τι να πω???τότε ότι θέλουν γράφουν οι υπαλληλοι. εγω έχω βγάλει 2 φορές από δημόσιο και τώρα ετοιμάζομαι για τρίτη από ΟΑΕΕ (θεε βοηθα) και έχω δει και αλλες 5 τετοιες καρτες απο φίλους και ήταν σε ισχύ ως 31/12.
Για το ΙΚΑ που γνωρίζω η καρτα εκδιδεται μεχρι την ημερομηνία ληξης θεώρησης του βιβλιαρίου ειχα παει στο ΙΚΑ αρχες δεκεμβρη έκανα αιτηση και μου ηρθε η καρτα στο σπίτι αλλα λήγει 28/2 γιατι μεχρι ήταν το βιβλιαριο μετα μου ηρθε το αυτοκολλητο με την νεα θεώρηση και λέω να ξαναβγαλω να υπάρχει δεν ξερεις ποτε θα κανεις κανενα ταξιδακι.....Μήπως τότε λήγει και το βιβλιάριό σου?
΄Εχω βγάλει δύο φορές από ΟΑΕΕ χωρίς κανένα πρόβλημα.Πάντα έχει ισχύ μέχρι 31/12.Τόν Δεκέμβριο έβγαλα μέχρι 31/12/2010.Τό μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει νά υποβάλεις τήν αίτηση στό περιφερειακό γραφείο πού ανήκεις καί νά πάρεις τήν κάρτα μετά 2-3 ημέρες από τά κεντρικά στήν Ακαδημίας.Αυτό ισχύει γιά τήν Αθήνα τουλάχιστον.τι να πω???τότε ότι θέλουν γράφουν οι υπαλληλοι. εγω έχω βγάλει 2 φορές από δημόσιο και τώρα ετοιμάζομαι για τρίτη από ΟΑΕΕ (θεε βοηθα) και έχω δει και αλλες 5 τετοιες καρτες απο φίλους και ήταν σε ισχύ ως 31/12.
α μπράβο, κι εγώ αυτό ήξερα. Ότι λήγει είτε 31/12 αν το βιβλιάριο είναι οκ, είτε μέχρι να λήξει το βιβλιάριό σου. Σκεφτόμουν να πάω να βγάλω κάρτα το Δεκέμβρη, μου είπαν κάτι φιλοι ότι αφού λήγει 31/12 να το βγάλω τον Ιανουάριο, αλλά πήγα έκανα πρώτα και μια ανανέωση το βιβλιάριο (τους ζήτησα αντί για Φεβρουάριο που ήταν η σειρά μας, να μου το ανανεώσουν τώρα γιατί θα έφευγα εξωτερικό) και μόλις μου το θεώρησαν, πήγα και έβγαλα και την κάρτα, που είναι μέχρι 31/12/2010Για το ΙΚΑ που γνωρίζω η καρτα εκδιδεται μεχρι την ημερομηνία ληξης θεώρησης του βιβλιαρίου ειχα παει στο ΙΚΑ αρχες δεκεμβρη έκανα αιτηση και μου ηρθε η καρτα στο σπίτι αλλα λήγει 28/2 γιατι μεχρι ήταν το βιβλιαριο μετα μου ηρθε το αυτοκολλητο με την νεα θεώρηση και λέω να ξαναβγαλω να υπάρχει δεν ξερεις ποτε θα κανεις κανενα ταξιδακι.....
Πράγματι σε 10΄, αλλά για να φτάσεις στο γκισέ, θέλει 4 ώρες (ΟΠΑΔ Θεσσαλονίκη, πρίν 15 μέρες).συμπληρώνεις μια αίτηση που σου δίνουν και σου βγάζουν τη κάρτα(ή τις κάρτες) σε 10'..
τόσο απλό!(για να μη παραπονούμαστε μόνο σ΄αυτή τη χώρα)
Και ΟΠΑΔ Ανατολικής Αττικής 4,5 ώρες μέχρι να φτάσεις στο γκισέ.Πράγματι σε 10΄, αλλά για να φτάσεις στο γκισέ, θέλει 4 ώρες (ΟΠΑΔ Θεσσαλονίκη, πρίν 15 μέρες).
εγώ όσα χρόνια την βγάζω,δεν έκανα ποτέ περισσότερο από 10-15΄..Πράγματι σε 10΄, αλλά για να φτάσεις στο γκισέ, θέλει 4 ώρες (ΟΠΑΔ Θεσσαλονίκη, πρίν 15 μέρες).