• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
:(

O Milan πάντως είναι πολύ καλός τραγουδιστής, τώρα γιατί επιμένει να μοιάζει με γυναίκα ολοένα και περισσότερο δεν ξέρω, αλλά στο show που είχε συμμετάσχει παλιότερα (Zvezda Granda) είχε πει πολλά είδη τραγουδιού και τα υποστήριζε όλα πολύ καλά. Αλλά η εμφάνιση δε σε βοηθά να τον πάρεις στα σοβαρά...
Δεν ξέρω πόσο καλός τραγουδιστής θεωρείται, πάντως στον ημιτελικό ήταν εκτός τόνου σε όλο το κομμάτι. Αλλού έπαιζε η μουσική και αλλού τραγουδούσε αυτός.

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Η εμφάνιση του Σέρβου καταστρέφει το τραγούδι κατα την άποψη μου που δεν είναι και κάτι το εξαιρετικό. Αν δεν ήταν o Bregovic, δεν θα πήγαινε καλά (όπως πέρσι δεν πήγαν καλά οι Σέρβοι).

Τι λέτε για απόψε??

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Η εμφάνιση του Σέρβου καταστρέφει το τραγούδι κατα την άποψη μου που δεν είναι και κάτι το εξαιρετικό. Αν δεν ήταν o Bregovic, δεν θα πήγαινε καλά (όπως πέρσι δεν πήγαν καλά οι Σέρβοι).

Τι λέτε για απόψε??
Nα δουμε πρωτα τα τραγουδια....και θα ακουσεις γνωμες....προσωπικα επιφυλάσσομαι.....το σιγουρο ειναι οτι αποψε ειναι πιο δυνατες συμμετοχες απο στον α΄τελικο.....δεν αποκλειονται και οι εκπληξεις....(βλεπε αποκλεισμος Μαλτας- Σλοβακιας απο τον α' τελικο)

Μη συγκρινεις τωρα το περυσινο σουργελο που εστειλε η Σερβια....σαν να βλεπαμε το Φλωρινιωτη με σγουρο μαλλί...

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Μη συγκρινεις τωρα το περυσινο σουργελο που εστειλε η Σερβια....σαν να βλεπαμε το Φλωρινιωτη με σγουρο μαλλί...
Ενώ ο φετινός..... σκέτο μοντελάκι..!! :haha:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Αν θυμασαι το περυσινο Σερβο θα καταλαβεις....ετσι και επιανε ψειρα στο μαλλι του......δεν τον εσωνε οχι φθειροκτονο...ουτε ψεκαστηκο μηχάνημα....:haha::haha:

Last edited by a moderator:

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Τον θυμάμαι, αλλά δε με ενοχλεί το στυλ του περισσότερο από το φετινό σέρβικο αστέρι.

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Ακριβώς! Για μένα και οι δυο συμμετοχές είναι ίδιες. Απλώς η φετινή έχει το όνομα του Bregovic (όπως έλεγαν όλοι για την Αγγλία πέρσι που είχε τραγούδι του Webber) και έτσι της δίνει πόντους αυτό.
Και οι 2 συμμετοχές της Σερβίας έχουν άθλια εμφάνιση!

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Nα δουμε πρωτα τα τραγουδια....και θα ακουσεις γνωμες....προσωπικα επιφυλάσσομαι.....το σιγουρο ειναι οτι αποψε ειναι πιο δυνατες συμμετοχες απο στον α΄τελικο.....δεν αποκλειονται και οι εκπληξεις....(βλεπε αποκλεισμος Μαλτας- Σλοβακιας απο τον α' τελικο)
Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε μεγάλες εκπλήξεις στον αποψινό ημιτελικό αλλά δεν είμαι σίγουρος..eurovision είναι αυτή, you never know :D

ξεχωρίζουν οι καλές συμμετοχές οπότε το μόνο που μένει είναι να δούμε είναι τις Live εμφανίσεις. Η Kristina της Σλοβακίας δεν ήταν πολύ καλή στο live και τα πλάνα ήταν απαράδεκτα...μετά την εμφάνιση της, έβλεπα πολλά μηνύματα στο ίντερνετ που έλεγαν ότι δεν ήταν καλή η εμφάνιση της, άρα κατάλαβα ότι παιζόταν να μην περάσει..Κρίμα :( ελπίζω να μην αποχωρήσουν όπως έκανε η Τσεχία!

Η Μάλτα δεν ήταν έκπληξη. Πολλοί έλεγαν για την Φινλανδία ότι ήταν σίγουρη χώρα όμως δεν πέρασε.

Ανυπομονώ να δω τα αποτελέσματα την Κυριακή!!!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
:(

O Milan πάντως είναι πολύ καλός τραγουδιστής, τώρα γιατί επιμένει να μοιάζει με γυναίκα ολοένα και περισσότερο δεν ξέρω, αλλά στο show που είχε συμμετάσχει παλιότερα (Zvezda Granda) είχε πει πολλά είδη τραγουδιού και τα υποστήριζε όλα πολύ καλά. Αλλά η εμφάνιση δε σε βοηθά να τον πάρεις στα σοβαρά...
Μάλλον αρκετά καταπιέστηκε...και έφτασε η ώρα να εκδηλωθεί! :bleh:

varioAthens

Member
Σήμερα αναμένεται πιο ενδιαφέρουσα η βραδυά, αν μη τι άλλο τουλάχιστον να μην με πάρει ο ύπνος όπως την Τρίτη!
Το γαλλάκι δεν μπορούμε να το καμαρώσουμε και σήμερα? :D Μόνο στον τελικό???
Α! Η Κύπρος πάλι απέξω μου φαίνεται πως θα μείνει!
Τεσπά, δυστυχώς δεν μπορώ να φάω και πίτσα :(

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Σήμερα αναμένεται πιο ενδιαφέρουσα η βραδυά, αν μη τι άλλο τουλάχιστον να μην με πάρει ο ύπνος όπως την Τρίτη!
Το γαλλάκι δεν μπορούμε να το καμαρώσουμε και σήμερα? :D Μόνο στον τελικό???
Α! Η Κύπρος πάλι απέξω μου φαίνεται πως θα μείνει!
Τεσπά, δυστυχώς δεν μπορώ να φάω και πίτσα :(
Κακως που δεν μπορεις....εφτιαξα ενα μεγαλο ταψι και ετοιμαζομουν να σε καλεσω.....:clap::clap:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Λιθουανια για το τσιρκο medrano ξεκινησαν και κατα λαθος βρεθηκαν στο Οσλο...

Αρμενια....ΘΕΑ αλλα δεν τρελλαθηκα με το τραγουδι

Ισραηλ φοβερη ερμηνεια ..αλλα....απλα συμπαθητικο

Δανια αρκετα καλο

Ελβετια το αλουμινοχαρτο σε χρυση εκδοση...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom