Εngland we love-αναζητηση πληροφοριων μακροπροθεσμες

josh

New Member
Λοιπόν παιδιά, θέλω την βοήθεια σας. Αρχικά σας λέω οτι είμαι 17 ετών και, θέλω στα 25 μου χρόνια, να πάω με ένα φιλαράκι μου στην Αγλία να ζήσουμε εκεί και να εργαστούμε. Το ξέρω οτι είναι νωρίσ ακόμα και οτι τα δεδομένα μέχρι τότε θα έχουν αλλάξει αλλα παρακαλώ πολύ, όσοι γνωρίζετε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το πόσα χρήματα να κρατάω μαζί μου για βενζινες, φαγητό, διαμονη [σκεφτόμαστε για κατι μικρό και οικονομικό, μονάχα στην άγγλία] κ.τ.λ. Ευχαριστώ πολύ !! :p

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
καλημερα josh και καλως ορισες!
αυτην την στιγμη σιγουρα κανεις δεν μπορει να σου πει ποσα λεφτα θα σου χρειαστουν τοτε αλλα αυτο που μπορουμε να σου πουμε ειναι ποσα λεφτα πανω κατω θα χρειαζοσουν τωρα.
βεβαια δεν μας λες τι δουλεια θες να πας να κανεις εκει και πως το εχεις σκεφτει γενικοτερα.το λονδινο ειναι μια ακριβη πολη γενικα σε ενοικια και κοστος ζωης.
το ερωτημα σου μαλλον απευθυνεται στο ποσα λεφτα θα βαστας για τα πρωτα εξοδα,ε?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γεια χαρά,

Σου προτείνω να ξεχάσεις το θέμα κόστους, και να κάτσεις να διαβάσεις όσα περισσότερα πράγματα μπορείς για τη χώρα, τους ανθρώπους, τα αξιοθέατα και την ιστορία της. Το κόστος θα σε απασχολήσει όταν έρθει η ώρα. ;)

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Εγώ πάλι λέω να συνεχίσεις τη ζωούλα σου κανονικά μέχρι τότε και ξέρεις πόσες φορές θα αλλάξουν τα σχεδιά σου μέσα στα 7-8 αυτά χρόνια; Ωραίο είναι κανείς να ονειρεύεται αλλά κάτι τέτοιο είναι πολύ μακροπρόθεσμο και εσύ δεν έχεις ακόμη τελειώσει το σχολείο καλά καλά. Θα τελειώσεις, θα κάνεις κάποια ταξιδάκια και ο ίδιος Αγγλία και τότε θα δεις τα πράγματα από άλλη οπτική γιατί οι ανάγκες σου θα είναι διαφορετικές από τώρα. Τα ίδια έλεγα και εγώ, ποτέ όμως δεν έφυγα τελικά. Πετάω Λονδίνο αρκετές φορές το χρόνο αλλά με συνδέουν πλέον πολλά με την χώρα μου για να την εγκαταλείψω. Και είμαι μόλις 25. Καλή τύχη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.475
Νεότερο μέλος
Drnv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom