• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εχει κλεισει κανεις με Thomas Cook?

gv_liou

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΚΙΝΟ
Καλησπέρα σας,
Εκανα μια αναζήτηση στο site Thomas cook για flight and hotel trip για το Συδνευ. Μου βγάζει 1100 λιρες όπου περιλαμβάνονται τα εισητήρια αλλα ΚΑΙ τα ξνοδοχεία. Αν κανω χωριστα την αναζητηση μου δεινει 1000 τα εισητηρια και αλλα τόσα το ξενοδοχείο.
Ειναι δυνατόν να υπαρχει τέτοια διαφορα η θα βρεθω προ εκπλήξεως σε ξενη χωρα??:roll:
Επίσης γνωρίζετε τι παιζει με το θέμα της visa?? Ρωταω γιατι ενας φιλος που εκλεισε απο Ελλαδα του δωσανε ενα χαρτι στη Singapore airlines που εκανε τη δουλεια της visa. Εγω αν το κλεισω μεσω Αγγλιας τι πρέπει να κανω??

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Ναι, είναι δυνατόν. Η εταιρία είναι μια απο τις παλαιότερες και μεγαλύτερες της Αγγλίας και φυσικά πουλάει σε ποσότητες που τις επιτρέπουν αυτές τις ανταγωνιστικές τιμές (για να σου δώσω ένα πρόσφατο παράδειγμα που είδα - 7 μέρες στη Ζάκυνθο και αεροπορικά απο το Λονδίνο μέσα στον Ιούλιο ήταν 199 λίρες). Εννοείται πως μπορείς να κλείσεις άφοβα μαζί τους. Το μόνο "κακό" είναι ότι δεν θεωρείται ποιητική. Πουλάει φτηνά άρα το πολύ να μείνεις σε 3*(και αν)...Οπότε πρόσεξε πολύ σε τι ξενοδοχεία σε βάζουν και δες αν σου αρέσουν.

Γενικότερα θα βρεις πολύ καλές προσφορές απο Αγγλία για Αυστραλία. Μπορώ να σου προτείνω μερικά άλλα ονόματα με καλές προσφορές τώρα.

Όσο για τη βίζα. Δεν ξέρω τι σου είπε ο φίλος σου αν και δεν νομίζω να πήγε χωρίς ΕΤΑ ή eVisitor, αλλά απο Ελλάδα και Αγγλία με Ελληνικό ή Ευρωπαϊκό διαβατήριο το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια ηλεκτρονική αίτηση (eVisitor) ή οποία είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ eVisitor - Online Applications

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
είχα κλείσει πρόπερσι σε ρόδο σε 5* (ο θεός να το κάνει) με h/b μόμλις 60 λίρες όταν στα υπόλοιπα σαιτ είχε πανω από 100, χτύπα το άφοβα:D

Elenik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ - ΑΛΑΣΚΑ
Να ρωτήσω κάτι. Είναι απαραίτητο για να κάνεις κράτηση σε αυτό το σάιτ να δηλώσεις κάτοικος Αγγλίας ή μπορείς από όλους τους τόπους διαμονής;;;

gv_liou

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΚΙΝΟ
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Elenik τους ρωτησα εγώ και μου ειπαν οτι μπορω να κλεισω με ελληνικη πιστωτικη με billing address σε Ελλαδα οποτε δεν εχουμε προβλημα εκει.
Το σημαντικοτερο προβλημα βασικα ειναι οτι εγω θελω πτηση για 1 ατομο και ξενοδοχειο για 2. Οταν βαζω στην αναζητηση ομως περνω τιμες για 2 ατομα σε ξενοδοχεια αλλα και για 2 αεροπορικα εισητηρια. Να τα κλεισω ξεχωριστά δε παιζει παντως γιατι μου βγαινουν τα διπλά!

ZephX αν μπορείς να μου πεις που αλλου να ψάξω θα το εκτιμούσα.
Ακομα δεν εχω αποφασισει 100% για Αυστραλια πάντως και παίζει και Πεκίνο στις επιλογές μου... :D

Copa

Member
Βρήκα πτήση Ζάκυνθος-Λονδίνο(Thomascook) στο Skyscanner με 34€ αρχική τιμή. Ύστερα από το site της αεροπορικής μου έβγαλε επιπλέον περίπου 23€ για την βαλίτσα και 9€ για την θέση. Σύνολο 66€.

1. Αυτή η εταιρεία είναι αξιόπιστη?
2. Τα έξοδα θα είναι αυτά ή ενδέχεται να προκύψει και κάτι άλλο?

fotast

Member
Βρήκα πτήση Ζάκυνθος-Λονδίνο(Thomascook) στο Skyscanner με 34€ αρχική τιμή. Ύστερα από το site της αεροπορικής μου έβγαλε επιπλέον περίπου 23€ για την βαλίτσα και 9€ για την θέση. Σύνολο 66€.

1. Αυτή η εταιρεία είναι αξιόπιστη?
2. Τα έξοδα θα είναι αυτά ή ενδέχεται να προκύψει και κάτι άλλο?
Για τα έξοδα δεν ξέρω καθώς δεν την χρησιμοποίησα ποτέ,αλλά η εταιρεία είαι από τους μεγαλύτερους tour operator και θεωρείται αξιόπιστη.

buffon85

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
ψαχνω στο skyscanner κανα εισιτηριο για δομηνικανη μαρτιο και μου βγαζει καλη τιμη και καλες ωρες thomas cook στο ενα σκελος υπο την διαχειριση aegean και στο δευτερο σκελος υπο την διαχειριση condor. ουσιαστικα ειναι σαν να κλεινω aegean και condor ή υπαρχει καποια διαφορα; μιλια θα παρω;
ειναι οντως αξιοπιστη η εταιρεια; καλα δεν θα τα κλεισω τωρα, απλως θελω να σχηματισω μια εικονα σιγα σιγα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom