panius
Member
Γιάννη δεν μας είπες, από τις 3 πόλεις, ποια σου άρεσε περισσότερο; Σε ποια θα έμενες άνετα;
Φίλε Παναγιώτη μου χαλάς την εξέλιξη χαχα θα το έλεγα στο τέλος.Γιάννη δεν μας είπες, από τις 3 πόλεις, ποια σου άρεσε περισσότερο; Σε ποια θα έμενες άνετα;
Οτι είμαι κύριος είμαιΚυριος στον λογο σου! Οσο πιο πολλα γραφεις τοσο.πιο πολυ ανεβαινεις στην εκτιμηση μου Περιμενω την συνεχεια!
Εγώ πάλι σε καμία! χχαχαχαχαχχα!!! Don't get me wrong αλλά τις βρίσκω πολύ μουντές και αδιάφορες πόλεις όλες τους, όσο και αν τις αναβαθμίζεις με τις υπέροχες φωτογραφίες σου. Περιμένω με ενδιαφέρον τη συνέχεια... Καλά αυτή η Στεφανία τι διαμαντάκι! Πώς μου είχε ξεφύγει???!!! (Της έσπασε ένα δόντι! Σήκω μωρή να σε δούμε πως είσαι!!! χαχαχαχααχαχαχαχα!!!)Φίλε Παναγιώτη μου χαλάς την εξέλιξη χαχα θα το έλεγα στο τέλος.
Δεν θα το αναλύσω γιατί θα το πω στην πορεία αλλά δεν θα πρωτοτυπήσω. Φυσικά και σαν ομορφιά η Στοκχόλμη δικαιολογεί τον τίτλο η βασίλισσα της σκανδιναβίας και βέβαια θα μπορούσα να ζήσω άνετα τουλάχιστον στις δυο απο αυτές. Όμως άλλο η ομορφιά άλλο ποια προτιμώ σαν σύνολο. χμ δεν ξέρω Επίσης μη ξεχνάμε και το κλίμα εκεί βόρεια. Πάντως το φθινόπωρο είναι μια υπέροχη εποχή για σκανδιναβία. Της πάει γάντι.
καλα φιλε εσυ εισαι τελειως δικος μου αγαπαω Στεφανια αλλα και Αλεκα (Τι είναι αυτό? Τσάι! Αμ τι νόμιζες πουλάκι μου πως θα ταν, αφρόγαλα? χαχαχα)Εγώ πάλι σε καμία! χχαχαχαχαχχα!!! Don't get me wrong αλλά τις βρίσκω πολύ μουντές και αδιάφορες πόλεις όλες τους, όσο και αν τις αναβαθμίζεις με τις υπέροχες φωτογραφίες σου. Περιμένω με ενδιαφέρον τη συνέχεια... Καλά αυτή η Στεφανία τι διαμαντάκι! Πώς μου είχε ξεφύγει???!!! (Της έσπασε ένα δόντι! Σήκω μωρή να σε δούμε πως είσαι!!! χαχαχαχααχαχαχαχα!!!)