• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ευχαριστω

mina77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Γεια σας, ειμαι απο τα πιο νεα μελη στο φορουμ σας. Γυρισα πριν λιγες μερες απο τη Βουδαπεστη - Βιεννη, και ηθελα να ευχαριστησω ολους που με βοηθησαν για οποιαδηποτε απορια ειχα σχετικα με την οργανωση του ταξιδιου, καθως και το ιδιο το travelstories, που υπαρχει!
Ελπιζω να με βοηθησετε και στο επομενο ταξιδι μου :xmas_lol::xmas_lol::xmas_cheesygrin:!!!

XRISTOS71

Member
Γεια σας, ειμαι απο τα πιο νεα μελη στο φορουμ σας. Γυρισα πριν λιγες μερες απο τη Βουδαπεστη - Βιεννη, και ηθελα να ευχαριστησω ολους που με βοηθησαν για οποιαδηποτε απορια ειχα σχετικα με την οργανωση του ταξιδιου, καθως και το ιδιο το travelstories, που υπαρχει!
Ελπιζω να με βοηθησετε και στο επομενο ταξιδι μου :xmas_lol::xmas_lol::xmas_cheesygrin:!!!

να είσαι καλά και καλώς όρισες :xmas_razz::xmas_razz:.
να και κάποιος ακόμα που λέει και κανα ευχαριστώ...
λοιπον mina77 γράψε και την δική σου ιστορία να γεμίσει κάι άλλο το σακούλι των γνώσεων του travelstories.gr

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλώς ήρθες mina!καλωσόρισες από τις πανέμορφες αυτές πόλεις!αλήθεια ποιά από τις δύο σου άρεσε περισσότερο;

mina77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
xristos71 θελω πολυ να μοιραστω μαζι σας το ταξιδι μου, θα βαλω τον φιλο μου να τα γραψει :xmas_lol:, γραφει πολυ ωραια, ειναι και η δουλεια του αλλωστε.
romantic_woman και οι δυο πολεις εχουν την ομορφια τους. Η Βιεννη πιο κοσμοπολιτικη, πιο χαρουμενη, πιο "εξωστρεφης", η Βουδαπεστη πιο σοβαρη, πιο απομακρη, πιο συννεφιασμενη. Μου αρεσαν και οι 2, απλα θαθελα να ξαναπαω Βιεννη, μιας και πηγα μονο για μιαμιση μερα-δεν την χαρηκα και δεν την γνωρισα πολυ. Στη Βουδαπεστη εμεινα 6 μερες γεματες με εικονες.
Τωρα σχεδιαζω ταξιδι για Πορτογαλια, βεβαια οχι αμεσα, καπου στον σεπτεμβρη λεμε.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Αααααα,σίγουρα πρέπει να ξαναπάς Βιέννη και θα στο συνιστούσα γιά άνοιξη!να δείς τα καταπληκτικά πάρκα της!!
Πάντως μου άρεσε πως τοποθετήθηκες και για τις δύο,μια χαρά τα είπες!
Καλή συνέχεια στα ταξίδια σου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα