Aeiforos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εθνικό Πάρκο Β. Πίνδου!
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πω πώς το site δεν μου άρεσε. Εχω βρει χρήσιμες πληροφορίες εδώ μέσα και θα συνεχίσω να βρίσκω μάλλον και να δηνω ότι μπορώ, αλλά υπάρχει κάτι που με χαλάει. Ξέρετε δεν με ενδιαφέρουν τα ταξίδια στο εξωτερικό προς το παρόν και λόγο ηλικίας και λόγο χρημάτων αλλά και διότι θέλω να χορτάσω πρώτα την Ελλάδα. Εν αποτελέσματη να ψάχνω ένα forum το οποίο θα έχει ως επίκεντρο συζητήσεων τα ταξίδια στο εσωτερικό.
Εσείς έχετε κάτι να μου προτήνεται;
Παράλληλα εγώ ψάχνω από εδώ και από εκεί. Κάτι παλεύω τώρα με το forum του "Μένουμε Ελλάδα", θα δείξει.
Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σταματήσω να μπαίνω εδώ -με τα μυαλά που κουβαλάω- γιατί ένας σημαντικός λόγος που μπαίνω σε τέτοια forum είναι η αναζήτηση παρέας για ταξίδια.
Ακούω λοιπόν.
Εσείς έχετε κάτι να μου προτήνεται;
Παράλληλα εγώ ψάχνω από εδώ και από εκεί. Κάτι παλεύω τώρα με το forum του "Μένουμε Ελλάδα", θα δείξει.
Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σταματήσω να μπαίνω εδώ -με τα μυαλά που κουβαλάω- γιατί ένας σημαντικός λόγος που μπαίνω σε τέτοια forum είναι η αναζήτηση παρέας για ταξίδια.
Ακούω λοιπόν.