8avos
Member
Χαχα,καμμια σχεση!Προφανώς δεν θα έχεις επισκεφθεί τη ,Εύβοια ή θα είναι η πατρίδα της ...πεθεράς σου!
Την Ευβοια την εχω διασχισει και
Πολυ πατριωτικα βλεπω το πηρες,ειναι κ πρωι πρωι σε βλεπω ανεβασες πιεσηΕπανέρχομαι:
1. Είναι νησί είτε το θέλεις είτε όχι. Το ότι συνδέεται με γέφυρες δεν αλλάζει κάτι.
2. Τι έχει αλλάξει από το 1950; Απλά κατασκευάστηκε η υψηλή γέφυρα.
3. Πάρε μια γεύση από τις παραλίες: Παραλίες - Οι 10 καλύτερες επιλογές - Εύβοια - Tripadvisor
4. Επειδή έχω διασχίσει με ιστιοφόρο ουκ ολίγες φορές τον Ευβοϊκό να σε πληροφορήσω ότι το μόνο ναυάγιο που είναι σημαντικό για την ναυσιπλοία είναι αυτό του "Eurobalker X" το οποίο βυθίστηκε το 2000 ενώ ήταν αγκυροβολημένο (ως πλοίο μεταφόρτωσης τσιμέντου) ανοιχτά από το Λευκαντί. Από τότε υπάρχει φανός αναλάμπων και σημειωμένο στους χάρτες. Σήμερα αποτελεί τόπος καταδυτικούς ενδιαφέροντος.
Πως σκέφτεσαι να διασχίσεις τον Ευβοϊκό; Με τάνκερ έμφορτο;
Ας είμαστε σοβαροί...
1)δεν εχει να κανει με το τι θελω εγω (π βασικα μ αφηνει αδιαφορο)
3)Ενταξει,σαφως κ δεν εχω γυρισει ολη την Ευβοια,οπου πηγα ομως,οι παραλιες ηταν ...βασικα ειναι ιεροσυλια να μιλαει κανεις για τα νερα-παραλιες Ευβοιας-Λευκαδας.
4)Πολλες φορες δεν τον διεσχισα σαν εσενα,μια μοναχα,ομως ο κινδυνος να μην ναυαγησουμε οι ιδιοι ηταν εντονοτατος λογω πολλων ξερων