• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Να ρωτήσω κάτι, πότε πέφτει φέτος η Γιουροβίζιον, για να ξέρω τι μέρες να κανονίσω κανά ταξίδι?
Δεν ξερω αν οριστηκε ημερομηνια θα ειναι στο Οσλο λογικα μετα τις 15 Μαίου εκτος οπως καθε χρονο εκτος και αν αλλαξει κατι......

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
η ισπανική φετεινή συμμετοχή στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον
Ερμηνευτής ο Daniel Diges
τιτλος τραγουδιού: "Algo pequeñito"

Στην Ισπανια τωρα ανοιξε το τριωδειο ???? Εκτος και αν αυτο το τσιρκο θεωρειται τεχνη.....παρ΄ολες τις φιλοτιμες προσπαθειες δεν βλεπω να πειθει ο νεαρος .....

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
1ος Ημιτελικός στις 25 Μαίου, 2ος ημιτελικός στις 27 Μαίου και ο Τελικός της Eurovision στις 29 Μαίου! Καλή μας Επιτυχία! :bleh::haha:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
1ος Ημιτελικός στις 25 Μαίου, 2ος ημιτελικός στις 27 Μαίου και ο Τελικός της Eurovision στις 29 Μαίου! Καλή μας Επιτυχία! :bleh::haha:
Κατσε να δουμε πρωτα τι θα στειλουμε....παντως οι συμμετοχες των αλλων χωρων ηταν απο το κακο στο χειροτερο....ισως ειναι και λιγο νωρις για συμπερασματα....

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Από τις χώρες που έχουν βγάλει τα τραγούδια που θα στείλουν, μόνο η Νορβηγία παλεύεται, αν και και όλοι μέχρι τώρα είναι μέτριοι και αίσχος.
Για να δούμε η Ελλάδα τί θα στείλει φέτος...(Όχι τον Αλκαίο, γιατί θα γίνουμε ρεζίλι...άποψή μου...)

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Τι παλεύει η ΕΤ να προλάβουμε να δούμε σε μαγνητοσκόπηση αυτή την Παρασκευή;
Το ακουσα στη tv γιατι τους πεφτει λιγο μακρια η αρχικη ημερομηνια 5 Μαρτιου....
Δεν εχουν διαφηστικο τρειλερ προς το παρον οποτε λιγο χλωμο το κοβω.........

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
εμένα μου αρέσει το τραγούδι της Ισπανίας πάααρα πολύ!:rolleyes:
αν έχουν καλή σκηνική παρουσία (γιατί το τραγούδι είναι θεατρικό) τότε θα πάει πολύ καλά πιστεύω. :cool:

με αφορμή το μήνυμα μέλους που θέλει να πάει στην eurovision, η cosmote δεν έκανε κάποιον διαγωνισμό με εισιτήρια στην eurovision? τώρα γιατί δεν κάνουν? :roll:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
με αφορμή το μήνυμα μέλους που θέλει να πάει στην eurovision, η cosmote δεν έκανε κάποιον διαγωνισμό με εισιτήρια στην eurovision? τώρα γιατί δεν κάνουν? :roll:
Αν εννοείς εμένα, θέλω να πάω ταξίδι κάπου αλλού, κάπου που να μην ασχολούνται καθόλου με τη Eurovision ...

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Διέρευσε το τραγούδι της Ελευθερίας Ελευθερίου ''Tables are turning'' και μάλλον θα κοπεί όπως της Αυγουστάκη.

Ακούστε το:

Χάλια μαύρα...αυτή δεν ξέρει αγγλικά...:haha::haha:

Last edited by a moderator:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Το ακουσα στη tv γιατι τους πεφτει λιγο μακρια η αρχικη ημερομηνια 5 Μαρτιου....
Δεν εχουν διαφηστικο τρειλερ προς το παρον οποτε λιγο χλωμο το κοβω.........
Εννοείς, να παίξουν τα τραγούδια λίγο νωρίτερα; Δεν άκουσα κάτι...αν και δε το νομίζω.

εμένα μου αρέσει το τραγούδι της Ισπανίας πάααρα πολύ!:rolleyes:
αν έχουν καλή σκηνική παρουσία (γιατί το τραγούδι είναι θεατρικό) τότε θα πάει πολύ καλά πιστεύω. :cool:

Δε το βλέπω να έχει και πολλές ελπίδες! :cool:

...από την άλλη, τα νεότερα....

Το τραγούδι της Ελευθερίας Ελευθερίου κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο... οπότε μάλλον θα πάμε με 7 στον τελικό μας, εκτός αν έχουμε κι άλλες αποχωρήσεις μέχρι τότε! Λέτε να το καταντήσουμε big brother και να φτάσουμε τελικά απευθείας στον τελικό νικητή...όποιον απομείνει δηλαδή; :haha::haha::haha:

Άλλο ένα νέο που επιβεβαιώθηκε σήμερα είναι ότι η Κατερίνα Αυγουστάκη θα βρεθεί τελικά στον τελικό μας...όχι σαν διαγωνιζόμενη, αλλά σαν καλεσμένη για να τραγουδήσει κάποια τραγούδια από το τελευταίο της cd.

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα