• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Κι εγώ...να αποτύχει θα ήθελα...μετά την ξινίλα που απέκτησε το 2008 και μετά! :cool:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
ελάτε ρε παιδιά που θα νικήσει ξανά! εδώ με τα χίλια ζόρια κέρδισε το 2008..κυρίως λόγω των ανατολικών κρατών και ουσιαστικά χωρίς μεγάλο αντίπαλο (τώρα αν παίχτηκαν και άλλα στην ψηφοφορία δεν μπορώ να το πω με σιγουριά..:rolleyes:)

εγώ θα χαρώ αν αποτύχει. με εκνευρίζει αφάνταστα όταν επιστρέφουν στον διαγωνισμό νικητές προηγούμενων ετών. η επιστροφή στον διαγωνισμό δείχνει ότι δεν έκαναν την καριέρα που περίμεναν!
ο συγκεκριμένος απέτυχε να κάνει διεθνή καριέρα όπως έλεγε + το Believe πάτωσε στα charts ενώ συμμετοχές όπως της Γαλλίας, της Ελλάδας & Σουηδίας πήγαν πολύ καλά.
Κοιτα να δεις τι παιζει τωρα....λογικα στο τελικο τους οι Ρωσοι θα τον ψηφισουν .....δοκιμασμενη συνταγη θα σκεφτουνε.....εκτος και αν υπαρξει καμμια τρανταχτη συμμετοχη.....που θα ακουστει καλλιτερα.....δεν εχουμε και πληρη εικονα ολων των χωρων για να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα......
Παντως candyman καλως ηρθες στη παρεα μας γιατι μεχρι τωρα.....εμεις και εμεις τα λεγαμε.....:clap::clap:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Oκ...την προηγούμενη φορά κάνει μπαμ ότι τον "σπρώξανε" για τα καλά στην νίκη. Το θέμα είναι ότι τώρα που ψηφίζει ο κόσμος, έχει αποδειχτεί ότι δεν τους πολυαρέσουν τέτοιες κινήσεις, να επιστρέφει δηλαδή κάποιος παλιός νικητής για να σηκώσει ξανά το κύπελλο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Oκ...την προηγούμενη φορά κάνει μπαμ ότι τον "σπρώξανε" για τα καλά στην νίκη. Το θέμα είναι ότι τώρα που ψηφίζει ο κόσμος, έχει αποδειχτεί ότι δεν τους πολυαρέσουν τέτοιες κινήσεις, να επιστρέφει δηλαδή κάποιος παλιός νικητής για να σηκώσει ξανά το κύπελλο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.
Ουκρανία Ουκρανικά, Γερμανικά,
Ρωσικά, Αγγλικά Βέρκα Σερντιούτσκα Dancing Lasha Tumbai>
Επειδη η Γιουροβιζιον δεν εχει μονο καλες στιγμες και ολα ειναι απροβλεπτα ποιος περιμενε αυτα τα σουργελα με τα αλουμινοχαρτα θα επαιρναν τη 3η θεση ?????

Last edited by a moderator:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Η Eurovision σηκώνει και την σάτιρα...κι εγώ το είδα καθαρά σατιρικά το συγκεκριμένο τραγούδι! Θεά ήταν ο άτιμος! :bleh::bleh::bleh::haha::haha::haha:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Η Eurovision σηκώνει και την σάτιρα...κι εγώ το είδα καθαρά σατιρικά το συγκεκριμένο τραγούδι! Θεά ήταν ο άτιμος! :bleh::bleh::bleh::haha::haha::haha:
Με μπερδεψε και εμενα κεικ.....Verka ειναι γυναικειο ονομα....εκτος και αν στη συγκεκριμενη χωρα ειναι unisex....αλλα και στο τελικο τους που την ειδα φορεματακι φορουσε....

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Κοιτα να δεις τι παιζει τωρα....λογικα στο τελικο τους οι Ρωσοι θα τον ψηφισουν .....δοκιμασμενη συνταγη θα σκεφτουνε.....εκτος και αν υπαρξει καμμια τρανταχτη συμμετοχη.....που θα ακουστει καλλιτερα.....δεν εχουμε και πληρη εικονα ολων των χωρων για να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα......
Παντως candyman καλως ηρθες στη παρεα μας γιατι μεχρι τωρα.....εμεις και εμεις τα λεγαμε.....:clap::clap:
και εγώ πιστεύω ότι θα τον ψηφίσουν επειδή έχει fanς και ήταν αυτός που έφερε την eurovision στην μόσχα αλλα θα αποτύχει στο όσλο! θέλω να δω τι θα σκεφτεί ο ευαγγελινός. πέρσι έκανε κακή δουλειά με τον ρουβά...

αλήθεια τι έχει πάθει ο ευαγγελινός με την γιουροβίζιον? κάθε χρόνο θα είναι? έλεος...

thnx για το welcome στην eurovision παρέα του φόρουμ:haha:

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Με μπερδεψε και εμενα κεικ.....Verka ειναι γυναικειο ονομα....εκτος και αν στη συγκεκριμενη χωρα ειναι unisex....αλλα και στο τελικο τους που την ειδα φορεματακι φορουσε....
ανδρας είναι :bleh: ντυμένος γυναίκα.

η μουσική ήταν πολύ πιασάρικη (το τραγούδι μέχρι και στα γαλλικά charts μπήκε!) αλλά η εμφάνιση ήταν γελοία! θα προτιμούσα ένα καλό τραγούδι/συμμετοχή να ήταν στην 2η θέση!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
ανδρας είναι :bleh: ντυμένος γυναίκα.

η μουσική ήταν πολύ πιασάρικη (το τραγούδι μέχρι και στα γαλλικά charts μπήκε!) αλλά η εμφάνιση ήταν γελοία! θα προτιμούσα ένα καλό τραγούδι/συμμετοχή να ήταν στην 2η θέση!
Μονο για καρναβαλι...αντε και για παιδικα παρτυ κοβω το συγκεκριμενο τραγουδι....χωρις το video clip....μη τρομαξουν τα κακομοιρα....:haha::haha:
Και βεβαια δεν υπαρχει θεμα συγκρισης με το πρωτο της Σερβιας...η Marijia εδωσε ρεσιταλ ερμηνιας....αν και στα Σερβικα.....
Περυσι δε η Σερβια εστειλε....το δικο τους Φλωρινιωτη.....ποιο παρακμη δεν μπορουσε να ηταν....

Last edited by a moderator:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
εμενα αυτο δεννννν μου αρεσε..γενικα εχω ενα κατι με τις μπαλαντες..τις ψιλοβαριεμαι στην γιουροβιζιον..

οσο για τον φωκα, φαινεται οτι τα παιρνει χοντρα, οποτε εχει γινει μαιντανος!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom