και σε οποιον δεν αρεσει καλο θα ηταν να μην ασχολειται με το συγκεκριμενο τοπικ...

...μην κλάψουμε φοβάμαι...:haha:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Oχι τιποτα αλλο Ερμινακι αλλα οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ περασαν στη τριτη θεση !!!! ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΟΣ !!!!! δεν ειναι και οι αλλοι καλλιτεροι....
Παντως το παιγνιδι θα παιχτει αναμεσα σε Αλκαιο και Πυροβολακη....εκτος και αν εχουμε εκπληξεις.....
Δεν λετε που ξεφορτωθηκαμε το dima bilan της Ρωσιας...εστειλε ομως ενα τυπο.......ετοιμαστείτε για πολυ υπνο.....
Αντε να δουμε τη Σερβια μπαλαντα εμαθα με υπογραφη Goran Brecovic θα ακουσουμε επιτελους ενα ποιοτικο τραγουδι.?????....

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
μπαλάντα ή uptempo θα στείλουν οι Σέρβοι?

μέχρι στιγμής τα τραγούδια είναι πολύ βαρετά και χαμηλού επιπέδου [ειδικά αν τα συγκρίνουμε και με την περσινή χρονιά]

Ουδέν σχόλιο για Ουκρανία και Ρωσία!! Θα είναι αδικία αν περάσουν στον τελικό.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Τελειωσαν τα ψεμματα....παραταχτητε αυριο στη ΝΕΤ ωρα 10 ...... θα γελασει καθε πικραμενος....

Σειρα παρουσιασης ειναι η εξης.
1)Illusion Χρηστος Χατζηνασιος
2) Game of life Sunny Μπαλτζη & Second Skin
2) Κιβωτος του Νωε Μανος Πυροβολακης Ελενη Φρουέιρα και Don't ask
3) OPA Γιωργος Αλκαιος & Friends
4) Πολεμαω Γιωργος Καραδημας
6) Κινεζος - Μελισσες
7) Τouch me Deep Inside Emigre....

Eμεις ομως πρωτο τραπεζι πιστα....τα σχολια ολα ΕΔΩ !!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα